icon

1. atestačná skúška Ružomberku

tmarky1
10. mar 2015

Prosím vas bol niekto na 1.atestačnej skuske v Ružomberku? ake mate skusenosti? nemate vypracované otazky:
1. Klasifikácia všeobecných cieľov výchovy a vzdelávania
2. Zhodnotenie problematiky taxonómie cieľov
3. Špecifikácia vzdelávacích štandardov
4. Identifikácia jednotlivých zloţiek systému vyučovania
5. Didaktické zásady
6. Organizačné formy vzdelávania
7. Učebné pomôcky a didaktická technika
8. Súčasné trendy v skúšaní a hodnotení
9. Evalvácia a autoevalvácia vo vyučovacom procese
Velmi by mi to pophlo, poslali mi pozvanku už na tuto sobotu a neviem či to zvladnem vypracovať. Dakujem.

eala
8. nov 2019

@93ivanka93 dobrý deň, kedy ste posielali prácu?

kajkajanka
8. nov 2019

@vikuss07 Asi 15.6.

soul171
8. nov 2019

@93ivanka93 Čo Vám mám preposlat?

janapodm
13. nov 2019

Prosím Vás nemáte niektorá prístup k vypracovaným otázkam zo zborovne? Naša škola nie je zapojená a mne ako jednotlivcovi sa nedá získať prístup, aby som si vypracované otázky stiahla. Ak by mi ich mohol ktokoľvek poslať budem vďačná. podmanicka.jana.spsknm@gmail.com

93ivanka93
13. nov 2019

Mohol by mi niekto poslat prezentáciu na obhajobu? A otázka obhajoba prebieha tak ze odprezentujem prácu a nasledne odpovedám na otazku ktoru mi napisal oponent k hodnoteniu? Po prípade ťahám si este otazku z teórie alebo len odpovedam na otazky od komisie ohľadom teorie k mojej práci? Ďakujem

93ivanka93
13. nov 2019

@kajkajanka tak to sa vidíme ...

kajkajanka
13. nov 2019

@93ivanka93 určite 😀😀😀

lucka2409
14. nov 2019

Ahojte, je tu niekto kto si ide robiť po atestácii to špecializácne štúdium aby mohol byt uvadzajucim zamestnancom ? Aké sú prosím možnosti ??

simizimi
Autor odpoveď zmazal
simizimi
14. nov 2019

Ahojte, vie mi nejaka dobra dusa preposlat vzor prezentacie k obhajobe? Simca.simona@centrum.sk S kym sa stretnem 26.novembra?

fifina461
15. nov 2019

@janapodm dobrý den, odpovede su aj na bazos.sk

kajkajanka
15. nov 2019

@fifina461 počula som,že vôbec nie sú dobré

danulkank
15. nov 2019

@kissovak83 Prosím Vás aj ja sa chystám na obhajobu 1.atestačnej práce do RK. Môžte mi dať nejaké to info. Ďakujem

vikuss07
26. nov 2019

Zdravím, je tu niekto kto odovzdal prácu v júni? Dostali ste už pozvánku? Trošku som netrpezliva 😊 viem, že majú toho veľa.

eala
26. nov 2019

@vikuss07 Zdravím, ja som odovzdala 20.juna a zatiaľ nič... Pisala som tam, tak mi povedali, že práca je v recenznom konaní, že ak budú kladné posudky, tak mám čakať koniec novembra, začiatok decembra. Zatiaľ nič...

simizimi
27. nov 2019

@eala bolo poslanych 4000 prac tak sa necudujte ze to ide tak pomaly...

martink4r
27. nov 2019

@simizimi tak je, prišlo im tisícky prác, postupne ich spracovávajú, treba len trpezlivo čakať. Ja som poslala koncom augusta 🙂

susanicka
1. dec 2019

Aj ja čakám, prácu som poslala prvý júlový tyzden🥺len to čakanie......

luckape363
8. dec 2019

Zdravím, chcela by som sa Vás spýtať, kto ste boli na 1. atestácii v Ružomberku, ako prebieha obhajoba? Zvyknú aj niekoho vyhodiť?
Je treba sa naučiť všetku teóriu detailne?

Skúšky mám o týždeň.

Vopred Ďakujem za odpoveď

guttekova
8. dec 2019

@luckape363 Neboj nie je to nic strašne ja som bola teraz vo stredu. dnu nas zobrali 8 vytiahneš si otázku a mas cas na pripravu potom podla poradia každy otvoril prezentaciu pytali sa hlavne na ciele a na prakticku časť k teorii stacilo 2 - 3 vety. Nevyhodili nikoho

natali.83
8. dec 2019

@guttekova Prosím Vás, kedy ste odosielali prácu? Priebežne sledujem a počítam, kedy asi prídem na rad. 🙂 Ste pedagogický alebo odborný zamestnanec? Ďakujem.

guttekova
9. dec 2019

@natali.83 ja som posielala 1.8 a som pedagogicky _ 1-4

natali.83
9. dec 2019

@guttekova Ďakujem. Ja som posielala na konci augusta. Tak pôjdem hádam až po Vianociach. 🙂

eala
9. dec 2019

@natali.83 No neviem, či sa to dá podľa toho posudzovať, lebo ja som poslala 18.juna a písala som tam, že najskôr v januári... Neviem, podľa čoho to ide a tiež som pedagogický 1.-4.

natali.83
9. dec 2019

@eala Myslím, že ľudí, ktorí si termín prekladajú alebo špecifikujú je menej ako tých, čo idú podľa pozvánky. Pri takom množstve ľudí sa to neprejaví. Sledujem to dlhodobo a až na pár výnimiek idú ľudia na obhajoby podľa termínu odovzdania. Len som chcela vedieť, ktorý mesiac odovzdania teraz "beží".

veronika1198
9. dec 2019

@natali.83 ja som odovzdala do 30 júna a ešte mi nič neprišlo som pred primárne vzdelavanie

luckape363
9. dec 2019

ja som odovzdávala tiež do 30. júna a som na predprimárne a idem 16.12

susanicka
10. dec 2019

Ja som odovzdala prvý júlový tyzden a bola som dnes. Bolo to úplne ok. Je dôležitý cieľ práce, vytvorit..., aplikovať....., navrhnúť...... V cieli musí byť stanovené co chceme u žiakov dosiahnuť. K teórii som povedala 1 vetu😁

eala
10. dec 2019

@susanicka super a aký ste odbor? Ja som odovzdala 18.juna a stále nič...

susanicka
10. dec 2019

@eala 1.stupen, bolo nás 20. Spolu 1. 2.arestacia, 1.stupen aj 2.stupen učitelia