1. atestačná skúška Ružomberku
Prosím vas bol niekto na 1.atestačnej skuske v Ružomberku? ake mate skusenosti? nemate vypracované otazky:
1. Klasifikácia všeobecných cieľov výchovy a vzdelávania
2. Zhodnotenie problematiky taxonómie cieľov
3. Špecifikácia vzdelávacích štandardov
4. Identifikácia jednotlivých zloţiek systému vyučovania
5. Didaktické zásady
6. Organizačné formy vzdelávania
7. Učebné pomôcky a didaktická technika
8. Súčasné trendy v skúšaní a hodnotení
9. Evalvácia a autoevalvácia vo vyučovacom procese
Velmi by mi to pophlo, poslali mi pozvanku už na tuto sobotu a neviem či to zvladnem vypracovať. Dakujem.
Prosím Vás, tie ktoré ste už písali 1. atestacku. Mam 17 strán praktickej časti a 14 strán teoretickej. Môže to tak byt?
Ahojte.Tiez som poslala v dec.2018.Neviem,podla akeho kluca posielaju posudky a pozvanky,ale to cakanie je dost stresujuce.Je tu este niekto,kto stale caka?Pripadne mate nejake aktualne informacie?Dakujem.
@zuzka0201 tiež som poslala v decembri 2018 a nič
@danielita912012 uz ma napadaju rozne zavery,ale este tomu tyzden dam 🙂
a aky predmet mas/mate? pripr. 1.st. al. 2.?
Ja som aj rada ze nic nechodi...tiez som.odovzdavala v decembri. Ribíte si už prexentáciu? Alebo cakate ba posudky?
Dievčatá, bol teraz niekto na skúške? Ako to prebiehalo? Treba sa veľa učiť? Ďakujem za odpovede
@zuzka0201 mám 🙂 sjl 2.stupen
Myslite,zeby bol ochotny niekto poslat uz vypracovane otazky? ;)
Dievčatá nemáte niektorá info o skúškach, kedy nás zavolajú, keď sme podali prácu v decembri? Už máme čakať postu?
Ahojte. Tak ja som dnes dostala pozvánku na obhajobu práce. Teším sa, že som sa dočkala a dostala super hodnotenia. Len Vás chcem poprosiť tie čo ste už obhajovali, nebola by ste niektorá ochotná a neposkytla mi k nahliadnutiu záverečnú prezentáciu? Bola by som Vám veeeeeeeľmi vďačná.

@anny29 nie, nepokračovala som ......dotazník - to je také nejasné, záleží akú máš tému a čo si chceš overiť. Nie je mto o tvorivosti, v 2 ap máš overiť niečo .... vymyslieť, záleží či chceš merať vedomosti atd.