icon

2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa

chicca555
16. júl 2010

kočky - šup sem 🙂

pegggi
25. júl 2010

@janemari Ďakujem Janemari. Ak tehotenstvo trvá 267 dní (??), potom teoreticky stačí začať platiť tesne pred IVF. Nevieš, prosím, ktorá poisťovňa to robí ? Ja si to tiež začnem platiť, druhé ivf by mi malo vyjsť niekedy na prelome septembra a októbra.

yeliel
25. júl 2010

@janemari
@wera ahojtee...tak si to naplanujem s vami baby aby som v tom 😀 😀 😀 nebola sama.. ☹ pekny den vsetkym 🙂

yeliel
25. júl 2010

@monicka7299 ahojcek...dnes som si upratovala v mojej lekarnicke 😀 a nasla som tam dupshaston a k nemu napisane ,ze na 14DC..tak som si spomenula ako sme to tu rozoberali.ze od kedy sa papa 😀 tak ja som ho uzivala tiez od 14DC 🙂

monicka7299
25. júl 2010

@pegggi
@janemari - asi budem musieť behnúť do poisťovne a popýtať sa pripoistenie. Dúfam, že sa niekto najde kto dobrovoľne poradí čo máš robiť..... niektorí úradníci sú akoby mali zo svojho dávať... neva.... skúsim 😎
Ja som to už niekde čítala ale neviem presne kde..... hmmm a neviem ani vlastne čo doplácajú.... pôjdem a uvidím... 😉

monicka7299
25. júl 2010

@yeliel ...vidíš a ja tuším od 16 DC idem si to hneď naštudovať.... preto som vypodukovala len 2 vajíčka? sakra, dúfam, že to neovplyvňuje reakciu na stimulku 😲

yeliel
25. júl 2010

@monicka7299 podla mna to neovplivnuje stimulku..a tusim si ho brala aj ty od 14DC... 😀 aspon,sa mi zda,ze si to tak pisala 🙂

wera
25. júl 2010

@yeliel
@monicka7299 ja mám duphaston od toho 16DC... ale to určite nemá absolútne žiadny vplyv na vajkulky... 🙂

wera
25. júl 2010

@monicka7299 tu som našla témičku k tomu dobrovoľnému nemocenskému pripoisteniu: https://www.modrykonik.sk/forum/financie-a-rodinny-rozpocet/dobrovolne-nemocenske-poistenie/
a keď tak sa môžem opýtať aj mojej sestry ako to s ním vlastne je, lebo ona si ho platila... teraz bude nastupovať na materskú a hovorila že bude dostávať tú najvyššiu možnú sumu materskej... 🙂

wera
25. júl 2010

@yeliel tak tak budeme aspoň testíkovať spolu 🙂 🙂 🙂

yeliel
25. júl 2010

@wera ahojcek,..aj ja mam ten nazor...ze to neovplinuje stimulku.. ☹ ...tak dohodnute...bude to teda vzruso..ked budeme vsetky cakat potom na výsledky 😉 😀

wera
25. júl 2010

@yeliel tak tak ale tento krát prijímame iba dobré správy 🙂 🙂 🙂

yeliel
25. júl 2010

@wera 🙂 jasneee ako inak 😉 😀

lubka0506
25. júl 2010

@janemari ja si to tiež platím od decembra,ani som nevedela že sa dá z toho čerpat aj Očr a údajne aj marodka 😨
@wera neboj vyjde to ...musí!!!

janemari
25. júl 2010

No aj ja sa budem musiet informovat kde sa to poistuje a teoreticky by som to este stihala ked na KET idem az koncom augusta.

ihlicka
25. júl 2010

Ahojte dievcata, chcem sa vas spytat nieco 🙂 zajtra dostanem prvu injekciu vraj ze sa po nich robia modriny stipu a pribera sa. Co je na tom pravda prosim ☹

wera
25. júl 2010

@ihlicka ahoj ihlicka 🙂 a aké injekcie dostaneš? budeš si ich pichať sama alebo Ti ich budú pichať v CARe?

ihlicka
25. júl 2010

su to Dipherreline, bude mi ich pichat kamoska ona ja zdravotna sestra

ninna78
25. júl 2010

@ihlicka - ja som pri prvom IVF nepribrala nic, ale je pravda, ze nejake tie modrinky som mala a aj ma tie injekcie stipali, ale ktore to konkretne boli si uz nepamatam, ale tiez som pichala aj dipherreline.

ihlicka
25. júl 2010

potom po4 dni menzesu k tomu budem pichat Fostimon HP,potom lieky Utrogestan, neviem mam s toho taky zvlastny pocit

ihlicka
25. júl 2010

ninna 78 🙂 mozem sa ta spytat na kolky pokus sa ti to podarilo ak mozem 🙂

ninna78
25. júl 2010

@ihlicka mozes, na prvy z jedneho vajicka 🙂 😀

yeliel
25. júl 2010

@ihlicka ahoj...ja som si tiez pichala...diphereline a takisto aj fostimon 🙂 tie su uplne v pohode a nestipkaju ked tak le veelmi trosicka 😉 mna stipal jedine pergoveris ten som mala pri druhej stimulke 🙂 z coho mas zvlastny pocit? bojis sa ze to bude boliet? 🙂 neboooj to zvladnes uplne v pohode..zatial len pekne pichaj diphereline az po prvu kontrolu a potom ti povedia co dalej 🙂 do ktoreho Car chodis?

kiara15
25. júl 2010

ahojte dievcata ja sice uz idem do 3ivf ale zacinam tak ako vy asi tak zaciattok sept. 😉
@ninna78 a chcem reagovat na to pribratie pri prvom som ani ja nic nepribrala ale pri druhom uz ano 😒

ihlicka
25. júl 2010

ninna 78 to je super 🙂 yeliel strach mam stoho ze to nevide toto bola velka ranna premna ze to nepojde normalno cestou chodim do Gin- fivu

wera
25. júl 2010

@ihlicka vôbec sa nemusíš báť 🙂 ber IVFko ako super šancu byť už o chvíľku tehotná 🙂 čo sa týka injekcií tak mňa neštípala žiadna (mala som Puregon, Cetrotide a Ovitrelle) a modrinku som mala iba ak som si narazila nejakú žilku... a to sa mi stalo len asi dva krát, takže pohodička 🙂

wera
25. júl 2010

@kiara15 ahoj 🙂 tak vitaj medzi nami 🙂 budem držať palčeky aby číslo tri bolo pre Vás to najšťastnejšie 🙂

ninna78
25. júl 2010

@kiara15 - a kolko si pribrala, ak sa mozem spytat? Ja som teraz pribrala 6 kil, niektore veci uz ani nezapnem, tak preto sa pytam, lebo aj my sa chystame na dalsie IVF

kiara15
25. júl 2010

@wera dakujem ti!§!!ale ty uz zacinas co nevidiet??super aj ja som mala tak nejak zacinat ale menzes mi to trosku skomplikoval ale neva skor ci neskor zaciname ja uz mam aj lieky doma ja picham decapeptil a menopur 😉

annamary27
25. júl 2010

@ihlicka ahoj,mna diphereline štípal iba ak sa rýchlo podával,to som vždy mame naznačila,aby ho dávkovala pomalšie.Mne to dávala do ramena a vždy sme striedali každý den inú ruku,tak som modriny nemala.držím palce pri stimulke a čo sa priberania týka,tiež som nepribrala,všetky injekcie som dobre znášala. 😉

kiara15
25. júl 2010

@ninna78 no ja asi 10kg som stoho nestasna ale co neurobim pre mimi potom ked to nevide sa budem trapit s kilami 😉