1. atestačná skúška Ružomberku
Prosím vas bol niekto na 1.atestačnej skuske v Ružomberku? ake mate skusenosti? nemate vypracované otazky:
1. Klasifikácia všeobecných cieľov výchovy a vzdelávania
2. Zhodnotenie problematiky taxonómie cieľov
3. Špecifikácia vzdelávacích štandardov
4. Identifikácia jednotlivých zloţiek systému vyučovania
5. Didaktické zásady
6. Organizačné formy vzdelávania
7. Učebné pomôcky a didaktická technika
8. Súčasné trendy v skúšaní a hodnotení
9. Evalvácia a autoevalvácia vo vyučovacom procese
Velmi by mi to pophlo, poslali mi pozvanku už na tuto sobotu a neviem či to zvladnem vypracovať. Dakujem.
ja som posielala v júni ako odborný a idem 8. januára na obhajobu..
poslite mi email a preposlem vam
Ahojte dievčatá, dnes mi prišli posudky, z jedného mám 58 a z druhého 54 percent... Som veľmi sklamaná... Bol tu niekto taký, čo mal tak málo percent?
@luckape363 Prosím Vás, preposlali by ste tie vypracované otázky aj mne? Ja idem na obhajobu 16. januára. Ďakujem moc
@eala nič si z toho nerob..ja som odborný zamestnanec a mám od PaedDr. Magovej 80% a od PhDr. Oriesčikovej prosím pekne 0%.🤪 .a čo viem,tak takéto hodnotenie od nej mali viacerí..takže v treťom posudku je vyjadrenie, že po dôkladnom preštudovaní mojej práce ju určite k obhajobe pripúšťajú..😉idem 8.januara..
@eala ja si za svojou prácou stojím a dala som si na nej záležať..spracovala som tému, ktorú som študovala viac rokov zo zahraničnej literatúry a robila s deťmi v rámci intervencii..na Slovensku túto temu spracovala len jedna diplomantka,tak si myslím, že aj inovatívne to je, no😉..kolegynka tiež od tejto istej 0% a potom ešte moja známa..je to asi dosť subjektívne,aspoň za väzbu mi mohla dať jeden bod😂
Prosím Vás, bol by niekto ochotný mi poslať vypracované tém. okruhy pre 1 atestáciu? Vopred veľmi pekne ďakujem
Prosím vás je tu niekto z predprimarneho kto odovzdal v júni a ešte neprišiel posudok? Ja už neviem čo si mám myslieť vďaka za odpoved
@veronika1198 som síce učiteľka 2. stupňa, no tiež tŕpnem lebo nič mi zatiaľ neprišlo. Posielala som do konca júna. Dúfam, že po novom roku sa vyjadria.
@vikuss07 keď vám príde niečo dajte vediet
Je tu niekto, kto uz bol na obhajobe napr v októbri, novembri, decembri a už mu prišlo potvrdenie o úspešnom vykonaní atestacnej skusky? Ja cakam a stale nic
Tak dnes som bola obhajovať ako odborný zamestnanec a bolo to úplne v pohode..v prezentácii bolo dôležité predovšetkým dobre naformulovať hlavný cieľ, hovoriť jasne,stručne ..do ničoho inak nevŕtali, ak mal niekto problém sa jasne vyjadriť (stres😉), naviedli, pomohli..otázku k teórii aplikovať na vlastnú prax..

@susanicka ďakujem pekne. No som zvedavá, kedy pôjdem ja... Neviem, od čoho to záleží, som z toho nervózna...