17 ročná kamarátka má dieťa a matka ju vyhodila
Zdravým všetky mamičky. Mám jeden problem.jedna moja znama otehotnela v 17tich. Matka ju vyhodila z domu. A otec dietata je 23ročný nezodpovedný flakac. Snažime sa s bratom pomoct. Kedže musí chodit ešte do skoly a nezaraba a su sociálna rodina tak si nemože dovolit pokupit moc vecicky pre dieta. Na kociar sme spravili zbierku to celkom dopadlo dobre. ja s bratom zhaname nejake vecičky co ludia nepotrebuju po svojich detoch.. Pýtala som sa jednej znamej ktora ma už syna školaka, ta tiež suhlasila že pomože a poradila mi tuto stranku. Ak by sa našiel niekto, kto by mal par vecičiek nazvyš a nepotrebuje ich.. nemohol by ich darovat pre moju znamu, ktora je naozaj v nudzi? či už vecičky, flasky a pod... čo by mohla potrebovat. Moj mail je lejka87@seznam.cz Vopred vám dakujem v mene malej Mišky..
Niekedy sa aj tu dá niečo nájsť, prípadne možno umiestniť vlastný inzerát. http://www.za-odvoz.sk/darujem-za-odvoz/vsetky_...
@sisaha mail mam lejka87@seznam.cz. na fb som lea Brachtýrova. Kedže som nová , neviem sa orientovat na tejto stranke..to mi len jedna susedka poradila tuto stranku. ale dakujem
@6487319 ako to ze ju v vyhodila? do 25 ma povinnu vyzivovaciu pvinnost nech len pekne ostane doma,ked sa male narodi,matka zmeni nazor...flakac neflakac treba poziadat o vyzivne...mlada nech si najde brigadu,cez vikendy sa da robit na diskoteke, zbierat pohare alebo casnicka..nie vecicky pytat hladajte s tejto situacie vychodisko, to co cely zivot bude dufat zejej niekto nieco daruje? a na fb je skuoina ddarujem-vymenim skus aj tam.ale hlavne trebe jej strechu nad hlavou zariadit

@6487319 v prvom rade, kedze si cerstvo registrovana, by si mohla na seba uviest mail, ktory sa sklada z prveho a druheho mena..takto je to velmi nedoveryhodne. Mozes pozriet tu bazar a do vyhladavaca daj heslo darujem. Aj tam sa najdu veci, ktore moze ziskat.