2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa
kočky - šup sem 🙂
@wera weri zlatusik, ja tomu stale neverim 😀 😀 😀 . vobec mi to nedocvakava, nie mena ani nic neriesime. nechcem nic predbiehat, vsetko ako ma byt...no nerada by som ostavala doma celych 9 mesiacov, asi by ma piclo. aj teraz som v robote 🙂 .
weri vies po anglicky? femibion ti staci.... 😉
spisovatelky moje tak pekne poporiadku v prvom rade vítam nove tvare medzi nami,
@wera paradna urodicka
@shandy gratulujem a az su to tie dvojicky, ja som bola doma celych 9 mesiacov lebo som mala rizikove tehu, neboj zvyknes ani nevies ako, uz som doma 3 rok, ale uz sa budem musiet vratit do prace ak sa nam babo nepodari
@shandy Na inom fóre som čítala, že si bola na reprodukčnej imunológii v Prahe. Bola si u Dr. Madara? Ja sa k nemu chystám o týždeň, tak sa chcem opýtať, ako to tam prebiehalo. Viem, že mi zoberú kopec krvi a mužíček musí tiež odovzdať "materiál", len neviem, čo ma okrem toho ešte čaká.
@wera ahoj,určite nie si precitlivelá,ja som ležala celé dva dni po ET,tretí den som sa bola prejsť v záhrade,ale začalo ma pichať v podbrušku,tak som poobede zas zaliezla do postele.Potom som to pomaly stupnovala prechádzky,varenie,,žehlenie posediačky a tak.V tom čase som aj veľa spávala,po obede som si vždy schrupla skoro 2hodiny a niekedy ešte aj pred obedom,ako ma to chytilo. 😀
@annamary27 ahojky 🙂 jeeejo si si vymenila profilovú fotečku 🙂 som rada, že nie som jediná taká precitlivená... tak teda na ten tretí deň skúsim už aj ja nejakú tú prechádzočku alebo kinečko s drahým 🙂 a to spanie praktizujem aj teraz, odkedy som na PN tak si poobede zvyknem schrupnúť, asi ma za chvíľku zlomí 😀
@wera na tej predchádzajúcej ma poriadne nebolo vidno.Teraz som prihlásená na manželovom počítači a nič lepšie s mojou tvárou som nenašla,len takú vyplazovačnú 😀 😀 😀 😀 ,ale tak to som ja. 😎 😎 😎 😎
@wera no to vies ze sup ho domov a co myslis, ze kto to za mna spravi? 😀 😀
tak tu je ten textik pre vsetky: http://www.drmalpani.com/book/chapter25c.html. konkretne som si vzala k srdcu jednu vetu co tam je a sice nerob nic, co by si si vycitala, ze si robila, keby to nevyslo.... 🙂 . inak po transfere hned sme sli nakupy v Brne, potom na obedik a potom uz doma veget - bedrest tych 24hodin, vstavala som len na jedlo a wc. potom dalsie dni veget a pohodicka doma, aj prechadzky kludne, len nedvihat tazke veci, ziadny stres, ziadny beh, nenatahovat sa. Vraj pre uhniezdenie je najdolezitejsich prvych 5 dni po transfere. Tie ostatne dni, som nachodila desiatky kilometrov, dokonca som bola asi 2 x v 2500 m vyske, proste som si uzivala dovolenku 🙂 .
@sunday1 ahojcek, ano bola som u Madara na Imune, prebiehalo to tak, ze rano sme tam naklusali len lahko najedeni - mne zobrali krv, drahemu matros a potom sme mali pohovor s Dr., ten nas spovedal zo vsetkeho mozneho ako choroby v rodine, prekonane choroby v detstve, preco sme tam a pod.. No a o 4 tyzdne nam prisli vysledky domov postou aj s navrhom liecby. Platili sme to tam na mieste...
@wera ja neviem, ja by som do kina asi nesla, bolo by dobre sa teraz vyhybat chvilu takym velkym kolektivom, kde mozu kolovat rozne bacily...ja si teraz velmi na to davam pozor. je teraz take obdobie...
@shandy už aj ja čakám 2 mesiace na vyšetrenie, teraz som úplne rozčarovaná, ale asi sa s tým nedá nič robiť. Akurát ich možno poprosím, aby mi výsledky poslali mailom, aby to bolo rýchlejšie, ale asi ani takto to nestihnem. Ak sa smiem spýtať, zistili Vám niečo? Musíš brať Prednison? Ja sa ho totiž dosť bojím.
ahojte baby posielam vam cerstvucke TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTvirusiky a strasne vam vsetkym drzim palce 🙂

@shandy ahoj tehuľka naša 🙂 🙂 🙂 joooj ja mám takú obrovskú radosť s Tebou 🙂 ešte si pamätám ako sme si písali že to prvé nám nevyšlo a teraz toto... 😀 a jasnačka treba ukecať dokiho nech sa pozrie do bruška skôr, ja verím že to budú dvojky 🙂 a zajtra sa určite ozvem koľko bunkáčikov si donesieme domkov 🙂 strašne sa už teším... 🙂 zlatinko a čo mená, už ste s drahým nejaké vymýšlali? 😉 a ostaneš teraz domka celých 9 mesiacov?
babulky viete mi dať nejaké rady čo robiť po transfere? čomu sa vyhýbať a tak? čo treba jesť, piť... som tak trochu vystrašená a nerada by som niečo pokazila... treba k femibionu papať ešte aj nejaké ďalšie vitamíniky?