icon

2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa

chicca555
16. júl 2010

kočky - šup sem 🙂

yeliel
13. sep 2010

@evasbk dobru nocku 🙂

sunday1
14. sep 2010

Haló! Baby, kde ste? Čakám dobré správy!

shandy
14. sep 2010

ahojte dievcence 🙂 🙂
kto tu chcel dobre spravy? babulky tak ja som tehulaaaaaaaaaaaaaaaaaa 😵 😵 😵
stale tomu nemozem uverit a asi to este aj potrva par dni....ufffff, teraz uz len dufat., ze vsetko dobre dopadne...

sunday1
14. sep 2010

@shandy ja Ti strašne gratulujem a veľmi sa s Tebou teším 😀 😀 😀 Dávaj na seba pozor a potom všetko určite výborne dopadne. Kedy ideš na sono?

noe
14. sep 2010

@shandy BLAHOZELAAAAAAAAAAAAAAAM !!! Uzasna spravicka velmi moc sa tesim, nech vsetko prebieha hladko a za chvilku si mamina 😵 😵 😵
Dnesny den sa krasne zacina,a dufam, ze za chvilku pridu vyborne spravy od weri 😉

shandy
14. sep 2010

@sunday1 dakujeeem. sono este neviem, lebo som si sama volala do labaku, moj doki ma dovolenku a bude az v piatok, tak asi v piatok sa dohodnem ze kedy sono... 🙂
@noe dakujem a rovnako verim, ze weruska prinesie dobre spravicky 😵

yeliel
14. sep 2010

@shandy 🙂 🙂 🙂 🙂 WAW BLAHOZELAM TEHULKA 😵 😵 JUPIII UZIVAJ SI TO 🙂 ...Rozmaznavaj sa s adavaj si na seba pozor ... 🙂

shandy
14. sep 2010

@yeliel yeliel mojka dakujem a hned ti aj idem odpisat na IPcku 🙂

yeliel
14. sep 2010

@shandy moje ta IP ma cas 😀 😀 😀 😀 Ty si vychutnavaj teraz ten krasny pocit 🙂 😉 ozajake bolo hcg? 😉

shandy
14. sep 2010

@yeliel ehhhm, HCG 1293 ufffff 😵 😵 😵

yeliel
14. sep 2010

@shandy noooooo pekneee 🙂 hovoris,ze ked uz tak poriadne 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

monicka7299
14. sep 2010

@shandy také HCG????? GRATULUJEM,GRATULUJEM,GRATULUJEM,GRATULUJEM,GRATULUJEM,GRATULUJEM, 😵 😵 😵 teším sa s Tebou to je super 😉

monicka7299
14. sep 2010

@shandy Ty si 14.deň po ET? Mala si aj PK?

sunday1
14. sep 2010

@monicka7299 A ty ako testík?

noe
14. sep 2010

@shandy to je krasne vysoke HCG, nebudu to aj dvojicky? 😉 Si mala 2 embrijka, nie??? 🙂

sunday1
14. sep 2010

@shandy je čas zmeniť si "snaží sa" na "čaká bábätko" 😉

monicka7299
14. sep 2010

NIČ 😖 ...ešte počkať na krv v pondelok....

yeliel
14. sep 2010

@monicka7299 moje co nic? si sa testla a nic?hmm?

shandy
14. sep 2010

@yeliel hej, ze co sa budem trocharit, nie? 😀 😀 😀 . ked uz cislo, tak riadne 😀
@monicka7299 moni dakujeeeeem a ty ako testovala si uz? inak ja som nevydrzala, chytila depku a testla uz 9. den od ET a bola tam, aj ked slaba alebo bola viditelna a to som testovala na obed, cize nie prvy ranny moc...len som sa bala a chcela pockat na krvicku, ked vam to poviem, aby to uz bolo potvrdene 😵 . moni PK som nemala, mala som vklad na treti den od OPU....
@noe je to mozne, hej vkladali sme dve krasne jednotkove embrijka...

shandy
14. sep 2010

@monicka7299 monulik ak mas len jedno, tak este pockaj...a akym testom si testovala? lebo ja som mala ten najcitlivejsi mama test 10...

shandy
14. sep 2010

@sunday1 to urobim az po srdiecku/srdieckach 🙂

sunday1
14. sep 2010

@monicka7299 ☹ podľa mňa je to tým, že bolo na test skoro. Mala si PK? Ak nie, tak ešte HCG nemuselo stúpnuť nad 10, 5-6 dní môže trvať, kým sa vôbec zahniezdi. Určite to nevzdávaj, myslím na Teba.

sunday1
14. sep 2010

@shandy Máš pravdu, ja som len z toho strašne rozrušená 😉 Pri tak vysokom HCG to musí byť v poriadku 😀

monicka7299
14. sep 2010

@shandy presne ten istý som si urobila.... tak ja neviem.... vo štvrtok pôjdem do práce.... mohla som ísť už aj dnes....
inak, bola som sa ešte raz naň pozrieť do koša a keď vytiahnem oči z jamiek tak tam tiéniček nejaký je ale to by bol tak či tak keď je to mokré a možno pozostatok pregnylu ako minule keď som testla a na desiaty deň ani tienik....

noe
14. sep 2010

@monicka7299 moja, // ciarky budu, verim tomu malickemu, ze to predsa len tak nezabali 😵
@shandy tak to vyzera na dvojnasobnu odmenu..... hlavne nech je vsetko vporiadku 😉 inak sa som tajne tusila, ze asi si si robila testik, len si mala vyhodu, ze si bola na dovolenke a sme ta nemohli kazdy den otravovat 😀 😀 😀

sunday1
14. sep 2010

@monicka7299 ja som pri druhom tehotenstve (a to vydržalo pomerne dlho) mala už po vynechanej menštruácii len slabulinký pásik, a to bolo podstatne neskôr ako u Teba. Skús ešte pozrieť tak za 2 hodinky, ak ten pásik bude čo i len trošku ružový, tak tam HCG je.

monicka7299
14. sep 2010

@sunday1 nemala som PK tak ešte predsa len nebudem celkom hádzať flintu do žita... skúsim ešte v piatok aby som sa vyrevala cez víkend a nie v pondelok alebo v utorok v práci..... mrchu mám dostať v pondelok -deň odberu krvi.

shandy
14. sep 2010

@monicka7299 moni este to nevzdavaj, zopakuj rovnaky test na 10. den...uvidis ci duch zosilnie.
@noe hej, presne, som vam usla 😀 😀 😀 . no ja som si ho fakt nechcela robit. chcela som az 10. den ale zrazu na ten 9. den na mna prisla taka depka, ze obed, neobed, musela som testovat 😀

monicka7299
14. sep 2010

@noe veru tak.... takto nám klamala, čooo???? 🙂

janemari
14. sep 2010

@shandy gratulujeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem 🙂
@monicka7299 pre teba tehu virusiky aby zabrali TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT