2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa
kočky - šup sem 🙂
@monicka7299 ahojcek...dnes som si upratovala v mojej lekarnicke 😀 a nasla som tam dupshaston a k nemu napisane ,ze na 14DC..tak som si spomenula ako sme to tu rozoberali.ze od kedy sa papa 😀 tak ja som ho uzivala tiez od 14DC 🙂
@pegggi
@janemari - asi budem musieť behnúť do poisťovne a popýtať sa pripoistenie. Dúfam, že sa niekto najde kto dobrovoľne poradí čo máš robiť..... niektorí úradníci sú akoby mali zo svojho dávať... neva.... skúsim 😎
Ja som to už niekde čítala ale neviem presne kde..... hmmm a neviem ani vlastne čo doplácajú.... pôjdem a uvidím... 😉
@yeliel ...vidíš a ja tuším od 16 DC idem si to hneď naštudovať.... preto som vypodukovala len 2 vajíčka? sakra, dúfam, že to neovplyvňuje reakciu na stimulku 😲
@monicka7299 podla mna to neovplivnuje stimulku..a tusim si ho brala aj ty od 14DC... 😀 aspon,sa mi zda,ze si to tak pisala 🙂
@yeliel
@monicka7299 ja mám duphaston od toho 16DC... ale to určite nemá absolútne žiadny vplyv na vajkulky... 🙂
@monicka7299 tu som našla témičku k tomu dobrovoľnému nemocenskému pripoisteniu: https://www.modrykonik.sk/forum/financie-a-rodinny-rozpocet/dobrovolne-nemocenske-poistenie/
a keď tak sa môžem opýtať aj mojej sestry ako to s ním vlastne je, lebo ona si ho platila... teraz bude nastupovať na materskú a hovorila že bude dostávať tú najvyššiu možnú sumu materskej... 🙂
No aj ja sa budem musiet informovat kde sa to poistuje a teoreticky by som to este stihala ked na KET idem az koncom augusta.
Ahojte dievcata, chcem sa vas spytat nieco 🙂 zajtra dostanem prvu injekciu vraj ze sa po nich robia modriny stipu a pribera sa. Co je na tom pravda prosim ☹
potom po4 dni menzesu k tomu budem pichat Fostimon HP,potom lieky Utrogestan, neviem mam s toho taky zvlastny pocit
@ihlicka ahoj...ja som si tiez pichala...diphereline a takisto aj fostimon 🙂 tie su uplne v pohode a nestipkaju ked tak le veelmi trosicka 😉 mna stipal jedine pergoveris ten som mala pri druhej stimulke 🙂 z coho mas zvlastny pocit? bojis sa ze to bude boliet? 🙂 neboooj to zvladnes uplne v pohode..zatial len pekne pichaj diphereline az po prvu kontrolu a potom ti povedia co dalej 🙂 do ktoreho Car chodis?
ninna 78 to je super 🙂 yeliel strach mam stoho ze to nevide toto bola velka ranna premna ze to nepojde normalno cestou chodim do Gin- fivu
@ihlicka vôbec sa nemusíš báť 🙂 ber IVFko ako super šancu byť už o chvíľku tehotná 🙂 čo sa týka injekcií tak mňa neštípala žiadna (mala som Puregon, Cetrotide a Ovitrelle) a modrinku som mala iba ak som si narazila nejakú žilku... a to sa mi stalo len asi dva krát, takže pohodička 🙂
@ihlicka ahoj,mna diphereline štípal iba ak sa rýchlo podával,to som vždy mame naznačila,aby ho dávkovala pomalšie.Mne to dávala do ramena a vždy sme striedali každý den inú ruku,tak som modriny nemala.držím palce pri stimulke a čo sa priberania týka,tiež som nepribrala,všetky injekcie som dobre znášala. 😉

@janemari Ďakujem Janemari. Ak tehotenstvo trvá 267 dní (??), potom teoreticky stačí začať platiť tesne pred IVF. Nevieš, prosím, ktorá poisťovňa to robí ? Ja si to tiež začnem platiť, druhé ivf by mi malo vyjsť niekedy na prelome septembra a októbra.