icon

2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa

chicca555
16. júl 2010

kočky - šup sem 🙂

martinaaaaa
24. júl 2010

posielam uplne vsetkym co potrebuju tehu virusiky verim ze zaberu a tato tema bude od zaciatku do konca uspesna 🙂

martinaaaaa
24. júl 2010

@annamary27 dakujem tiez sa tesim moj drahy sa tam nadrzovku natiskol ze on to chce vidiet doktorka ze radsej nie ale ked na tom trval tak mu dovolila a potom mi dala fotku kde su dva plody ale iba u jedneho bola akcia srdca 🙂

wera
24. júl 2010

@martinaaaaa ste si dávali vkladať dve embryjká? a doki čo povedala? aj ja moc moc gratulujem, musel to byť úžasný pocit vedieť že v Tebe bije ďalšie srdiečko 🙂 ...teda a Tvoj drahý je správny chlap, tak to má byť veď aj on chce vidieť a počuť svoje zlatíčko v brušku 😀

yeliel
24. júl 2010

Ahojte babule 🙂 ako sa dnes mate? 😀
@martinaaaaa blahozelam 🙂 a dik za virusiky 😵

wera
24. júl 2010

@yeliel výborne, dnes je krásny deň 🙂 konečne sa ochladilo...neznášam leto a tie teplá.... 😒

yeliel
24. júl 2010

@wera 😵 ja som februarove dieta 😀 takze,tie horucavy ma tiez nicia 😝 😝 😝 ..teraz je tak fajnucko 😉 🙂

wera
24. júl 2010

@yeliel no ja som júlová ale asi som sa mala narodiť niekde minimálne na islande 🙂)))

annamary27
24. júl 2010

@yeliel dnes bolo super,chladný vetrík ma potešil,len keby sa už aj dom ochladil. 😎 😎 😎

janemari
24. júl 2010

@yeliel aj ja som februarove dieta 😉

yeliel
24. júl 2010

@annamary27 🙂 dnes som uz stihla aj zmoknut... 😀 to bolo supeeer 😀 ..vcerajsiu noc som stravila vo vinnej pivnici 😵 😀 chladim sa ako sa len da 😉 ale u nas je uz aj doma celkom fajn 😎
@janemari tiez milujes vianoce tak ako ja 😀 😉

yeliel
24. júl 2010

@wera 🙂 ,ze na islande 😀 😀 😀 ..kedy oslavujeme? 😉 😀

janemari
24. júl 2010

@yeliel no Vianoce skor neznasam.Su pre mna den ako kazdy iny akurat s tym rozdielom,ze pred tymto dnom sa nahanas,upratujes,vypekas,zhanas darceky a k stedrovecernemu stolu si sadas unavena a cakaju ta dni pred telkou,alebo navstevy.Takze vianoce nie.Ale mam rada jar,ked sa zacina vsetko zelenat a svieti slniecko .... 😎

yeliel
24. júl 2010

@janemari hmm 🙂 ja zas milujem tu atmosferu..a vianocne trhy a vsetko okolo 🙂 rozrpavocky a tak...nezvyknem sa nahnanat 😀 😀 😀 a darceky nakupujem rada 😉 ...no jednoducho mam rada zimu 😀 ..vlastne vsetky rocne obdobia..len nie 36stupnove horucavy 😝 ..ale taka jesen na horach je tiez nadherna 😵

janemari
24. júl 2010

@yeliel no my v praci vacsinou koncim okolo 22-23.12 cize ked mi vychadza nocna pred vianocami alebo pobedna je to o drzko nachystat vsetko na vianoce a chodit aj do prace.Potom som naozaj rada,ked nikam nemusim a mozesm si oddychnut.

yeliel
24. júl 2010

@janemari tak to ti verim...ja to mam inac a kedze chodievame k nasim bna stedru veceru mam to prakticky bezstarosti 😵 a potom uz len hura na hory.. 🙂 inac aka vianocne tema takto v lete 😀 😀 😀 😀 ...to asi ,ze mame zmrzlinky a uz sa na ne strasne tesime ,ze 😉 🙂

janemari
24. júl 2010

@yeliel ja zatial velmi ani nemyslim.Mame doma kopu prace a preto som aj rada ze nie som upeta na KET.Dnes sme cely den pilili drevo a ja som pri tom mylsela na to ze mozno uz za 3 mesiace budeme zase kurit do piecky 😔

wera
24. júl 2010

@yeliel no vidím že si moja krvná skupina 🙂 zima...vianoce to je moje 🙂 🙂 🙂

janemari
24. júl 2010

Tak ked ste sa tu zisli vianocne babenky tak vam uz len zazelat ten najkrajsi darcek pod stromcek a to su // na testiku a fazulka v brusku 😉

yeliel
24. júl 2010

@wera 😅 vtedy je tak kraasne..doma to vzdy tak vycackam 😀 😀 😀 ...naposledy sme mali stromcek tak dlho..ze ten ujo co mi priniesol pizzu,ked ho videl tak sa tak schuti zasmial a nezabudol podotknut..ze aaaa ved co o rok su tu vianoce zas 😀 😀 😀

yeliel
24. júl 2010

@janemari v piecke to krasne praska ....to je tiez take carovne 😉 ...tie // si uz zelam par rockov na vianoce..tak snad tento rok sa dockame vsetky 🙂 ..ozaj a aku mas pripravu pred KET..co ti dali papat? 🙂

wera
24. júl 2010

@yeliel tak tak tento rok by som už chcela byť pod stromčekom aj s babulom v brušku 🙂 🙂 🙂 musí nám to babulky výjsť 🙂

janemari
24. júl 2010

@yeliel no to keby som vedela 😀 nejako som to nestudovala ale su to nejake lieky na E a potom utrogestan.A este spominal nejake ale nedal mi ich.

yeliel
24. júl 2010

@janemari 😀 E bude asi estrofem 😉
@wera suhlasim 🙂 musi nam to vyjst 😵

janemari
24. júl 2010

@yeliel asi ano 😀 Pred IVF som si vsetko dopodrobna nastudovala.Ale teraz nie.Ked to bude aktualne pozriem si protokol,budem papat lieky,chodit do prace a cakat na KET.

wera
25. júl 2010

@janemari budem Ti moc moc držať palčeky aby KETko vyšlo 🙂 vyzerá to tak že na transfer by sme mohli približne v rovnakom čase 🙂

lubka0506
25. júl 2010

Ahojte 🙂 tak vy už tu máte vianoce??? 😵 no teda snád to vyjde o čom ste tu hovorili 😉 ...takže aby sme boli všetky pod stromčekom aj s bábatkami 😉

janemari
25. júl 2010

@wera ak mi pride mrcha na cas tak to vychadza na 28-29.8. 🙂 @lubka0506 len aby nam nenapadalo ihliciek do oci ked budeme pod stromcekom 😝 😀

pegggi
25. júl 2010

@monicka7299 Ahoj, zistila si ako je to s tým pripoistením ? Vám kedy vychádza druhé ivf ? Moja známa pripoistenie mala, ale tuším si ho bolo treba začať platiť 3 mesiace pred otehotnením... Neviem, či to tak naozaj je, počula som to dosť dávno.

PS: Ako dopadlo vysvedčenie ?

janemari
25. júl 2010

@pegggi aj ja som si to zistovala a je potrebne to platit tak aby to bolo minimalne 270 dni pred narodenim dietata,ze ak sa dieta narodi na 269den platenia nedostanes nic 😖 A preto rozmyslam nad tym ze ked KET nevyjde ze si to zacnem platit,ak pojdeme popripadne na daslie IVF uz som to mala platene.

wera
25. júl 2010

@janemari no mne by mal transfer výjsť niekedy cca 21.eho.... ale to všetko záleží od toho či príde mrška na čas, kedy bude OPU a hlavne či budeme mať vajkulká a potom embryjká na ETčko, ale tak pevne verím že tento krát sa už doki podarí zo mňa niečo vydolovať 🙂