1. atestačná skúška Ružomberku
Prosím vas bol niekto na 1.atestačnej skuske v Ružomberku? ake mate skusenosti? nemate vypracované otazky:
1. Klasifikácia všeobecných cieľov výchovy a vzdelávania
2. Zhodnotenie problematiky taxonómie cieľov
3. Špecifikácia vzdelávacích štandardov
4. Identifikácia jednotlivých zloţiek systému vyučovania
5. Didaktické zásady
6. Organizačné formy vzdelávania
7. Učebné pomôcky a didaktická technika
8. Súčasné trendy v skúšaní a hodnotení
9. Evalvácia a autoevalvácia vo vyučovacom procese
Velmi by mi to pophlo, poslali mi pozvanku už na tuto sobotu a neviem či to zvladnem vypracovať. Dakujem.
Ahojte dievčatá, dnes mi prišli posudky, z jedného mám 58 a z druhého 54 percent... Som veľmi sklamaná... Bol tu niekto taký, čo mal tak málo percent?
@luckape363 Prosím Vás, preposlali by ste tie vypracované otázky aj mne? Ja idem na obhajobu 16. januára. Ďakujem moc
@eala nič si z toho nerob..ja som odborný zamestnanec a mám od PaedDr. Magovej 80% a od PhDr. Oriesčikovej prosím pekne 0%.🤪 .a čo viem,tak takéto hodnotenie od nej mali viacerí..takže v treťom posudku je vyjadrenie, že po dôkladnom preštudovaní mojej práce ju určite k obhajobe pripúšťajú..😉idem 8.januara..
@eala ja si za svojou prácou stojím a dala som si na nej záležať..spracovala som tému, ktorú som študovala viac rokov zo zahraničnej literatúry a robila s deťmi v rámci intervencii..na Slovensku túto temu spracovala len jedna diplomantka,tak si myslím, že aj inovatívne to je, no😉..kolegynka tiež od tejto istej 0% a potom ešte moja známa..je to asi dosť subjektívne,aspoň za väzbu mi mohla dať jeden bod😂
Prosím Vás, bol by niekto ochotný mi poslať vypracované tém. okruhy pre 1 atestáciu? Vopred veľmi pekne ďakujem
Prosím vás je tu niekto z predprimarneho kto odovzdal v júni a ešte neprišiel posudok? Ja už neviem čo si mám myslieť vďaka za odpoved
@veronika1198 som síce učiteľka 2. stupňa, no tiež tŕpnem lebo nič mi zatiaľ neprišlo. Posielala som do konca júna. Dúfam, že po novom roku sa vyjadria.
Je tu niekto, kto uz bol na obhajobe napr v októbri, novembri, decembri a už mu prišlo potvrdenie o úspešnom vykonaní atestacnej skusky? Ja cakam a stale nic
Tak dnes som bola obhajovať ako odborný zamestnanec a bolo to úplne v pohode..v prezentácii bolo dôležité predovšetkým dobre naformulovať hlavný cieľ, hovoriť jasne,stručne ..do ničoho inak nevŕtali, ak mal niekto problém sa jasne vyjadriť (stres😉), naviedli, pomohli..otázku k teórii aplikovať na vlastnú prax..

@susanicka ďakujem pekne. No som zvedavá, kedy pôjdem ja... Neviem, od čoho to záleží, som z toho nervózna...