1. atestačná skúška Ružomberku
Prosím vas bol niekto na 1.atestačnej skuske v Ružomberku? ake mate skusenosti? nemate vypracované otazky:
1. Klasifikácia všeobecných cieľov výchovy a vzdelávania
2. Zhodnotenie problematiky taxonómie cieľov
3. Špecifikácia vzdelávacích štandardov
4. Identifikácia jednotlivých zloţiek systému vyučovania
5. Didaktické zásady
6. Organizačné formy vzdelávania
7. Učebné pomôcky a didaktická technika
8. Súčasné trendy v skúšaní a hodnotení
9. Evalvácia a autoevalvácia vo vyučovacom procese
Velmi by mi to pophlo, poslali mi pozvanku už na tuto sobotu a neviem či to zvladnem vypracovať. Dakujem.
Dievčatá, ktoré boli dnes na skúšku ako to prebiehalo?
Baby, prosim vas, kolko slajdov má mat ppt prezentácia pri obhajobe 1.ap?
@katrin21 no to neviem. Výstupy to asi ako otvorená hodina
Žienky prosím vás viete mi poslať vypracované otázky na záverečnú skúšku. Niektora dobrá duša mi to poslala len som si zablokovala mail a už to neviem nájsť.. katulka3@azet.sk
Prosím Vás, tie tematické okruhy k prvej AP- ked si tahate otázku, tak si ťaháte ten okruh, alebo v rámci okruhu sú ešte konkrétnejšie otázky?
@katulka3333 pozri na zborovni
@84lenulka Ahoj, možno zvláštna otázka, ale momentálne sa nad ňou zamýšľam. Práca sa píše v autorskom pluráli, ako je to v tom rozpracovaní hodín, dávala si tam svoje prípravy na hodinu? Tie boli písané v akom čase? Ja robím pracovné listy. Dávajú sa k tým hodinám, alebo do prílohy? DAkujem veľmi pekne za odpoveď
Ahojte, v RK prijímajú práce do 31.8. Chcela by som Vás požiadať, či ste boli niektorá ochotná mi poslať prácu na ukážku, keďže na atestačné sa už nedalo ísť. Prípadne mi poradiť, čomu sa vyvarovať alebo naopak, na čo sa zamerať. Ďakujem Vám veľmi pekne za ochotu. Píšem prácu zo SJL 2.st. - metódy, využitie PL na hodinách SJL k zvýšeniu motivácie.
Ahojte, na osvedceniach o vykonaní atestácie máte vypísane presne vzdelávania s kreditmi ktoré ste k atest práci priložili ? Dnes sa ma na to pýtali z personálneho
Prosím vás babeny ktorá by bola taka dobra a poslala mi vypracované otázky na atestacnu skúšku
@zuju2 ahoj prosím ta ja som tiež učiteľka. Nemohla by som ta poprosiť o otázky teda ci ich máš uložené niekde co si bola na skúškach. Ďakuje.
@katulka3333 mala som niekde asi na USB,ak nájdem môžem poslať na email. Mám ich od kolegyne.
Ahojte,ešte ste nejaké čakajúce na skúšku? Nemáte nejaké novšie info...? Dokedy zvyknú byť termíny?
Ahojte, na obhajobe ste mohli čítať veci z powerpointu či všetko chcú radšej spontánne “z hlavy “?
Ahojte chcem sa opýtať, mám v práci spracovaný dotazník. Mám tam dať aj tabuľky a grafy a tak obkecat alebo len obkec.

@miskajerry Pozrite si aktuálne info na stránke KU Ružomberok, je tam termín do 31.8. Možno MPC má iné pokyny. https://www.ccvpfku.sk/dolezite-oznamy/