icon

2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa

chicca555
16. júl 2010

kočky - šup sem 🙂

kefalinek
18. sep 2010

@wera ahojcek mala ma antibiotika, mne sa vratil hlas a vraj na to KETko mozme ist neviem v utorok som sa objednala do centra tak uvidim
@annamary27 prijemnu zabavu

evasbk
18. sep 2010

@wera Joj cica aj sa teším ako ma bude drahý rozmazlovať 🙂 Dnes ma zas bolela hlavička, tak som ležala a stale chodil za mnou či niečo nepotrebujem. Aj teraz mi frfle že by som nemala čumieť do pc. Ale rýchlo som mu vysvetlila že ma hlava nebolí z pc ale zo stimulky, tak už je ticho, nechce ma moc dráždit 😅 včera som po nom trochu štekala, ale nechal ma nech sa vyštekám no a potom bolo už dobre 🙂 Som trochu nervozna 😅 😅 😅 😅
Včera som si tak paradne pichla včeličku že som si spravila modrinu, auuuu 😒

wera
18. sep 2010

@kefalinek jeeej to je super správa že môžete pokračovať prípravy na KETko 🙂 🙂 🙂 a malej je čo? teraz je veľa detičiek chorých, aj sestrin malý je teraz chorý... 😒

balinka
18. sep 2010

@wera mala som predlzenu kultivaciu,aj ked mi najprv hovorili,ze u mna to nebude treba,ale ja som si to nakoniec dala a dobre som urobila,lebo som mala hyperstimulak 🙂 aj mna tak pichalo prve tri dni,az dnes to bolo lepsie.tak dufam,ze sa ti to podari 😉 😉 ja som dnes stvrty den po KET 🙂

balinka
18. sep 2010

@evasbk DAKUJEM 🙂

wera
18. sep 2010

@evasbk chi vidím že sme mali včera rovnaký deň 🙂 ja som tiež večer naštekala po drahom... 😖 ale tak zaslúžil si to 😅 dnes je ku mne dobručký ako medík 🙂 tie modrinky sú súčasťou stimulky...tak hlavne aby ich nebolo veľa...

wera
18. sep 2010

@balinka jej super takže si mala PK? mne povedali že ju netreba že som ešte mladá... tak uvidíme 😉 takže kedy chceš skúsiť testíkovať? a ako sa teraz cítiš? po hyperstimuláku už ani stopy? ja musím piť 5 litrov denne aby neprišiel...mám na to nábeh 😒

evasbk
18. sep 2010

@wera ja ti neviem, pri prvom som si pichala ukážkovo, skoro nebolo vidiet nič, a teraz??? Som ako emetál, sama diera a to som len začala 😅 Táto stimulka je upne iná a dufam že aj inak dopadne, už len dobre 🙂 UFF, že 5 lit. ja pijem 4 a som ako lievik, aj teraz mám 1,5 flaše vody pri sebe a cuckám

balinka
18. sep 2010

hyperstimulak je uz fuc,aspon dufam 😉 neviem,ci budem testikovat,ja sa bojim sklamania,ale povedala som si,ze ked to nevyjde,nebudem plakat do vankusa,ale pokracujeme dalej 🙂 tak len pekne pi vela vodicky 🙂 mne davali vodu do tela pomocou infuzky,tieklo mi to 24 hod.denne v nemocnici 🙂

wera
18. sep 2010

@evasbk tak každá stimulka je iná, ale verím že tie modrinky budú stáť za krásne zdravé bábatenko 🙂 🙂 🙂
ani nehovor ja si pripadám ako prietokový ohrievač, na wecko musím každých 30 minút 😲 😀

wera
18. sep 2010

@balinka to muselo byť nepríjemné keď Ti stále tiekla infúzka... zvládala si to v pohodičke? mne doki povedala že by sa mi hyperstimulák mohol rozvinúť po vklade embryjok...ale tak pijem veľa vody aj keď mi je z toho niekedy nevoľno...ale do nemocky nechcem....
a o tom sklamaní mi niečo hovor...ja sa strašne bojím.... tiež budem váhať či testovať.... ale asi bude lepšie keď budem vedieť výsledok ešte pred krvou, aspoň nebudem v takom veľkom strese... a vždy si hovorím že ešte máme aj mrazáčikov...aj keď tých by som si najradšej nechala na bračekov alebo sestričky 🙂

evasbk
18. sep 2010

@wera ja sa niekedy vratim z wc a už cítim že musím zas, niekedy to ani nieje 30 min. 😅 Tak toho hyperaku sa bojím aj ja, by ma trafilo keby mi museli koli tomu zastavit stimulku...Idem si ja dat radšej ešte nejaký ten litrík 😉

balinka
18. sep 2010

@wera zvladala som to v pohode,len ked mi dr.povedal,ze ma tam nechavaju,lebo to vyzera velmi zle a ze ani KET mi nemozu teraz urobit strasne som plakala,ale dosiel za mnou dr.Drabek z GF a vsetko mi vysvetlil,tak som sa nejako ukludnila.aj my mame 8 mrazacikov 🙂 tak strasne sa mi chce papat,ze mi manzel povedal,ze o chvilu zjem aj jeho 🙂

wera
18. sep 2010

@evasbk tak nazdravie 😀 😀 😀

wera
18. sep 2010

@balinka verím že to muselo byť sklamanie, ale vidíš že to nakoniec dobre dopadlo a máte babulko v brušku 🙂 a teraz už len čakať a veriť že na testíku budú dve diaľnice 😉

balinka
18. sep 2010

@wera dufam,ze ano a prajem to aj tebe a budeme sa tesit spolu 🙂 ja iba z jedneho a ty z dvoch 🙂

wera
18. sep 2010

@balinka juj teším verím že to výjde 😀

annamary27
19. sep 2010

Dobré ranko , @kefalinek skoré uzdravenie a aby Vám KETko vyšlo čo najskôr a najlepšie.
Ja som prišla domov zo stretávky ráno o štvrtej.Bolo neskutočne dobre,chrbát ma bolí od tancovania/šak na diskotéke som bola naposledy pred 13timi rokmi/ a brucho ma bolí od sústavného smiechu.Keby ste ma poznali,tak niekolkých čo sedeli vedla mna bolia aj uši,ja mám taký výrazný smiech 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 .Manžel mi robil odvoz aj dovoz,tak si mohla aj trošku vypiť. 😎 😎 😎 😎
Želám peknú nedeľu.

wera
19. sep 2010

@annamary27 ahojky 🙂 jeeeej teda si si dobre vyrazila z kopýtka, to je super 😀 😀 😀 a to si už hore keď si išla tak neskoro spinkať? 😉

evasbk
19. sep 2010

peknu tak trocha u nás aj slnečnu nedelu prajem 🙂

wera
19. sep 2010

@evasbk peknú nedeľu 🙂

babulky myslíte že dnes už môžem ísť von, teda ku svokrovcom na obed... to je autom tam aj naspäť...?

evasbk
19. sep 2010

@wera jasné že možeš, ved ty si neni chorá, ale tehotná 🙂 Len pozor na to aby nebol niekto v tvojej blízkosti chorý. Aspon ja sa tomu snažím vyvarovať. všade počuvam ako je každý prechladnutý, ja budem asi v robote do konca týž. a potom sa dám už na pn-ku.

wera
19. sep 2010

@evasbk chi to krásne znie že tehotná 😀 juj dúfam že o dva týždne mi tak bude hovoriť môj drahý 😉
ja viem že nie som chorá, ale strašne sa bojím aby som niečo nepokazil... 😕

evasbk
19. sep 2010

@wera Ja viem, ja budem taká istá, tiež budem mat strach aby som niečo nepokazila. Ale zas nechcem celu moju psychiku uputat len na to, myslím si že to nieje dobre. Pri prvom ma zaujmalo len moje tehu. pomaly by som ani nechodila aby malé nevypadlo, prestala som piť kávu, no proste teraz z odstupom času viem, že mi z toho hrabalo. Neviem ako sa bude teraz psychika so mnou hrat, ale dufam že ju porazím 🙂
Tak aj ty, dávam pozor, ale skus to neprehánať, aspon sa pokus 😉
A svokrovci vedia????

annamary27
19. sep 2010

@wera áno už som hore,nejak som sa prebrala v pohode,lebo ja zato viem kolko môžem piť a zabaviť sa viem aj bez alkoholu,ale určite ma ešte poobede zalomí nejaký ten spánok.Chcem ešte našim zobrať okrasné tekvičky z našej záhradky,takže sa tam chvílku zdržím a potom to vidím na celodenné lenošenie pred TV alebo možno na slniečku,začína tu pekne vykúkať. 😀 😀 😀 😀 😀

wera
19. sep 2010

@evasbk svokrovci nevedia... chceme im to povedať až keď to výjde a bude srdiečko... zatiaľ sme im povedali len že mám nejaké ženské problémy...
no a niečo mi hovor...tiež som prestala piť kávu...teda pijem len bezkofeínovú 🙂
tak teda pôjdem na obedík, veď tam aj naspäť ideme autom a je to 10 minút cesty a potom pôjdem zase domkov do postielky 🙂

annamary27
19. sep 2010

@wera ešte k tej stretávke,chvalabohu som nebola jediná ,ktorá ešte nemá deti.Chlapcov je veľa čo sú bezdetný a nezadaný a z dievčat nás tam boli 4 ktoré ešte mimi nemáme.

wera
19. sep 2010

@annamary27 tak poobede to treba ešte dospinkať 😉 jeej tekvičky 🙂 musím sa opýtať našich či tento rok nejaké okrasné zasadili, by sa ako dekorácia docela hodili 🙂

annamary27
19. sep 2010

Pripájam sa k téme káva,ja pijem bezkofeínovú kávu od prvého IVF,normálne mi začala chutiť a niektorá kofeínová mi je už vyslovene aj hnusná. 😎 😎 😎

kefalinek
19. sep 2010

@annamary27 dakujem normalne si ma navnadila my mame stretku z gympla 12.11. takze sa tesim uz teraz