1. atestačná skúška Ružomberku
Prosím vas bol niekto na 1.atestačnej skuske v Ružomberku? ake mate skusenosti? nemate vypracované otazky:
1. Klasifikácia všeobecných cieľov výchovy a vzdelávania
2. Zhodnotenie problematiky taxonómie cieľov
3. Špecifikácia vzdelávacích štandardov
4. Identifikácia jednotlivých zloţiek systému vyučovania
5. Didaktické zásady
6. Organizačné formy vzdelávania
7. Učebné pomôcky a didaktická technika
8. Súčasné trendy v skúšaní a hodnotení
9. Evalvácia a autoevalvácia vo vyučovacom procese
Velmi by mi to pophlo, poslali mi pozvanku už na tuto sobotu a neviem či to zvladnem vypracovať. Dakujem.
@activebaby kedy ste prosim vas odovzdavali pracu?
@zuzka0201napiste mi email ak potrebujete k 1AP
@tinuska436 mate SS
Mohla by som sa informovať rozhodla som sa ze si spravím 1atestacnu prácu. Pracujem v autistickej škole a chcela by som si vybrat temu ohladom pomôcok, dufam ze to stiham do juna ak začnem ešte len teraz písať..zatial zbieram kredity a ani som netušila ze to budem zvažovať tak na rýchlo . myslíte si že sa to da stihnúť? 🙂 Ďakujem za odpoveď
@tinuska436 mozte mi poslať tiez otazky? ;)
Je ešte niekto čakajúci,čo ste poslali v decembri na 1.AP?
@93ivanka93 urcite hej
Moze byt podla vas nazov prace Tvorba a využitie didaktickych pomôcok vo vychovno vzdelavacom procese u žiakov s autizmom alebo Vyuzitie didaktikych pomôcok vo vychovno vzdelavacom procese autistickych ziakov ako prostriedok dosahovania vychovno vzdelacich cieľov ? 🙂
@93ivanka93 pokiaľ viem tak už neotvaraju ďalšie vzdelávanie v súvislosti so zmenou školského zákona. Treba sa informovať
@93ivanka93to druhé je pridlhé
Babule, atestacku uz mam za sebou.. skusku som vykonal 29.3. ... otazka... prislucha mi priplatok uz za mesiac Marec ? Alebo navysenie platovej triedy je az od nasledujuceho mesiaca tj. April ? Tuto info som nevedel vyhrabat v ziadnom zakone, ani nariadeni... vdaka za info (: Drzim palce... vsetkym v ocakavani ..
@ceresnovci Od dňa urobená atestacky. Doplatia to spätne vo výplate. Treba si ešte cca. mesiac počkať,kým pošlú osvedčenie.
@zuju2 alikovotna ciastka z mesiaca, alebo za cely kalendarny mesiac? Nevies nahodou v akom zakone to je?
@ceresnovci alikvotna čiastka. Zákon neviem. Ja dom bola 17.1. 2019,preto to viem. Mne doplatili až v marcovej výplate od 19.1.
@ceresnovci neplati to az od dalsieho skolskwho roka? V juni sa vzfy robi rozpocet na naskedujúci sk.rok. akebo to plati hned id vykobania atestacnej skúšky?
@ceresnovci Do vyššej platovej triedy ste zaradený od nasledujúceho dňa po vykonaní atestácie, t. j. vo vašom prípade od 30.3. ste už vo vyššej triede. Spätne vám to vyplatia po predložení osvedčenia o vykonaní atestačnej skúšky u zamestnávateľa.

@84lenulka ja som posielala v novembri a idem 29.4