icon

1. atestačná skúška Ružomberku

tmarky1
10. mar 2015

Prosím vas bol niekto na 1.atestačnej skuske v Ružomberku? ake mate skusenosti? nemate vypracované otazky:
1. Klasifikácia všeobecných cieľov výchovy a vzdelávania
2. Zhodnotenie problematiky taxonómie cieľov
3. Špecifikácia vzdelávacích štandardov
4. Identifikácia jednotlivých zloţiek systému vyučovania
5. Didaktické zásady
6. Organizačné formy vzdelávania
7. Učebné pomôcky a didaktická technika
8. Súčasné trendy v skúšaní a hodnotení
9. Evalvácia a autoevalvácia vo vyučovacom procese
Velmi by mi to pophlo, poslali mi pozvanku už na tuto sobotu a neviem či to zvladnem vypracovať. Dakujem.

eala
11. dec 2019

@susanicka ďakujem pekne. No som zvedavá, kedy pôjdem ja... Neviem, od čoho to záleží, som z toho nervózna...

lucia31
16. dec 2019

ja som posielala v júni ako odborný a idem 8. januára na obhajobu..

lussyla
16. dec 2019

@lucia31 a mate vypracované otázky prosím?

lucia31
16. dec 2019

@lussyla nemám..a ani neriešim..tie okruhy sa dajú v pohode z praxe obkecať😉

luckape363
17. dec 2019

poslite mi email a preposlem vam

eala
19. dec 2019

Ahojte dievčatá, dnes mi prišli posudky, z jedného mám 58 a z druhého 54 percent... Som veľmi sklamaná... Bol tu niekto taký, čo mal tak málo percent?

aleilea
19. dec 2019

@eala kolko percent moze byt najmenej?

susanicka
19. dec 2019
susanicka
19. dec 2019

@eala v skupine s nami bola jedna co mala 51% a presla

eala
20. dec 2019

@luckape363 Prosím Vás, preposlali by ste tie vypracované otázky aj mne? Ja idem na obhajobu 16. januára. Ďakujem moc

lucia31
22. dec 2019

@eala nič si z toho nerob..ja som odborný zamestnanec a mám od PaedDr. Magovej 80% a od PhDr. Oriesčikovej prosím pekne 0%.🤪 .a čo viem,tak takéto hodnotenie od nej mali viacerí..takže v treťom posudku je vyjadrenie, že po dôkladnom preštudovaní mojej práce ju určite k obhajobe pripúšťajú..😉idem 8.januara..

eala
22. dec 2019

@lucia31 To vážne? No to som ešte nepočula... Ja neviem, čo im tam teraz je, ale aj kamarátka bola pred 2 týždňami a mala jeden posudok 61% a druhý 60 % a jej práca bola podľa mňa fakt dobrá...

lucia31
22. dec 2019

@eala ja si za svojou prácou stojím a dala som si na nej záležať..spracovala som tému, ktorú som študovala viac rokov zo zahraničnej literatúry a robila s deťmi v rámci intervencii..na Slovensku túto temu spracovala len jedna diplomantka,tak si myslím, že aj inovatívne to je, no😉..kolegynka tiež od tejto istej 0% a potom ešte moja známa..je to asi dosť subjektívne,aspoň za väzbu mi mohla dať jeden bod😂

eala
25. dec 2019

Prosím Vás, bol by niekto ochotný mi poslať vypracované tém. okruhy pre 1 atestáciu? Vopred veľmi pekne ďakujem

veronika1198
28. dec 2019

Prosím vás je tu niekto z predprimarneho kto odovzdal v júni a ešte neprišiel posudok? Ja už neviem čo si mám myslieť vďaka za odpoved

luckape363
Autor odpoveď zmazal
vikuss07
28. dec 2019

@veronika1198 som síce učiteľka 2. stupňa, no tiež tŕpnem lebo nič mi zatiaľ neprišlo. Posielala som do konca júna. Dúfam, že po novom roku sa vyjadria.

zuju2
28. dec 2019

@vikuss07 ja som presne takto pred rokom trpla ,posielala som do konca júna a bola som na obhajobe 18.1.

winnie12
2. jan 2020

@eala zdravím, poslal vám niekto tie vypracované tematické okruhy? Ďakujem pekne 😊

eala
2. jan 2020

@winnie12
Zdravím, áno, poslal. Pekný deň

winnie12
4. jan 2020

@eala mohla by som vás to poprosiť preposlať mi to na mail? Ďakujem vám veľmi pekne.

eala
4. jan 2020

@winnie12 Áno, napíšte mi mail do súkromnej správy

veronika1198
4. jan 2020

@vikuss07 keď vám príde niečo dajte vediet

simizimi
4. jan 2020

Je tu niekto, kto uz bol na obhajobe napr v októbri, novembri, decembri a už mu prišlo potvrdenie o úspešnom vykonaní atestacnej skusky? Ja cakam a stale nic

zuzka0201
4. jan 2020

@simizimi Bola som v oktobri a asi o 3 tyzdne mi poslali osvedcenie ;)

lucia31
8. jan 2020

Tak dnes som bola obhajovať ako odborný zamestnanec a bolo to úplne v pohode..v prezentácii bolo dôležité predovšetkým dobre naformulovať hlavný cieľ, hovoriť jasne,stručne ..do ničoho inak nevŕtali, ak mal niekto problém sa jasne vyjadriť (stres😉), naviedli, pomohli..otázku k teórii aplikovať na vlastnú prax..

petikmir
8. jan 2020

@winnie12 prosim vas velmi pekne poslali by ste aj mne vyparcovane otazky? dakujem krasne

jani545
9. jan 2020

@lucia31 No to ste ma potešili,lebo ja idem 16.1 a mám celkom slušný stres

jani545
9. jan 2020

@eala Dobrý podvečer,ešte aj ja som tu ,čo mám málo percent a tiež idem na obhajobu 16.1

eala
9. jan 2020

@jani545 To vážne? A koľko máte? Ako ste na tom s učením?