icon

1. atestačná skúška Ružomberku

tmarky1
10. mar 2015

Prosím vas bol niekto na 1.atestačnej skuske v Ružomberku? ake mate skusenosti? nemate vypracované otazky:
1. Klasifikácia všeobecných cieľov výchovy a vzdelávania
2. Zhodnotenie problematiky taxonómie cieľov
3. Špecifikácia vzdelávacích štandardov
4. Identifikácia jednotlivých zloţiek systému vyučovania
5. Didaktické zásady
6. Organizačné formy vzdelávania
7. Učebné pomôcky a didaktická technika
8. Súčasné trendy v skúšaní a hodnotení
9. Evalvácia a autoevalvácia vo vyučovacom procese
Velmi by mi to pophlo, poslali mi pozvanku už na tuto sobotu a neviem či to zvladnem vypracovať. Dakujem.

emmany
1. júl 2019

@katulka3333 stačí poobede?,práve sa chystám na skúšku...

vipa123
1. júl 2019

@emmany ako to tam prebiehalo? Môžeme gratulovať? 🙂

26peta
2. júl 2019

Ahojte, chcem sa opýtať nepísal niekto 1. atestaciu z TV v materskej škole ? Ak môžete pošlite mi na mail PetraKuchtova@azet.sk. Neviem sa pohnúť ďakujem pekne

samanta276
6. júl 2019

Dobrý deň, náhodou ide niekto z okolia Bardejov na obhajobu atestácie v Ružomberku 12.7.2019?

ginepra
Autor odpoveď zmazal
asined31
8. júl 2019

Ahojte, môžem poprosiť niekoho kto má vypracované otázky k 1. atestácií v Ružomberku o ich poslanie? Môj email je denisamadajova@centrum.sk. Ďakujem za ochotu.

lucka2409
10. júl 2019

Dobrý deň kolegynky, ma tu niektorá atestáciu a predtým si robila prípravné atestacne štúdium? Ako to mám zamestnávateľovi zdokumentovať, tvrdí že kredity mi už neuzná, ale ved predatestacne ma hodnotu 30kreditov teda mi musí uznať atestáciu plus ešte tých zvyšných 30 kreditov príplatok ? Či sa mýlim ?dakujem za pomoc

majinka85
10. júl 2019

@lucka2409 za predatestacne neziskas kredity. Ukončením predatestacneho si len nahradiš chýbajúce 30 kredity potrebne k atestacii.

enat
11. júl 2019

@lucka2409 on má pravdu.....

ginepra
11. júl 2019

Milé dievčatá, čo sa týka formálnej stránky atestačka - je dovolené štruktúrovať text v podkapitole - napríklad keď vymenúvam nejaké body, tak ich názvy môžem takto zvýrazniť šikmým tučným písmom? Či všetko v podkapitole len obyčajné Times New Roman 12?Ďakujem

vikuss07
12. júl 2019

@ginepra ja keď som rozdeľovala niečo do bodov tak som to pod seba dala do bodov, times new roman tučné. Videla som to tak aj v iných atestačkách z Ružomberka. Tak snáď nebudú za takéto detaily hubovať.

vtacatko3
Odpoveď bola odstránená
ginepra
12. júl 2019

@vikuss07 dakujem

katulka3333
14. júl 2019

@vtacatko3 a za koľko

katulka3333
14. júl 2019

@katka2806 ahoj už si zohnala tie otázky

vtacatko3
Odpoveď bola odstránená
omrvinka1
Autor odpoveď zmazal
enat
16. júl 2019

@omrvinka1 K tomu viem povedať iba to, že tento status sa k učiteľke nehodí a písať to ešte aj verejne je stupídne. Užívajte dovolenku, radšej nepíšte nič.

svadobny
16. júl 2019

@omrvinka1 treba sa citovat

majinka85
Autor odpoveď zmazal
marianna168
16. júl 2019

@asined31 ahojte... Aj ja by som chcela poprosiť ak by bol niekto ochotný

luraka
17. júl 2019

Ahoj, viete prosím poradiť, či prílohy k práci môžu byť na CD ako osobitný dokument alebo musia byť spolu s prácou? Ďakujem.

winnie12
22. júl 2019

@bubinocka Ahoj. Veľmi pekne ťa chcem poprosiť či by si aj mne poslala vypracované otázky. Veľmi by mi to pomohlo. Ďakujem pekne. Neviem či to nie je drzé, ale mám niečo cez mesiac na vypracovanie atestačky a neviem sa pohnúť čo sa týka štruktúry práce. Ak by si mi poslala ako to asi má vyzerať, potešilo by ma to. Ďakujem ešte raz.

enat
23. júl 2019

@luraka Prílohy sú v práci... bez číslovania...pozri vzor.

luraka
26. júl 2019

Prosím Vás, čo patrí do kolónky pracovné zaradenie? Ďakujem.

bohjelaska
28. júl 2019

Ahojte. Mám otázku. Môžem použiť kredity na atestáciu aj tie ktorých platnosť konci 21.11.2019? Ďakujem

beah
29. júl 2019

@bohjelaska myslim, ze ano, pretoze maju platnost do r.2026

enat
30. júl 2019

@bohjelaska pravdaze, ak zasielas atestacnu do augusta

vierka424
30. júl 2019

Poprosím o radu. V druhej atestačnej práci používam na vstupnú a výstupnú diagnostiku dotazník. Môžem v ňom uvádzať mená žiakov (iba mená, nie priezviská), alebo treba namiesto mien použiť kódy? Pýtam sa v súvislosti s ochranou osobných údajov. Ďakujem

kajkajanka
30. júl 2019

Ahojte,neviete náhodou,či skúšajú a sú obhajoby aj teraz? Či náhodou nie je nejaká dovolenka? Pýtam sa preto,lebo máme naplánovanú dovolenku v auguste a neviem,či náhodou nepríde papier na obhajobu práve vtedy.