1. atestačná skúška Ružomberku
Prosím vas bol niekto na 1.atestačnej skuske v Ružomberku? ake mate skusenosti? nemate vypracované otazky:
1. Klasifikácia všeobecných cieľov výchovy a vzdelávania
2. Zhodnotenie problematiky taxonómie cieľov
3. Špecifikácia vzdelávacích štandardov
4. Identifikácia jednotlivých zloţiek systému vyučovania
5. Didaktické zásady
6. Organizačné formy vzdelávania
7. Učebné pomôcky a didaktická technika
8. Súčasné trendy v skúšaní a hodnotení
9. Evalvácia a autoevalvácia vo vyučovacom procese
Velmi by mi to pophlo, poslali mi pozvanku už na tuto sobotu a neviem či to zvladnem vypracovať. Dakujem.
Ahojte . Je tu nejaká vychovávateľka ktorá je ochotná podeliť sa so skúsenosťou k 1. AP
v okruhu Využívanie motivačných prostriedkov vo výchovnom procese, alebo ju aj poslať ako vzor, kedže ju spracúvam bez konzultanta. Ďakujem
Dievčatá, ako ste dali prácu viazať, ako diplomovku?
@kukalokuka v 1.ap nie je podmienkou asi žiaden vyskum,az v 2.ap,ale mne sa tam asi žiada nejaké meranie,tak to musím doplniť,závisí to asi od práce a témy..
Myslite ze stacia zavery z dotaznika? Ci pozadujh zlozitu statistiku? ..ohladom prieskumu sa pytam... Videli ste nejake prace? Jak to bolo?
Ahojte, ti co ste boli na príprave v Ruzomberku, ak sa do 1. atestacnej práce dávajú návrhy hodín, kolko ich mám byť? dakujem
@senespera Ahoj, zistila si nieco, prisla Ti uz pozvanka? Ja riesim momentalne nieco podobne, pracu som posielala koncom decembra a stale mi nic neprislo, tak neviem, ci sa pred letnymi prazdninami este dockam alebo nie.
Prípadne, je tu niekto, kto posielal atestacnu pracu koncom decembra a uz ma vysledok?
Píšete do 1. atestačnej aj čiastkové ciele a aké napríklad? Isto stačí poslať do 31.8. aj tým, čo neboli na predatestačnom vzdelávaní?
Prosím Vás, vie mi niekto poslať k 1. atestačnej práci odpovede na okruhy otázok, ďakujem.
Ahojte,chcem sa spytať,či niekto necestuje z Bj alebo okolia do Ružomberka 1.7.,idem na ates.skušku a mám problém sa tam dostať..
Prosím vás, čo sú to tie čiastkové ciele? Aké ste písali, napríklad a do ktorej časti? Môžu sa dávať do prílohy fotky detí?
@miskajerry čiastkové ciele sú tie, ktoré ti pomôžu dopracovať sa k hlavnému cieľu. Píšu sa do úvodu.

@stevulka115 mne Jablonska povedala, ze termin plati pre vsetkych do 31.8.