2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa
kočky - šup sem 🙂
@annamary27 dakujem tiez sa tesim moj drahy sa tam nadrzovku natiskol ze on to chce vidiet doktorka ze radsej nie ale ked na tom trval tak mu dovolila a potom mi dala fotku kde su dva plody ale iba u jedneho bola akcia srdca 🙂
@martinaaaaa ste si dávali vkladať dve embryjká? a doki čo povedala? aj ja moc moc gratulujem, musel to byť úžasný pocit vedieť že v Tebe bije ďalšie srdiečko 🙂 ...teda a Tvoj drahý je správny chlap, tak to má byť veď aj on chce vidieť a počuť svoje zlatíčko v brušku 😀
@yeliel dnes bolo super,chladný vetrík ma potešil,len keby sa už aj dom ochladil. 😎 😎 😎
@annamary27 🙂 dnes som uz stihla aj zmoknut... 😀 to bolo supeeer 😀 ..vcerajsiu noc som stravila vo vinnej pivnici 😵 😀 chladim sa ako sa len da 😉 ale u nas je uz aj doma celkom fajn 😎
@janemari tiez milujes vianoce tak ako ja 😀 😉
@yeliel no Vianoce skor neznasam.Su pre mna den ako kazdy iny akurat s tym rozdielom,ze pred tymto dnom sa nahanas,upratujes,vypekas,zhanas darceky a k stedrovecernemu stolu si sadas unavena a cakaju ta dni pred telkou,alebo navstevy.Takze vianoce nie.Ale mam rada jar,ked sa zacina vsetko zelenat a svieti slniecko .... 😎
@janemari hmm 🙂 ja zas milujem tu atmosferu..a vianocne trhy a vsetko okolo 🙂 rozrpavocky a tak...nezvyknem sa nahnanat 😀 😀 😀 a darceky nakupujem rada 😉 ...no jednoducho mam rada zimu 😀 ..vlastne vsetky rocne obdobia..len nie 36stupnove horucavy 😝 ..ale taka jesen na horach je tiez nadherna 😵
Tak ked ste sa tu zisli vianocne babenky tak vam uz len zazelat ten najkrajsi darcek pod stromcek a to su // na testiku a fazulka v brusku 😉
Ahojte 🙂 tak vy už tu máte vianoce??? 😵 no teda snád to vyjde o čom ste tu hovorili 😉 ...takže aby sme boli všetky pod stromčekom aj s bábatkami 😉
@monicka7299 Ahoj, zistila si ako je to s tým pripoistením ? Vám kedy vychádza druhé ivf ? Moja známa pripoistenie mala, ale tuším si ho bolo treba začať platiť 3 mesiace pred otehotnením... Neviem, či to tak naozaj je, počula som to dosť dávno.
PS: Ako dopadlo vysvedčenie ?
@pegggi aj ja som si to zistovala a je potrebne to platit tak aby to bolo minimalne 270 dni pred narodenim dietata,ze ak sa dieta narodi na 269den platenia nedostanes nic 😖 A preto rozmyslam nad tym ze ked KET nevyjde ze si to zacnem platit,ak pojdeme popripadne na daslie IVF uz som to mala platene.

posielam uplne vsetkym co potrebuju tehu virusiky verim ze zaberu a tato tema bude od zaciatku do konca uspesna 🙂