icon

1. atestačná skúška Ružomberku

tmarky1
10. mar 2015

Prosím vas bol niekto na 1.atestačnej skuske v Ružomberku? ake mate skusenosti? nemate vypracované otazky:
1. Klasifikácia všeobecných cieľov výchovy a vzdelávania
2. Zhodnotenie problematiky taxonómie cieľov
3. Špecifikácia vzdelávacích štandardov
4. Identifikácia jednotlivých zloţiek systému vyučovania
5. Didaktické zásady
6. Organizačné formy vzdelávania
7. Učebné pomôcky a didaktická technika
8. Súčasné trendy v skúšaní a hodnotení
9. Evalvácia a autoevalvácia vo vyučovacom procese
Velmi by mi to pophlo, poslali mi pozvanku už na tuto sobotu a neviem či to zvladnem vypracovať. Dakujem.

aleilea
11. jún 2019

@vikuss07 vsetko, grafy, tabulky

katkazoricakova
11. jún 2019

@zuju2 ahoj,aj mne by pomohli otazky,vedela by si mi poslat

vikuss07
11. jún 2019

@aleilea normálne do textu? Píšem len 1. Viem že v druhej sa to robí.

zuju2
11. jún 2019

@katkazoricakova ok
Napíšte mi e-mail.

monya13
11. jún 2019

@emmany ja s kolegynou cakam od decembra. Dyfam ze praca je ok

emmany
11. jún 2019

@monya13 a z akého predmetu ste písali?

monya13
11. jún 2019

@emmany materska škola..tvorivá dramatika

martulka1990
12. jún 2019

Ahojte robí si niekto 2 atestaciu?? 😊🤔

jankanelka
12. jún 2019

@martulka1990 ahoj,ja sa snazim ;)

martulka1990
12. jún 2019

@jankanelka a prosím ťa, nemáš náhodou niečo k otazkam? Vypracované otázky? Alebo nebodaj prezentáciu? 🤔😉😊
Ja by som ju chcela odovzdať do konca mesiaca...len nie a nie sa k nej dokopat🤪😔

senespera
Autor odpoveď zmazal
soul171
12. jún 2019

Dievčatá a musim mat pri prvej atestacke aj fotky z hodin? Ake projekty deti robili?

miselkat
13. jún 2019

@soul171 Ja som napríklad nemala. Som na RD, potom je tu ochrana osobných údajov, mala som len fotky hotových prác. Nebol s tým problém, nikto to nekomentoval.

soul171
13. jún 2019

@miselkat dakujem, no ja som uz 3 roky na materskej...a fotky mam z roku 2015/2016 a su tam tvare, vtedy som to nedomyslela

miselkat
13. jún 2019

@soul171 inak manžel píše druhú atestačku a fotky tiež nerieši

jankanelka
13. jún 2019

@martulka1990 otazky zatial neriesim,snazim sa robit atestacku. Otazky aj prezentacia pockaju

emmany
16. jún 2019

Ahojte,mala niektora z vás v otázkach od recezenta k 1.Ap. doplniť dotaznik alebo iné merania,a vyhodnotit ich?,ozvite sa mi prosím,potrebujem sa poradiť.,ďakujem

tinuska436
16. jún 2019

@martulka1990 ja ..práve dopisujem

anetta84
16. jún 2019

Dobrý deň, idem si k vám po radu ... píšem 2. AP a chcem ju poslať Ružomberka (bez predatestačného, mám 60 kreditov) do 30.6. Môžem ju poslať aj bez pečiatky a podpisu riaditeľky? Zoberú mi ju? Jasné, že by som si všetky osvedčenia aj diplom dala úradne overiť ... Díky za odpoveď.

kajkajanka
16. jún 2019

@anetta84 treba volať na personalne. Ja som sa to isté pýtala,keď sme chceli chodiť na predatestacne a povedala mi,že staci overiť diplomy a poslať. Ale či je to takto aj s prácou,neviem.

stevulka115
17. jún 2019

@kukalokuka ja planujem poslať do konca júna druhú z anj, snáď to stihnem 🙂

stevulka115
17. jún 2019

@martulka1990 ja sa snažím 🙂

aleilea
17. jún 2019

@anetta84 ano zoberu aj bez.. s overenymi diplomami, dokonca do 31. augusta je predlzeny termin

kukalokuka
17. jún 2019

@stevulka115 a nie je to predlzene do augusta?

senespera
18. jún 2019

Dievčatá idem po radu, neviete či volajú na obhájenie 1. atest v Ružomberku aj začiatkom júla, čakám pozvanie každým dňom, len začiatkom júla som na dovolenke. čo v takom prípade ak ma pozvú a mám zaplatenú drahú dovolenku. Máte niektorá skúsenosti so zmenou termínu ap ?

stevulka115
18. jún 2019

@kukalokuka ja neviem, som z toho zmätená. písala som tam p. Durajdovej a ona mi osobne odpísala, že mi odporúča poslať do 30.6. Takže nechcem si to nechávať na august, čo keď niečo zmenia, budem si trepať hlavu, že som to neposlala do júna. Už aké to bude také, veď prinajhoršom prepracujem potom 🙂

os
19. jún 2019

Ahojte... Mozete mi poradit? Mam niekolko otazok k formalnej uprave prace... Ak mam v prilohach obrazky.. pise sa ich zoznam aj na zaciatok? Do zoznamu ilustracii?... Logicky ki vychadza ze asi nie... Ale nie som si ista....
A dalsia... Ako uviest .. spravne do literatury ... Film...reportaz 🙂

barbi7
19. jún 2019

@enat prosim ta ziadost o vykonanie atest. skusky+atestacky a vsetko co k tomu treba, posiela sa to doporucene alebo obycajne?

kukalokuka
19. jún 2019

@emmany ahoj a robis v RK? Som zmätená,lebo kamoska robila v 2017 a nemala ziaden dotaznik a prácu jej vratili kvoli zlym citaciam...tak teda ma byt dotaznik,ci nemusi,ak robim rozbor hodiny?

enat
19. jún 2019

@barbi7 radsej doporučene 1.tr.