2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa
kočky - šup sem 🙂
@balinka drzim palce, aby to drobcek zvladol a ty bola co najskor fit 😉
@nechsazadari veru su podareni ty nasi muzickovia. Ale myslim si, ze aj oni to prezivaju, len to nedavaju tak najavo. Ale trapi ich tiez ten neuspech.
Ja som si nedavno uvedomila, ze je velky rozdiel medzi rodicmi, ktori ani nevedia ako sa k babatku dostali a medzi tymi co sa snazili nekonecne....
Mam vela kamosiek aj takych aj takych a neviem to presne opisat ale je to ine. Tie skumavkove deticky su tak inak milovane 😵 😵 😵
@noe - a ak sa môžem spýtať, v akom štádiu snaženia ste teraz vy? Už stimuluješ?
@nechsazadari 2 x IUI a teraz na konci septembra zaciname brat tabletky na prve IVF. Mame dlhy protokol.
Ja som tu tak trosku mimo. Je to temicka, ze 2 IVF, no ja som vynimka. Potrebujem nabrat odvahu od skusenejsich 😉
Ja som taky strachoprd, keby sa dalo, tak to zabalim aj v polovici, ale som rada, ze sa neda. Uz mam letenku, tak to nemozem vzdat 😀 😀 😀
@noe - som pozerala, že si z "cudzinova" 🙂 Tak len pekne prileť na Slovensko a ono to všetko dobre dopadne. Pri IVF je krásne vidieť relativita času. Keď to prežívaš, je to nekonečné a zrazu- je po tom. Pre mňa by bolo všetko v pohode, až na tie injekcie a ihla v ruke pri OPU. Inak to, že som nadopovaná hormónmi a vaječníky sú ako balóny, že chodím do Caru ako na klavír a berú mi stále krv, alebo narkóza...moucha. Ono sa to všetko dá, len aby na konci bol ten náš človíček. A až teraz mi blik- budeš brať tabletky, nie injekcie- aká závisť 😀 😀 😀 Či potom aj včeličky?
@yeliel ahojky 🙂 PK sme nakoniec nedávali... embryologička nám povedala, že netreba...že som ešte mladá... a aj tak budeme mať trojdňové embryjká a nie dvoj, tak aspoň trošičku dlhšie to bude 😉
@noe no z tých 10 vajkulok bolo dobrých na oplodnenie 9 a tie všetky išli na ICSI 😉
@annamary27 ďakujem 🙂 budeme potrebovať veľa veľa držaných palčekov 🙂 a aj trošičku tehu vírusíkov on janemari, martinky a shandy 😀
@balinka ahojky 🙂 a kedy sa Ti dostavil hyperstimulák? ja sa toho tiež bojím, ale zatiaľ je to dúfam okey... mám trochu nafúknuté brucho...ešteže som schudla a zmestí sa mi do gatí 😀 dúfam, že potvora už nepríde 😒 a bola si aj v nemocke?
@yeliel tak som rada, ze neisom sama taky bojko. 😀 Ja by som ani nemala vraviet, ze som zdr.sestra, ale asi preto mam o to vacsi strach, ale inj. mi nic nerobia, skor ten vysledok/ nevysledok 😨 som radsej ked lekarov nevidim, i ked Dr. Krajko je sympatak 😉
@nechsazadari neboj aj ja budem mat vceliciek a hodne, ale zevraj sa zacina pilulami 😀
@wera to je krasne, ze len jedno to zabalilo hned zo zaciatku a ostatne su bojovnici😉 Takze uz v piatok budes mat bobacikov v brusku 😵 juj, ako rychlo to ubehlo 😉

@monicka7299 neplakaj ,ked je tam duch,tak už sa z toho určite vyvŕbi mimi ,moc držím palce. 😀 😀 😀 😀 a fakt už netestuj,je to len hra na nervy.