icon

17 ročná kamarátka má dieťa a matka ju vyhodila

6487319
24. feb 2014

Zdravým všetky mamičky. Mám jeden problem.jedna moja znama otehotnela v 17tich. Matka ju vyhodila z domu. A otec dietata je 23ročný nezodpovedný flakac. Snažime sa s bratom pomoct. Kedže musí chodit ešte do skoly a nezaraba a su sociálna rodina tak si nemože dovolit pokupit moc vecicky pre dieta. Na kociar sme spravili zbierku to celkom dopadlo dobre. ja s bratom zhaname nejake vecičky co ludia nepotrebuju po svojich detoch.. Pýtala som sa jednej znamej ktora ma už syna školaka, ta tiež suhlasila že pomože a poradila mi tuto stranku. Ak by sa našiel niekto, kto by mal par vecičiek nazvyš a nepotrebuje ich.. nemohol by ich darovat pre moju znamu, ktora je naozaj v nudzi? či už vecičky, flasky a pod... čo by mohla potrebovat. Moj mail je lejka87@seznam.cz Vopred vám dakujem v mene malej Mišky..

sisaha
24. feb 2014

@6487319 v prvom rade, kedze si cerstvo registrovana, by si mohla na seba uviest mail, ktory sa sklada z prveho a druheho mena..takto je to velmi nedoveryhodne. Mozes pozriet tu bazar a do vyhladavaca daj heslo darujem. Aj tam sa najdu veci, ktore moze ziskat.

mimla
24. feb 2014

Niekedy sa aj tu dá niečo nájsť, prípadne možno umiestniť vlastný inzerát. http://www.za-odvoz.sk/darujem-za-odvoz/vsetky_...

sendy1977
24. feb 2014

ahoj, skús stránku www podajdalej. sk

6487319
autor
24. feb 2014

@sisaha mail mam lejka87@seznam.cz. na fb som lea Brachtýrova. Kedže som nová , neviem sa orientovat na tejto stranke..to mi len jedna susedka poradila tuto stranku. ale dakujem

6487319
autor
24. feb 2014

@mimla dakujem. pozriem

6487319
autor
24. feb 2014

@sendy1977 dakujem

seemani
24. feb 2014

@6487319 ako to ze ju v vyhodila? do 25 ma povinnu vyzivovaciu pvinnost nech len pekne ostane doma,ked sa male narodi,matka zmeni nazor...flakac neflakac treba poziadat o vyzivne...mlada nech si najde brigadu,cez vikendy sa da robit na diskoteke, zbierat pohare alebo casnicka..nie vecicky pytat hladajte s tejto situacie vychodisko, to co cely zivot bude dufat zejej niekto nieco daruje? a na fb je skuoina ddarujem-vymenim skus aj tam.ale hlavne trebe jej strechu nad hlavou zariadit

6487319
autor
24. feb 2014

@seemani no ona už porodila. teraz mala 4 mesiace mala miška. matka ju vyhodila. neviem presne ake su tam pomery. len som chcela skusit jej nejako pomoct..ved za spýtanie nic nedam...ale dakujem za radu..

tatisna
28. jún 2019

@6487319 nech skúsi centrum právnej pomoci, matka by ju mala živiť ešte a tiež svoje vnuca...

zlaasky
28. jún 2019

@6487319 hľadala som tá na FB, neúspešne. Možno by som pár veci vedela poskytnúť.

barmankaa
Odpoveď bola odstránená