2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa
kočky - šup sem 🙂
@monicka7299 moni nezúfaj, ešte je skoro a aj duch je super, pokiaľ tam stále je tak je to super, nevzdávaj to! 🙂
@nechsazadari 😀 😀 😀 jo jo je to tak ako pises nabuduce tam budete 5 minut...napise ti recepty da do ruk protokol a dovi 😀 😀 😀 😀 ale ako hovoris..posuva Ta to krasne dalej 😉 😀
@wera - jéééj, to je taká paráda. Ani nevieš ako sa s tebou teším. Až mám slzy v očiach. My sme mali 12 zrelých vajíčok a nakoniec som bola rada, že je čo vkladať. Na mrazenie nič nezostalo. Tak je super vidieť, že sa to môže vyvíjať aj takto ukážkovo. Už aby boli u teba a hcg stúúúpalóó´. 😉
@yeliel - hmm, už som aj rozmýšlala, že tam pôjdem nabudúce sama, ale mám po nočnej, tak budem za odvoz vďačná. A navyše ak niečo zabudnem, tak budem alibista a spýtam sa drahého. On síce nebude vedieť, ale nebude to iba na mňa 😀 😀
@nechsazadari 😀 😀 😀 ty si ak ja..ja tomu mojmu vzdy nakazujem aby tiez pocuval...ak zabudem aby vedel on...ale aj tak je to marne 😀 😀 😀
@yeliel - ale to neva, lebo máme koníka a tam sa spýtame spolubojovníčok a ideme veselo ďalej. A inak je môj mužíček úplne ukážkový: chodíme spolu do GF, pichá injekcie, nechá ma omielať dokola stále to isté, keď stresujem a ja iba z nejakých náznakov viem, že sa trápi aj on. Lúbim ho jak koňa! Však vieš/ viete 😉
Čo baby, ako sviatkujete?
@nechsazadari aj ten moj somnou chodil ..pekne poslusne a rad 😀 😀 😀 dokonca cele OPU presedel vonku na chodbe ani sa nepohol 😉 🙂 Sestriska ho posielala prec ale nechce ist...potm mi vravela..ze chodi po chodbe ako tiger 😀 😀 😀 ......No ja si sviatkujem takto sama ....drahy je v robotke..Esteze mam Vas 😉 😀 😀
@yeliel A čo ti ja viem 😀 ja neviem ani aku máme patologiu, lebo máme tam napísané pri tom viac čísel v % 😝 je tam aj patologia hlavičiek, byčíka.......
@nechsazadari ahojky, ja sviatkujem športovo, celý den som na koni 😀 😀 😀
@monicka7299 este nieje nic stratene, urcite to maly nezabalil 😉 silno na teba myslim averim, ze budes tehulka 😵 😵 😵
@nechsazadari moj drahy nieco podobne, a ked nahodou zacne hladat odpoved na moje nekonecne vylevy, tak ho len zastavim, ze ty nic neries, to su len moje hormony, Za par dni budem normalna 😀 😀 😀
babulky inak my mame takych uzasnych manzelikov. Ja som toho mojho vcera riadne potrapila, som studovala vsetky stranky CAR na SR a CR, nutila som manzelika so mnou studovat grafy uspesnosti a presviedcala nas oboch, ze sa to podari 😀 😀
vcera mi robili embryotransfer,kedze som prekonala hyperstimulacny syndrom,nemohli mi vlozit viac ako jedno kvoli komplikaciam...ach to cakanie je najhorsie... ☹
ahoj.vyzera,ze uz je to ok,dvali mi infuzky,ja som mala aj vysoku horucku skoro 40.dufam,ze vsetko uz bude ok
meram si brucho,ci sa mi nezvacsuje,zatial nie,ale zhorsilo sa mi dychanie,niekedy sa mi neda nadychnut,to ma bohuzial take priznaky
@noe - to máš teda pravdu s tými manželmi. Ale ako sa budú tešiť, až sa nám to podarí a otehotnieme. To si asi väčšina ženských až v takej miere neužije, keď sa im hneď zadarí.(aspoň niečo pozitívne musím na tom celom nájsť) Práve tento týždeň mi drahý rozprával o kolegovi, ktorí otehotneli asi po 10 rokoch. A ten je teraz- ženuška sem, ženuška tam. Čo ženuška povie, to spraví. Tak sa vytešuje. 🙂 A ja sviatkujem v práci. Máto však výhodu, že som obed nemusela variť a bolo to dobručké 😝

@monicka7299 Ja byť tebou, tak už netestujem, zbytočne sa stresuješ a dobre vieš, že si škodíš. Počkaj si na krvičku. 😉