icon

2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa

chicca555
16. júl 2010

kočky - šup sem 🙂

balinka
15. sep 2010

@wera mame menej 🙂 neviem presne kolko 😉

franina
15. sep 2010

ahojte dievcata 🙂
chodi niekto do SPLNU do Kosic? ja lenze ci neviete nahodou, ci tam bude lekar zajtra?

wera
15. sep 2010

@franina ahojky, myslím si že od nás nechodí do splnu nikto...

franina
15. sep 2010

@wera tak nevadi, ale dakujem pekne za odpoved 🙂

balinka
15. sep 2010

@wera a ty uz mas po ivf? 🙂

wera
15. sep 2010

@balinka ja som mala včera OPU a v piatok ideme na vklad 🙂

balinka
15. sep 2010

@wera tak ti drzim palce,nech sa to podari 🙂 a asi nejdes prvy krat,ze?nieco som tu citala 😉 😉 😉

wera
15. sep 2010

@balinka hej toto je moje druhé IVFko, pri prvom sme nemali žiadne vajkulká... takže transfer budeme mať ako premiéru 😉

balinka
15. sep 2010

@wera tak drzim palce,nech ti to vyjde 😉 😉 😉 potom daj vediet🙂

wera
15. sep 2010

@balinka ďakujem 🙂 určite dám vedieť a Ty sa ozvi ako sa darilo embryjkám 😉

shandy
15. sep 2010

ahojte babule, booze vy ste toho zas popisali.no kto to ma citat?? 😀 😀 😀
@evasbk je mi luto, ze si to takto musela absolvovat cele sama. ja som to tiez mala podobne, lebo moj drahy robi v zahranici a viem ake to je tazke. idealne by bolo keby bol teraz pri tebe. aspon mne toto velmi pomohlo. mal teraz dovolenku, takze sme boli skoro stale spolu a bolo to o dost lepsie, hlavne ta pohoda u mna asi zabrala, ze sa zadarilo...
@wera weri to je krasny vysledok 😵 😵 a este ti budu volat, ze kolko maju buniek zajtra ci nie? my sme to mali super, ze som kazdy den volala a vedela ako sa drobci maju 😵 .
monicka ty uz netestuj, reps. ak tam je duch, tak obden...inak minule IVF som mala takto aj ja ducha ale bol to fakt len duch. musela som to natacat a oci vypliestat, proste som ho tam chcela vidiet...samozrejme nesilnel a potom zmizol. drzim palce nech ten tvoj silnie 🙂
babulky pekny vecer vam 🙂

wera
15. sep 2010

@shandy ahojky 🙂 nie povedali mi že v piatok mám prísť na transfer... ale asi si tam zajtra zavolám aby som vedela ako sa zlatíčkam darí 🙂 koľko bunkové by mali byť na druhý deň?
a Ty sa ako cítiš tehuľka? kedy ideš na ultrazvuk?

yeliel
15. sep 2010

kuk babule 🙂 🙂 Mam otazocku papate kysleinu listovu? a ak ano tak ake mnozstvo? 😉 🙂

wera
15. sep 2010

@yeliel ja papám femibion 800, jednu tabletku denne 🙂

yeliel
15. sep 2010

@wera 😉 🙂

ja papam kyselinu listovu _acidum folicum 10mg tabletu 2krat denne...tak ale co tu studujem na nete tak denna davka v tehotenstve sa odporuca 0,6 az 0,8mg..Tak neviem ci toho nepapam vela 😕 😕 😕 Neviete baby? 😕

wera
15. sep 2010

@yeliel zlatinko ja som bola pozrieť femibion a tam je denná dávka 0,400 mg

monicka7299
15. sep 2010

ja som si kúpila FolGravid - obsahuje kyselinu listovú a nenasýtená omega 3 dokosahexaénová kyselina z rybieho oleja 😉 Obsah DHA 500 mg, kyselina listová 400 _g .

wera
15. sep 2010

dobrú noc babulky 🙂 ja idem do hajan 🙂 🙂 🙂

monicka7299
15. sep 2010

dobrú 😉

yeliel
15. sep 2010

@wera
@monicka7299 mne tu kyselinu predpisala doki ale tak zda sa mi vela 2 tablety denne 😕 Ine vitaminky nepapam 🙂

yeliel
15. sep 2010

@monicka7299 moje a ty sa ako citis? hmm? ako bolo vonku?

@wera sladke sny 😉 🙂

evasbk
15. sep 2010

@shandy Ahoj tehula, teraz budem mat mužíčka pri sebe po celý čas. Pôjde preč až začiatkom decembra. Tak som rada a dufam že aj nám to pomože. Ja si totiž myslím že pri prvom mi moc psychika nepomohla 😒
@yeliel Aj ja papam femibion 800, to mi poradila wera 😉

wera
16. sep 2010

dobré ránko babulky 🙂

wera
16. sep 2010

ahojte babulky 🙂 ja som bola nedočkavá a strašne zvedavá a zavolala som si do centra ako sa darí embryjkám a povedali mi že sa pekne delia 🙂 ... len neviem koľko sú bunkové ale nevadí hlavne že sa im darí a nevzdali to.... jooooj zajtra si ideme pre dvojičky, chcela by som rovno dievčatko a chlapčeka 🙂 🙂 🙂

balinka
16. sep 2010

dobre ranko prajem 😉 😉 😉

balinka
16. sep 2010

@wera budu ti vkladat dve?

wera
16. sep 2010

@balinka dobré ránko 🙂 jasnačka dve, ja som vždy chcela dvojičky... a verím že aj keby sa jedno neuchytilo tak to druhé sa uchytí určite 🙂

balinka
16. sep 2010

@wera aj ja som chcela dve,len mne to nemohli vlozit 😢 😢 😢

shandy
16. sep 2010

aaahojte micky 😵 ,
@wera ahoj weri, no nasi bunkacikovia mali po 2 bunky na 2. den, tak drzim palceky aj tvojim bunkacikom 😵 . potom napis, ze aki su fesaci 😅. ja sa citim v pohodicke, vobec mi to nedochadza, ze som tehula...obcas ma pichne v podbrusku a didy idu prasknut, ale inak ziadna zmena. kazdu chvilu pozeram na tie stare tehu testy, ze ci sa mi to nesniva 😀 😀. UZV este neviem, lebo moj gyndo ma dovolenku a bude az zajtra, ale co viem, on robi tak najskor 2 tyzdne po pozitivnom TT, ale skusim ho ukecat skor, nech mi urobi v stredu, lebo to som mala akurat termin u neho na preventivku 🙂 .
@yeliel moja, ty co zasa vymyslas?? ved ty mas MTHFR mutaciu, preto potrebujes vyssiu davku kyseliny listovej ako ostatne babule. ja mam tiez acidum folicum 1 x denne. uz mas dobru dokinu, tak jej ver 😉
@evasbk evicka ja myslim, ze u mna to bolo rovnako. psychika robi vela. drzim palceky 😵
@monicka7299 ty ako? testovala ci netestovala?
pekny den babule...

annamary27
16. sep 2010

@yeliel ahoj,ja papám femibion 800 už asi 2roky,že keby som ostala tehu tak nech má mimi všetko čo potrebuje hned od začiatku.