icon

2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa

chicca555
16. júl 2010

kočky - šup sem 🙂

annamary27
14. sep 2010

@yeliel 😀 😀 😀 😀 😀 polepetko 😎 😎 😎 😎

yeliel
14. sep 2010

@annamary27 😀 😀 som som...ja lem som ti chcela napisat ako to bolo v tedy..dalsiu som este vevypisovala 😉 Tebe budu volat ked to bude schvalene a potom ti vypisu vcielky...ze?

annamary27
14. sep 2010

@yeliel pravdepodobne ano,tak to bude jak tenkrát poprvé 😎

wera
14. sep 2010

babuľky a tu je upravená tabulečka, shandy som presunula medzi tehuľky a kefalinek medzi stimulky ketky 🙂

Čakateľky na stimulku / KET:
› yeliel - 32r. - GYNFIV BA - 1x IUI žiadne folíky, 1x IVF zápal-prerušená stimulka, 2x IVF(ICSI) biochem.tt, čaká na KET (3 eskymáčikovia), diagnóza- PCO, hemato V.Leiden heterozygot (čaká pichanie fraxiparínu), mužík oligozoospermia astenoteratozoospermia
› chicca555 - 27r. - HELIOS MT - 1x IVF 06/10 GynFiv BA neúspešné, čaká na stimulku na druhé IVF
› noe - 28r. - HELIOS MT - 2x plánovaný pohl.styk po stimulke, 2x IUI neúspešné, diagnóza PCO, 1 IVF v októbri 2010, manželík oligotherazoospermia
› annamary27 - 31r. - 1xIVF neúspešné, 2x IVF- 20.8.2010 podaná žiadosť
› sunday1 - 32r. - ISCARE BA - 2x SP, 1x MA, 1x IVF neúspešné, 2x IVF - žiadosť schválená, stimulka cca od 26.10.
› nechsazadari- 32 r., GYNFIV BA, 1.IVF neúspešné, manžel má pomalé spermijky a pohyb do strán, v utorok 14.9. snáď podáme žiadosť na poisťovňu a jeseň/ zima- stimulka.

Stimulky / KETky:
› monicka7299 - 33r. - ISCARE BA - 1x IVF neúspešné, 2x IVF 3.9.OPU - 1 vajko, ET 6.9. vložený 8-bunkový bojovník
› wera - 27r. - ISCARE BA - 1x prirodzene tt SP, 1xIUI stop.stimulka OHSS, 1x IVF 05/2010 žiadne folíky, 2x IVF krátky protokol Gonal/Menopur/Cetrotide, OPU bude 14.9., vklad 17.9. bez PK alebo 20.9. s PK, diagnóza PCO, genetika čakáme výsledky, endkrinológia ok, manželík teratozoospermia
› evasbk - 29r. - HELIOS MT - 1x IVF neúspešné, 2 krát KET - 2x SP v 5 tt., 2x IVF dlhý protokol, 3.9. zahájená stimulka, mužík teratozoospermia, genetika/imuno ok, laparka- 1 vajcovod odstránený
› janicca - 34r. - HELIOS MT - 1x IVF 4/2008 neúspešné, 2x IVF v stimulke - dlhý protokol
› kefalinek - 28r. - HELIOS MT - 1x IVF neúspešné, 1x KET úspešné- 6tt potrat, 2x KET čaká na jeseň

Tehuľky/pre povzbudenie
› christie - 34r. - FERTICENT BA - 1x IUI neúspešné, 1x IVF OPU 1.4.2010-7 vajok, 5 oplodnených, ET s PK
6.4.2010 2 bojovníčkovia, teraz 25 tt dievčatko a chlapček, TP 23.12.2010 (najkrajší vianočný darček)
› martinaaaaa - 28r. - GYNFIV BA - 1x IVF dlhý protokol dipherline/menopur/gonal, OPU 12 vajok, 8
oplodnených ICSI, 5 sa vyvíjalo, zostali 2 bojovníčkovia na vklad - 2 dňové, teraz 15 tt - 1 babulko
(vyzerá že to bude Davidko )
› shandy - 32r. - REPROFIT BRNO - 1x soft IVF RF (O oocytov), 2. soft IVF RF negat., 3. soft IVF+genetika, OPU 27.8.2010 - 4 vajkulká, ET 30.8.2010 - 2 embryjká + 1 eskymáčik, TT 13.9.2010 - HCG 1293 🙂

annamary27
14. sep 2010

@lisula ahoj,ani mi nemáme mrazáčikov a ešte ani mimi,takže ideme do toho od začiatku 😎 😎 😎 😎

annamary27
14. sep 2010

@shandy ahoj,až teraz som sa dopátrala k tvojej správe o hcg,veľmi silno gratulujem a teším sa s tebou 😉 😉 😉 😉 😉

noe
14. sep 2010

@wera Ahojky, wow prave som rozpravala manzelikovi, ze kolko a on zahlasil, ze ci si vykradla TESCO 😀 velmi sa tesim, dufam, ze bude aj tak vela embryjok 😉

noe
14. sep 2010

Babulky pekny vecer, dnes je dnik dobrych sprav.... vsetkym blahozelam 😉
Aj my mame jednu, taku nepodstatnu 😀 rozbieha sa nam cervena, takze ked pridem domov, tak asi 4 dni po prichode uz zacnem brat lieciky 😉 Zatial mi moje planovanie vychadza, tak uvidime ako dalej 🙂

monicka7299
14. sep 2010

@noe ten plán Ti dúfam dokončíš ako máš naplánované - úspešne 😉

monicka7299
14. sep 2010

Dobrú noc, mám dosť a strašne ma bolí hlava takže idem do hajan. Vodu som nepila to asi preto 😒
@wera -Ty si odpočiň a teším sa s Tebou na zajtra aby drobčekov bolo čo najviac 🙂

wera
14. sep 2010

@noe ahojky 🙂 jeeeej to je milé 😀 😀 😀 že pozdravujem mužíka, že som sa dobre zasmiala 😀
fiiiha tak vidím že to máš všetko krásne naplánované, tak keď to takto pôjde ďalej tak pod stromček budete kupovať drobčekovi v brušku kočík 😉

@monicka7299 dobrú nôcku, poriadne si oddýchni a nezabúdaj veľa piť 😉 a ďakujem, zajtra sa určite ozvem ako sa drobcom darí 🙂

noe
14. sep 2010

@monicka7299 samozrejme, manzelik mi zakazal negativne mysliet, tak musime dobojovat az do konca a vy vsetky so mnou 😀
Dobru nocku, pekne snicky 😉

noe
14. sep 2010

@wera no ja mam doma takeho srandistu, teda obcas, ked ma svoj den 😀 😀 😀
Ja dufam,ze uz mi zivot pojde podla planu, zatial mam pocit, ze si to planuje sam a vobec ma nepocuva, tak je na case to zmenit 😉 😉 😉
No a mozno bude aj kociarik, ja si chcem nechat poslat z UK, tam su tie ceny neporovnatelne nizsie ako u nas, a stale aj s dovozom sa to oplati, ale to bude samorejme az na jar, ked budu cesty zjazdne, lebo ked v UK nasnezi, tak tam zivot zamrza 😀 😀 😀

Ked bude babatko, tak to bude najkrajsi darcek asi pre nas vsetky, uz nic ine nechcem 🙂 😵 🙂

wera
14. sep 2010

@noe chi nad kočiarikom z anglicka aj ja uvažujem, švagor tam pravidelne chodieva tak by mi ho mohol priviezť 😉 aj sestra tam pre budúcu maličkú neterku skoro všetko pokupovala 😉
ja si myslím že keď ten osud trošičku nasmerujeme tak sa vyberie tou správnou cestou 😉
a dobrú nôcku prajem 🙂

wera
14. sep 2010

dobrú nôcku prajem 🙂

noe
14. sep 2010

@wera dobru nocku, odpocin si najviac ako sa da, a zajtra sa tesim na rovnako krasne spravicky ako dnes 😵 😵 😵

nechsazadari
15. sep 2010

@yeliel, @annamary, @wera - ahojte babulky. No, konečne sa niečo zasa deje 🙂 Hoci drahý nebol moc nadšený, keď sme sa trepali do BA a boli sme tam 15 min. On je za efektívnejšie využitie času a toto by radšej vybavil cez net... Prišli sme, neúspech sme vôbec nerozoberali. Behúňová povedala, že vyšetrenia z minula sa mi ešte zarátavajú (nikam ma neposlala, ani nevyšetrovala), len sa spýtala, či som nemala medzičasom nejaké zápaly. Vypísala a podpísala som žiadosť. Dr. mi dohodla termín na budúce, a ak by z nejakého dôvodu poisťovňa zaštrajkovala, tak, že sa mi deň, dva vopred ozvú a zmeníme to. Ja som to tak pochopila, že už nafasujem aj recepty. A zasa ma bude manžel "opíchávat" 😀 😀 😝

wera
15. sep 2010

dobré ránko babulky 🙂

evasbk
15. sep 2010

@wera dobré ránko, 🙂 Večer som tu nebola, tá hlava ma príšerne bolela 😝 Dnes je to lepšie,tak dufam že to vydrží až do večera. Táto stimulka akosi inak na mna posobí, som precitlivená, včera som si aj porevala, ale vlastne ani neviem prečo 😒 No hormony pracujú na plné obrátky 😉 Manželík sa len nechápavo na mna pozeral, že o čo mi ide, ved minule mi nič nebolo. Chlapi su fakt iný, ale ked som mu povedala aby si to nevšímal, že su to hormony a nie ja, tak bol zlatý. Dnes mi dokonca spravil ranajočky do postele.

wera
15. sep 2010

joj babulky akurát nám volali z iscare, takže 9 vajkulok z 10tich bolo vhodných na oplodnenie, všetkých 9 sa aj oplodnilo, máme 5 mrazáčikov a 4 nechajú na vyvíjanie 🙂 2 mi budú vkladať v piatok a ak tie ďalšie dve budú dobré tak ich ešte domrazia, jupííííííííííííííííííííííííík 🙂 🙂 🙂 ja taaaaaaak tešííííím 🙂 🙂 🙂

evasbk
15. sep 2010

@wera úžasné 🙂 🙂 velmi sa s tebou teším. Inak ako dobre to už nemože skončit 😉 Super, joj aká som rada. 😉

wera
15. sep 2010

@evasbk tá hlava môže bolieť z tých všetkých hormónov.... 😒 a precitlivená som aj ja 😉
jej a máš fakt zlatého manželíka...aj ten môj by sa mohol niekedy premôcť a spraviť mi takto raňajočky....

sunday1
15. sep 2010

@wera Gratulujem! 😀 😀 😀

evasbk
15. sep 2010

@wera On si to vynahradzuje, pri prvom IVF nebol celý čas pri mne, len pri OPu, pri kete nebol vobec, takže je si vedomý čo som si musela preskákat bez neho ☹ Vždy prišiel domov, len ked som mu s plačom volala, čo sa stalo ☹ . No nebudem to tu radšej písať, ešte pokazím túto optimistickú temičku a to by som nerada 😉 Ty si sa cítila teraz pri 2 stimulke inak ako pri prvej???
Ranajočky mi spravil, ale niekedy mám pocit, že ten moj akoby nemal pojem o čo ide , akoby sa ho to netýkalo. Niekedy sa ma opýta takú otazku??!!! A to ked sa rozprávame z dr, tak to radšej hovorím len ja, on je len spoluprisediaci

wera
15. sep 2010

@evasbk tak môj drahý bol pri mne vždy len pri OPU... inak so mnou do centra nechodil...tiež mi to bolo trochu ľúto, ale nechcela som ho ťahať z roboty.... a ten môj si tiež neuvedomuje o čo ide...on sa toľko neteší ako ja...aj dnes keď som mu hovorila že máme deväť embryjok tak bol taký nijaký... asi má strach z toho že bude otec... aj keď už má na to dosť vysoký vek... a je pravda že som sa cítila tento krát pri stimulke inak, ale bude to asi aj tým že som mala viac hormónov a stimulkovala som o 4 dni dlhšie ako pri prvom...

derylka
15. sep 2010

@wera gratulujem k úrodičke 🙂) takže v piatok sa asi stretneme.. :D.. ja idem síce na KET - ale ja to sa počíta.. 🙂. takže veľa šťastia.. :D

evasbk
15. sep 2010

@wera Moj muž bol celý čas odcestovaný, preto nemohol by so mnou ☹ , ale teraz by mal byť celý čas pri mne a chcem aby chodil stale so mnou do car.
Wera, čítala som že tvoj mužík má teratozoospermiu, ako moj. Kolko v % ste mali zlú morfologiu???

monicka7299
15. sep 2010

@wera super 😀 gratulujem 😀 😉 tak nech sa im darí a dobre sa delia 😉

monicka7299
15. sep 2010

baby, ja už som si dnes aj 😢 ☹ lebo ten test nič.... iba taký duch jak včera..... ešte skkúsim v piatok a potom na krv...
Prajem pekný voľný deň, ideme niekam von.

yeliel
15. sep 2010

@wera ahoooj krasaaa len tak dalej 😀 😀 😀 gratulujem ...aj my sme mali 9embryjok..len nam dali mrazit 3 a 6nechali na PK 😉

@derylka ahoj aj tebe vela stastia pri KET 😉 🙂 kolko Vam zostalo mrazacikov? a su mrazený jned po OPU ci po PK? 😉

@evasbk 🙂 ahoj..ja som tiez tomu mojmu zakazala hovorit ked sedime pri DR..lebo stale nieco tresne 😀 😀 😀 😀

@monicka7299 ahojcek..pekne si to uzij vonku..nebud smutko ved to je este len 9den..ja viem,ze si nedockava aj aj by som bola..ale nestresuj sa testikmi..