icon

1. atestačná skúška Ružomberku

tmarky1
10. mar 2015

Prosím vas bol niekto na 1.atestačnej skuske v Ružomberku? ake mate skusenosti? nemate vypracované otazky:
1. Klasifikácia všeobecných cieľov výchovy a vzdelávania
2. Zhodnotenie problematiky taxonómie cieľov
3. Špecifikácia vzdelávacích štandardov
4. Identifikácia jednotlivých zloţiek systému vyučovania
5. Didaktické zásady
6. Organizačné formy vzdelávania
7. Učebné pomôcky a didaktická technika
8. Súčasné trendy v skúšaní a hodnotení
9. Evalvácia a autoevalvácia vo vyučovacom procese
Velmi by mi to pophlo, poslali mi pozvanku už na tuto sobotu a neviem či to zvladnem vypracovať. Dakujem.

aleilea
19. jún 2019

@stevulka115 mne Jablonska povedala, ze termin plati pre vsetkych do 31.8.

lucia31
19. jún 2019

@os nie, v obsahu sa uvádza len Prílohy,bez čísla strany....ja sa zase opýtam, posledná očíslovaná strana v práci je posledná strana použitej literatúry? (Tak je to uvedené vo vzore).. lebo, čo som videla nejaké práce,tak mali očíslovanu aj stranu ZOZNAM PRÍLOH

andy1411
20. jún 2019

Ahojte . Je tu nejaká vychovávateľka ktorá je ochotná podeliť sa so skúsenosťou k 1. AP
v okruhu Využívanie motivačných prostriedkov vo výchovnom procese, alebo ju aj poslať ako vzor, kedže ju spracúvam bez konzultanta. Ďakujem

soul171
20. jún 2019

Dievčatá, ako ste dali prácu viazať, ako diplomovku?

miselkat
20. jún 2019

@soul171 Makka väzba úplne stačí, obidve práce potom vrátia.

soul171
20. jún 2019

@miselkat ďakujem

emmany
20. jún 2019

@kukalokuka v 1.ap nie je podmienkou asi žiaden vyskum,az v 2.ap,ale mne sa tam asi žiada nejaké meranie,tak to musím doplniť,závisí to asi od práce a témy..

os
21. jún 2019

Myslite ze stacia zavery z dotaznika? Ci pozadujh zlozitu statistiku? ..ohladom prieskumu sa pytam... Videli ste nejake prace? Jak to bolo?

lumarque
22. jún 2019

Ahojte, ti co ste boli na príprave v Ruzomberku, ak sa do 1. atestacnej práce dávajú návrhy hodín, kolko ich mám byť? dakujem

majinka85
22. jún 2019

@lumarque ahoj. Ja som mala osem a boli spokojní

lumarque
22. jún 2019

@majinka85 dakujem

cypkoo
22. jún 2019

@senespera Ahoj, zistila si nieco, prisla Ti uz pozvanka? Ja riesim momentalne nieco podobne, pracu som posielala koncom decembra a stale mi nic neprislo, tak neviem, ci sa pred letnymi prazdninami este dockam alebo nie.

Prípadne, je tu niekto, kto posielal atestacnu pracu koncom decembra a uz ma vysledok?

cypkoo
22. jún 2019

@lumarque Stacia tri hodiny.

majinka85
22. jún 2019

@cypkoo ja som posielala v novembri a bola som v aprili, kolegyna v decembri sa mi zda ze 15 a bola teraz v stredu.

miskajerry
22. jún 2019

Píšete do 1. atestačnej aj čiastkové ciele a aké napríklad? Isto stačí poslať do 31.8. aj tým, čo neboli na predatestačnom vzdelávaní?

syra
24. jún 2019

@lumarque áno stačia tri hodiny

lumarque
24. jún 2019

@cypkoo
@syra dakujem, kocky. toklo aj budem mat, inak by som velmi prekrocila rozsah.

katka2806
25. jún 2019

Prosím Vás, vie mi niekto poslať k 1. atestačnej práci odpovede na okruhy otázok, ďakujem.

fifina461
25. jún 2019

@katka2806 Dobrý, najdete ich na zborovna.sk alebo na bazos.sk..pekný den

katka2806
26. jún 2019

@fifina461 lenze nemam na zborovnu heslo

emmany
26. jún 2019

Ahojte,chcem sa spytať,či niekto necestuje z Bj alebo okolia do Ružomberka 1.7.,idem na ates.skušku a mám problém sa tam dostať..

emmany
26. jún 2019

@katka2806 pošlite mi do IP mail,rada pošlem

miskajerry
26. jún 2019

Prosím vás, čo sú to tie čiastkové ciele? Aké ste písali, napríklad a do ktorej časti? Môžu sa dávať do prílohy fotky detí?

milota16
27. jún 2019

@katka2806 posli email preposlem ti .

cypkoo
27. jún 2019

@miskajerry čiastkové ciele sú tie, ktoré ti pomôžu dopracovať sa k hlavnému cieľu. Píšu sa do úvodu.

monulienka12345
Autor odpoveď zmazal
luckaaug
28. jún 2019

@senespera mne sa to prave prihodilo 😞 doma ma cakal list s terminom 8.7., co ma velmi neprijemne prekvapilo, kedze v tom case nebudem moct ..... musim pockat do pondelka a volat tam, ci mi vedia dat novy termin....

akab
28. jún 2019

@luckaaug ja som v kúpeľoch, čítam si vašu správu a pýtam sa muža, či som nemala náhodou niečo v s schránke.
"Ano, včera ti prislo niečo z tej univerzity."
Mám ho zabit v aute alebo až doma?

luckaaug
28. jún 2019

@akab 😂😂😂

katulka3333
1. júl 2019

@emmany aj ja prosím mm katulka3@azet.sk bola by ste taka zlatá