1. atestačná skúška Ružomberku
Prosím vas bol niekto na 1.atestačnej skuske v Ružomberku? ake mate skusenosti? nemate vypracované otazky:
1. Klasifikácia všeobecných cieľov výchovy a vzdelávania
2. Zhodnotenie problematiky taxonómie cieľov
3. Špecifikácia vzdelávacích štandardov
4. Identifikácia jednotlivých zloţiek systému vyučovania
5. Didaktické zásady
6. Organizačné formy vzdelávania
7. Učebné pomôcky a didaktická technika
8. Súčasné trendy v skúšaní a hodnotení
9. Evalvácia a autoevalvácia vo vyučovacom procese
Velmi by mi to pophlo, poslali mi pozvanku už na tuto sobotu a neviem či to zvladnem vypracovať. Dakujem.
@vikuss07 Už sa vám ozvali za atestáciu? Mne nie
@miskajerry chcem sa opýtať - aj vy čakáte na obhajobu atestácie v Ružomberku?
@vete9222 áno, 1. atestáciu, odovzdala som v auguste 2019, keď som tam v júni písala, tak odpísali, že ešte ani posudky nemám, odvtedy sa neozvali
@miskajerry Tak ja som na tom podobne, tiež som odovzdala v auguste 2019 a odvtedy nemám žiadnu info... Neviete náhodou, či sa nám to čakanie môže predĺžiť až na rok 2021?
@vete9222 to neviem, dakedy bolo že do pol roka sa musia ozvať po odovzdaní a už bude rok a pol, už ste sa učili tie témy? My ideme podľa starých téz, to mi potvrdili.Majú toho hrozne veľa, som počula, že aj v sobotu skúšajú online.
@miskajerry este som sa neucila, lebo sama neviem, kedy pojdem... Vy ste uz zacali? Verim, ze sa nam v priebehu tychto dni ozvu, nakolko ja som pocula, ze by sme mali obhajoby ukoncit do konca roka 2020... Napisem Vam, ak by mi teda nieco prislo .🙂
@vete9222 Dakedy dávno som sa začala, ale aj skončila, musím už začať. Ďakujem, budem rada, ak sa ozvete.
@miskajerry nie ešte nie. Začínam byť mierne rozčarovaná 😐
Mne pred 2 tyzdnami napísali, že skúšajú do 18.12.,po tomto termíne uz nie... Posudky stále nemám..
@maja527 Tak, prosím, napíšte, keď dačo nové bude u vás.
Ahojte, ja som dostala pozvánku včera na 8.12. nemá prosím niekto vypracovane na 1.atestáciu ako OZ. Ďakujem
Ahojte.ja som atestáciu robila dnes. Pracu som odovzdala júl 2019. Najskôr poslali email zo súhlasom online skúšky až potom posudky a termín o dva tyzden tak sa nebojte bude dosť času sa učiť🙂 bolo to rýchle 10min. Napíšu vám presnú štruktúru ako si pripraviť obhajobu.ktoru môžete čítať a potom oni vyberu otázku a hneď odpovedáte. Ja som mala takú milu príjemnú pani, ale meno neviem. Držte sa určite vás stihnú vybaviť🙂
Ja uz som dostala email s výzvou na súhlas k vykonaniu online skúšky, posudky pošlú neskôr aj s terminom
Ahojte, chcem sa spýtať, ak som dobre zachytila, tí čo ideme po starom do augusta 2019, nebudeme mať stiahnuté kredity. Už mi však volala pamistka zo školy, že mám dokladovať predatestačné, aby mi mohla stiahnúť kredity. Neviete mi poradiť, v akom zákone to hľadať? Ďakujem.
@miskajerry neverím! Dnes mi prišiel mail, či súhlasím s on-line atestáciou 🙏😃
@miskajerry Akurát mi od nich prišiel e-mail, že mám kladné posudky. Tak myslím, že sa čochvíľa ozvú aj vám. 🙂
je to pravda že nám kredity ostávajú

Ahoj nie ja mam okruhy po novom na 1.atestaciu a su ine ako na 1.atestaciu po starom