2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa
kočky - šup sem 🙂
@ihlicka ja tiež chodím do Gyn-Fivu,vitaj.treba myslieť pozitívne,aj na tom záleží aby si tomu verila,že to vyjde. 😀 😀 😀
@annamary27 - absolutny suhlas, treba mysliet pozitivne, ja verim, ze aj teraz to vyjde 😉
@ihlicka my ideme na konzultáciu ohladom 2.ivf 20.8 o 13.00,ale ty ked začneš stimulku budeš točiť teraz Blavu hlavne skoro ráno,ked sa robia odbery a ultrazvuky od 7.30-8.30hod.Držím palce. 😉 😉 😉 A je dobré,že si tu,lebo tu ti baby poradia a povzbudia. 😎 😎 😎
ja mam taky problem ze do dvoch mesiacov som pribrala skoro 6kg vyzeram ako 2 mesiaci, a nasej mamke sa to nepaci a posiela ma k lekarovi. ☹ teraz 2 mesiace mi chodi menzes presne na 28 den inokedy mi chodil na 32den 🙂 ja asi stoho strachu uz priberam do predu 🙂
@ihlicka niektoré kočky priberú počas stimulky,šak sa do nás džgá kopa hormonov a je to určite záťaž pre telo a každá to znášame inak,takže z toho si nerob hlavu,po tehu to zhodíš,hlavne ,aby vyšlo mimi. 😵 😵 😵
@annamary27 prave pozeram aka debata sa rozbehla 🙂 🙂 🙂 ked to tu tak citam..normalne mi uz chybaju tie nasvstevy v GF 😀

dakujem wera 🙂 drzim aj tebe palceky nech ti to podari 🙂 ake je to zlozite sa stat mamickou ale pevne verim ze coskoro budeme vsetky mamicky 🙂 🙂 🙂 ja mam narocnu pracu tak ze som od 1.8. na marodke ja si platim aj to dobrovolne.