1. atestačná skúška Ružomberku
Prosím vas bol niekto na 1.atestačnej skuske v Ružomberku? ake mate skusenosti? nemate vypracované otazky:
1. Klasifikácia všeobecných cieľov výchovy a vzdelávania
2. Zhodnotenie problematiky taxonómie cieľov
3. Špecifikácia vzdelávacích štandardov
4. Identifikácia jednotlivých zloţiek systému vyučovania
5. Didaktické zásady
6. Organizačné formy vzdelávania
7. Učebné pomôcky a didaktická technika
8. Súčasné trendy v skúšaní a hodnotení
9. Evalvácia a autoevalvácia vo vyučovacom procese
Velmi by mi to pophlo, poslali mi pozvanku už na tuto sobotu a neviem či to zvladnem vypracovať. Dakujem.
@martink4r áno, ja
Žienky funguje stále prihlasovanie na edukačnu prípravu na prvú atestáciu??
zeny, prosim Vas, neviete, ci termin na zaslanie sa berie, ze 31.8. to tam uz musi byt alebo moze byt peciatka posty s datumom 31.8.?
@beah presne tak.... Pečiatka na obálke musí byť do 31.8
@tinuska436 do 31.8. alebo vratane 31.8.?
@aleilea vrátane
@tinuska436 super, vdaka
@katrin21 ahoj a ty chces predatestacne? Lebo aj ja by som potrebovala...
@mooonika1975 uz nie p novom musim pockat
@katrin21 teda sa musí čakať teraz?
@mooonika1975 no ak nemas prax tak ano.. 5r ako samostatny ucitel.
@katrin21 to mam
@mooonika1975 tak mozes ist, ja nie
Nevie náhodou niekto informáciu?Atestacku som poslala ešte v júni,cakam na pozvanku. bola som zamestnaná na škole ale dostala som lepšie miesto a od 1.9.2019 mením školu. Na atestaciu som napísala starú školu,vtedy som tam ešte robila. Teraz budem uvádzať inú školu ako zamestnávateľ,či nie?Ide mi o to, ze na záverečnej prezentacii uvediem novú školu?? Kontroluje to niekto?
Prosím viete niekto ako to bude s atestaciami? Mám 30 kreditov, prax 9 rokov, chcem prvú atestáciu. Po novom je to ako?
@kajkajanka zaverecna prezenracia sa len odprezentuhe...nikde do archivu nejde....nemyslim ze to bude problem
Ak sme zaslali Ap napr.vo februári, obhajovať budeme napr. v novembri.... nemáme rozdiel 10 rokov medzi atestaciami ..... riaditel nam ich nemusi uznat , teda až po 10 rokoch ?
@enat zákone č. 138/2019 Z. z. v prechodných ustanoveniach v § 90 ods. 1 písm. b) je uvedené, že za druhú atestáciu podľa predpisov účinných od 1. septembra 2019 sa považuje vykonanie druhej atestácie podľa predpisov účinných do 31. augusta 2019. V ods. 3 § 90 je zasa uvedené, že pedagogický zamestnanec, ktorý požiadal o vykonanie atestácie do 31. augusta 2019, vykoná atestáciu podľa predpisov účinných do 31. augusta 2019.

ahojte mohla by som velmi pekne poprosit vypracovane otazky k 1 ates,skuske? velmi pekne Dakujem mam v tom chaos. riamihalikova@centrum.sk