1. atestačná skúška Ružomberku
Prosím vas bol niekto na 1.atestačnej skuske v Ružomberku? ake mate skusenosti? nemate vypracované otazky:
1. Klasifikácia všeobecných cieľov výchovy a vzdelávania
2. Zhodnotenie problematiky taxonómie cieľov
3. Špecifikácia vzdelávacích štandardov
4. Identifikácia jednotlivých zloţiek systému vyučovania
5. Didaktické zásady
6. Organizačné formy vzdelávania
7. Učebné pomôcky a didaktická technika
8. Súčasné trendy v skúšaní a hodnotení
9. Evalvácia a autoevalvácia vo vyučovacom procese
Velmi by mi to pophlo, poslali mi pozvanku už na tuto sobotu a neviem či to zvladnem vypracovať. Dakujem.
@zuju2 ahoj,aj mne by pomohli otazky,vedela by si mi poslat
@katkazoricakova ok
Napíšte mi e-mail.
Ahojte robí si niekto 2 atestaciu?? 😊🤔
@martulka1990 ahoj,ja sa snazim ;)
@jankanelka a prosím ťa, nemáš náhodou niečo k otazkam? Vypracované otázky? Alebo nebodaj prezentáciu? 🤔😉😊
Ja by som ju chcela odovzdať do konca mesiaca...len nie a nie sa k nej dokopat🤪😔
Dievčatá a musim mat pri prvej atestacke aj fotky z hodin? Ake projekty deti robili?
@martulka1990 otazky zatial neriesim,snazim sa robit atestacku. Otazky aj prezentacia pockaju
Ahojte,mala niektora z vás v otázkach od recezenta k 1.Ap. doplniť dotaznik alebo iné merania,a vyhodnotit ich?,ozvite sa mi prosím,potrebujem sa poradiť.,ďakujem
@martulka1990 ja ..práve dopisujem
Dobrý deň, idem si k vám po radu ... píšem 2. AP a chcem ju poslať Ružomberka (bez predatestačného, mám 60 kreditov) do 30.6. Môžem ju poslať aj bez pečiatky a podpisu riaditeľky? Zoberú mi ju? Jasné, že by som si všetky osvedčenia aj diplom dala úradne overiť ... Díky za odpoveď.
@anetta84 treba volať na personalne. Ja som sa to isté pýtala,keď sme chceli chodiť na predatestacne a povedala mi,že staci overiť diplomy a poslať. Ale či je to takto aj s prácou,neviem.
@kukalokuka ja planujem poslať do konca júna druhú z anj, snáď to stihnem 🙂
@martulka1990 ja sa snažím 🙂
@stevulka115 a nie je to predlzene do augusta?
Dievčatá idem po radu, neviete či volajú na obhájenie 1. atest v Ružomberku aj začiatkom júla, čakám pozvanie každým dňom, len začiatkom júla som na dovolenke. čo v takom prípade ak ma pozvú a mám zaplatenú drahú dovolenku. Máte niektorá skúsenosti so zmenou termínu ap ?
@kukalokuka ja neviem, som z toho zmätená. písala som tam p. Durajdovej a ona mi osobne odpísala, že mi odporúča poslať do 30.6. Takže nechcem si to nechávať na august, čo keď niečo zmenia, budem si trepať hlavu, že som to neposlala do júna. Už aké to bude také, veď prinajhoršom prepracujem potom 🙂
Ahojte... Mozete mi poradit? Mam niekolko otazok k formalnej uprave prace... Ak mam v prilohach obrazky.. pise sa ich zoznam aj na zaciatok? Do zoznamu ilustracii?... Logicky ki vychadza ze asi nie... Ale nie som si ista....
A dalsia... Ako uviest .. spravne do literatury ... Film...reportaz 🙂
@emmany ahoj a robis v RK? Som zmätená,lebo kamoska robila v 2017 a nemala ziaden dotaznik a prácu jej vratili kvoli zlym citaciam...tak teda ma byt dotaznik,ci nemusi,ak robim rozbor hodiny?

@vikuss07 vsetko, grafy, tabulky