1. atestačná skúška Ružomberku
Prosím vas bol niekto na 1.atestačnej skuske v Ružomberku? ake mate skusenosti? nemate vypracované otazky:
1. Klasifikácia všeobecných cieľov výchovy a vzdelávania
2. Zhodnotenie problematiky taxonómie cieľov
3. Špecifikácia vzdelávacích štandardov
4. Identifikácia jednotlivých zloţiek systému vyučovania
5. Didaktické zásady
6. Organizačné formy vzdelávania
7. Učebné pomôcky a didaktická technika
8. Súčasné trendy v skúšaní a hodnotení
9. Evalvácia a autoevalvácia vo vyučovacom procese
Velmi by mi to pophlo, poslali mi pozvanku už na tuto sobotu a neviem či to zvladnem vypracovať. Dakujem.
@vikuss07 Asi 15.6.
@93ivanka93 Čo Vám mám preposlat?
Prosím Vás nemáte niektorá prístup k vypracovaným otázkam zo zborovne? Naša škola nie je zapojená a mne ako jednotlivcovi sa nedá získať prístup, aby som si vypracované otázky stiahla. Ak by mi ich mohol ktokoľvek poslať budem vďačná. podmanicka.jana.spsknm@gmail.com
Mohol by mi niekto poslat prezentáciu na obhajobu? A otázka obhajoba prebieha tak ze odprezentujem prácu a nasledne odpovedám na otazku ktoru mi napisal oponent k hodnoteniu? Po prípade ťahám si este otazku z teórie alebo len odpovedam na otazky od komisie ohľadom teorie k mojej práci? Ďakujem
@kajkajanka tak to sa vidíme ...
@93ivanka93 určite 😀😀😀
Ahojte, je tu niekto kto si ide robiť po atestácii to špecializácne štúdium aby mohol byt uvadzajucim zamestnancom ? Aké sú prosím možnosti ??
Ahojte, vie mi nejaka dobra dusa preposlat vzor prezentacie k obhajobe? Simca.simona@centrum.sk S kym sa stretnem 26.novembra?
@fifina461 počula som,že vôbec nie sú dobré
@kissovak83 Prosím Vás aj ja sa chystám na obhajobu 1.atestačnej práce do RK. Môžte mi dať nejaké to info. Ďakujem
Zdravím, je tu niekto kto odovzdal prácu v júni? Dostali ste už pozvánku? Trošku som netrpezliva 😊 viem, že majú toho veľa.
Aj ja čakám, prácu som poslala prvý júlový tyzden🥺len to čakanie......
Zdravím, chcela by som sa Vás spýtať, kto ste boli na 1. atestácii v Ružomberku, ako prebieha obhajoba? Zvyknú aj niekoho vyhodiť?
Je treba sa naučiť všetku teóriu detailne?
Skúšky mám o týždeň.
Vopred Ďakujem za odpoveď
@luckape363 Neboj nie je to nic strašne ja som bola teraz vo stredu. dnu nas zobrali 8 vytiahneš si otázku a mas cas na pripravu potom podla poradia každy otvoril prezentaciu pytali sa hlavne na ciele a na prakticku časť k teorii stacilo 2 - 3 vety. Nevyhodili nikoho
@eala Myslím, že ľudí, ktorí si termín prekladajú alebo špecifikujú je menej ako tých, čo idú podľa pozvánky. Pri takom množstve ľudí sa to neprejaví. Sledujem to dlhodobo a až na pár výnimiek idú ľudia na obhajoby podľa termínu odovzdania. Len som chcela vedieť, ktorý mesiac odovzdania teraz "beží".
@natali.83 ja som odovzdala do 30 júna a ešte mi nič neprišlo som pred primárne vzdelavanie
ja som odovzdávala tiež do 30. júna a som na predprimárne a idem 16.12
Ja som odovzdala prvý júlový tyzden a bola som dnes. Bolo to úplne ok. Je dôležitý cieľ práce, vytvorit..., aplikovať....., navrhnúť...... V cieli musí byť stanovené co chceme u žiakov dosiahnuť. K teórii som povedala 1 vetu😁

@93ivanka93 dobrý deň, kedy ste posielali prácu?