2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa
kočky - šup sem 🙂
ahojte babulky 🙂 🙂 🙂
tak ja sa hlásim s dobrými správičkami 🙂 máme 10 vajkulok, jupííííííííííí 😀 joj strašne moc moc sa teším.... len drahého spermijky dnes nič moc tak nám odporučili ICSI, tak sme dali všetky oplodniť touto metódou, zajtra doobeda mi budú volať ako sa naším embryjkám darí a koľko sa podarilo oplodniť... v piatok by mal byť vklad 🙂 joj strašne sa teším 🙂
@shandy gratulujeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem, to je úplne úžasné 😀 strašne moc moc gratulujem 🙂 máš riadne vysoké HCG, verím že sa chytili obidve embryjká 🙂
@monicka7299 nezúfaj, ten 8 deň predsa len môže byť skoro, ale keď tam vidíš tienik tak je to dobré znamenie, skús testnúť zajtra alebo vo štvrtok a uvidíš, ale verím že bojovníček zabojoval a určite sa udrží 🙂
@kefalinek teda zlatko Ty máš riadnú smolu s tými chorobami... ale najdôležitejšie je že môžete začať, to je super super super 🙂
@yeliel zlatinko ten jeden týždeň to ešte vydržíte a zvládnete 😉
@lisula ahojky 🙂 ničoho sa neboj, treba sa pustiť do boja 🙂 a keď máte doma krásneho synčeka tak sa na druhom určite podarí aj sestrička alebo braček 😉
@wera to je super 😀 gratulujem moc k úrodičke a budem na tých drobcov strašne myslieť a podporovať ich 😉
babulky ešte mám otázočku, odkedy mám začať užívať utrogestan? doki mi nepoveda kedy začať, len mám v prepúšťacej správe že 3x denne po 2 tabletky
@wera ja som si hned dala ako som došla domov poobede a potom každých 8 hodín
@wera weriiiiiiiiiiiiiii to je super spravicka 😵 😵 😵 😵 , gratulujeeeeeeem. ja som to vedela, ze sa to uz nezopakuje 🙂 . neboj drobci sa budu krasne delit a budu z nich krasne embrijka a neskor babatka. weri utros si daj co najskor, mozes uz aj teraz poobede, dalsi vecer a tak, proste trikrat denne po dve bobule si vloz.
@wera jéééj,gratulujem,ako pekne si to zvládla.Ani môj nemal pri OPU nič moc spermiogram,myslím,že ho mal najhorší z tých 3odberov čo v centre absolvoval.Držím palce,aby mali zajtra pre teba samé dobré správy a teraz pekne oddychuj. 😉 😉 😉
@wera gratulujem, vedela som že nesklameš 🙂 utroš som si tiež dávala po tranfere
@shandy 🙂 🙂 🙂 gratulujem!!!!!
@monicka7299 moni hlavu hore a nevzdávaj to!!!!! Žiadne Brno na budúce nebude, iba ak by si pre toto malé chcela neskor surodenca, ok?
Baby od včera večera sa nemožem zbavit bolesti hlavy 😖 Myslíte že by to mohlo byt aj zo včeličiek??? pri prvom ma hlava nebolela, nič mi nebolo. Bojím sa aby na mna neliezla nejaká choroba 😅
@wera weri a ako sa citis po OPU? ziadne bolesti? pohoda? ked bola urodicka taka pekna 😵 . a kedy budes vediet ako sa drobcekovia oplodnili? inak si mi prave pripomenula, ze aj ja si mam ist strcit utros 😀 😀 😀 , nejako na to zabudam...
@annamary27 neboj, im staci par tych spravnych bicikovcov a tie tam isto najdu. my sme mali teraz pri IVF morfologicky dobrych 0 %...
@evasbk evicka dakujem. evi a pijes dost tekutin? jasne ze to mozes mat z hormonov, setri sa, lebo aj to pocasie je akurat na chorobu.
@kefalinek kefi tebe som sla pisat, ze podla mna to nevadi s tou chorobou, lebo u nas baby stimulovali takto na riadne IVF a dopadli uspesne, ale tak vidim, ze uz rozhodnutie padlo 😉
@shandy pijem dost 3-4 litre denne 😝 Dávam si dost pozor aby som nič nechytila a vieš ako to býva, čím viac na to myslím tím si to privediem tu chorobu sama. Ale rozmýšlam, či nepojdem na pn-ku prv ako som chcela, len pre istotu. Robím s ludmi, behám na aute hore-dole, 😖 Radšej sa izolujem od ludí 🙂 Len dúfam že šefa nešlaktrafí 😀
@shandy jedna otázočka: už si poriadne nepamätám, ale myslím, že takto ma podbrušok po ET nebolel a teraz som si dala utroš a nemohla som si ho ani poriadne zaviesť lebo ma to vo vnútri sakra bolí. Je to normálne?
@shandy ahojky 🙂 tak ja som sa práve zobudila, som si bola trošičku schrupnúť 🙂 🙂 🙂 hmmm bolesti som po OPU nemala vôbec žiadne, dokonca ma ani neboleli vaječníky tak ako ma boleli ráno, ale podľa mňa mi niečo šupli do infúzky, lebo som počula doki že povedal sestričke aby mi to pustil že to aj tak zaberie až na izbe... a je pravda že som mala iba úplne minimálne bolesti keď som sa zobudila... teraz trochu cítim tam to miesto po vpichu, ale iba na pravej strane... ale tak verím že zajtra bude dobre 🙂
@annamary27 zlatko tak tento bol náš tiež tretí spermiogram a dopadol teda katastrofálne... prvý sme mali normozoospermiu, druhý teratozoospermiu a tento tretí že bol katastrofálny, že dokonca doobeda pomrelo dosť spermijok z tých kvalitných čo tam boli....ale verím že na ICSI nájdu tie správne šikulky 🙂
@evasbk tak tak ako hovorí shandy, treba piť veľa tekutín, ale kľudne Ťa tá hlava môže bolieť z tých hormónov....
babulky ako hlboko si treba vkladať utroš? ja som teraz trochu ubolená tak som ten prvý asi nedala nejako hlboko.... 😖
Ahojte babulky, tak žiadosť podaná, ďalšia návšteva v centre 19.10.
@wera - parádna úroda. Tak v piatok putujú drobcovia naspäť k maminke 😀 Držím palce, aby zostalo čo najviac maličkých na súrodencov! Inak ja som si utroš vkladala tak hlboko, ako ma moje krátke prstíky pustili.
@nechsazadari ahooj...19.10si uz pojdes pre receptiky?Aj ta Dr.pozerala? a nieco kecla k IVF ? čii? 😀
@nechsazadari tak už len čakať na schválenie,všakže a prečo máte hned aj druhý termín v centre ,ja čakám kedy zavolaju kvoli žiaDOSTI A POTOM SI DOHODNEM TERMíN.
@nechsazadari chi presne to som si aj ja dnes povedala, že mám krátke prstíky a hlbšie to už fakt nejde... mohli by k tým tabletkám vymyslieť nejaký aplikátor.... 😉 a moc gratulujem k podaniu žiadosti, tak sa to rozbehlo 😉
@annamary27 cavelo... 😀 😀 😀 ...inac mne ziadost dosla domov v Centre sa cudovali,ze uz ju mam doma...tebe nedosla domov?
@yeliel ahoj,nie mne ešte nič nedošlo,akú máš poisťovnu a kedy si podala žiadosť?Ja mám všeobecnú zdravotnú a podALI sme 20.8.
@annamary27 joj som to poplietla 😀 😀 ..pri prvom IVF mi poslala pistovna schvalenu ziadost domov 😉 teraz som neposielala ziadnu lebo ma caka KET..tak som sa tam potom dovalila na konzultaciu aj so schvalenou ziadostou..mam spolocnu zdravtnu.p 🙂

@lisula len horsa do toho, cim to budes dalej odkladat tym sa ti pojdie tazsie na 2.ivf