1. atestačná skúška Ružomberku
Prosím vas bol niekto na 1.atestačnej skuske v Ružomberku? ake mate skusenosti? nemate vypracované otazky:
1. Klasifikácia všeobecných cieľov výchovy a vzdelávania
2. Zhodnotenie problematiky taxonómie cieľov
3. Špecifikácia vzdelávacích štandardov
4. Identifikácia jednotlivých zloţiek systému vyučovania
5. Didaktické zásady
6. Organizačné formy vzdelávania
7. Učebné pomôcky a didaktická technika
8. Súčasné trendy v skúšaní a hodnotení
9. Evalvácia a autoevalvácia vo vyučovacom procese
Velmi by mi to pophlo, poslali mi pozvanku už na tuto sobotu a neviem či to zvladnem vypracovať. Dakujem.
Ahojte 🙂 chystáte sa niekto odovzdávať prácu na 1. atestáciu do konca augusta?
Dievcata, prosim vas, ked mam v pripravach uvedene praca s ucebnicou, tak aj stranu, cvicenie? Kam sa uvadzaju udaje o ucebnici? Ci radsej to tam nedavat? Dakujem
Este otazka... davate aj fotky deti, s ktorymi ste robili aktivity na atestacnu pracu? Lebo na tie, ktore mam, nemam suhlad zakonnych zastupcov... dakujem velmi pekne kocky
@ginepra ja som robila 1. atestáciu a nedávala som z deti fotky, iba som prilozila napríklad prácu - napísanie textu, text, ktorý sme používali a podobne.
prosim vas pisem 2 atestacnu pracu.. dala som tam teoreticku cast, prakticku a výskumnú. V praktickej uvádzam vlastne to, čím som riešila OMP. Môže to tak byť alebo to reba dať do výskumu. ďakujem
@illinka V atestačnej práci sa výskum neodporúča, vždy prieskum Jedine, že ste na tom pracovali 3 roky a naozaj robíte výskum. Zvyčajne - teoretická časť , samozrejme bez toho názvu samotného, praktická teda prieskumna časť. Tam uvádzate podkapitoly tak,ako je to uvedené vo vzorena stránke fakulty.
Najde sa tu nejaka dobra duša, ktorá by mi poslala vypracované otázky na 1. Atestaciu v Ružomberku? Vopred velka vdaka. Moj mail : simca.simona@centrum.sk
Prosím, je tu niekto (alebo poznáte niekoho), kto odovzdal AP do decembra 2018 a dodnes sa mu ešte neozvali, konkrétne KU RK. Ďakujem.
Na obhajobe som bola 27.5. a neprišlo mi zatiaľ osvedčenie. Hmmm, skoro tri mesiace... Tiež ešte niekto čaká?
@martinella1
@martinella1 dobrý den mohla by som poprosit vypracovane otazky? budem Vam velmi vdacna Dakujem na riamihalikova@centrum.sk

@kajkajanka skuasali prve 2 tyzdne julove a tak az posledne 2 augustove.
Mne prisla pozvanka na 27.8. uz 11.jula. myslím ze by vam uz prisla na august