icon

2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa

chicca555
16. júl 2010

kočky - šup sem 🙂

ihlicka
25. júl 2010

dakujem wera 🙂 drzim aj tebe palceky nech ti to podari 🙂 ake je to zlozite sa stat mamickou ale pevne verim ze coskoro budeme vsetky mamicky 🙂 🙂 🙂 ja mam narocnu pracu tak ze som od 1.8. na marodke ja si platim aj to dobrovolne.

annamary27
25. júl 2010

@ihlicka ja tiež chodím do Gyn-Fivu,vitaj.treba myslieť pozitívne,aj na tom záleží aby si tomu verila,že to vyjde. 😀 😀 😀

wera
25. júl 2010

@ihlicka budem moc moc držať palčeky aby si to včeličkovanie dobre znášala 🙂 🙂 🙂 tak tak je to ťažké stať sa tehuľkou ale predsa aj nám sa to musí podariť 🙂

ninna78
25. júl 2010

@kiara15 - nooo tak to ti verim, mne tiez vsetci hovoria, ze dobra si, ale je mi luto tych handier ... , ale ako pises, co neurobime pre svoje deti. A sranda, aj ja som mala MS dostat uz v tyzdni a dneska je nedela a stale nic. Chceme zacat od toho dalsieho cyklu

wera
25. júl 2010

@kiara15 hej hej začínam už o necelé dva týždne... ani sa mi to nezdá ako ten čas strašne rýcho letí... 😎 teda už aby bol aspoň október a bolo mimi v brušku 😀

ninna78
25. júl 2010

@annamary27 - absolutny suhlas, treba mysliet pozitivne, ja verim, ze aj teraz to vyjde 😉

kiara15
25. júl 2010

@ninna78 mne zase prisla skor ako mala a este ideme na dovolenku tak nemozem zacat skoda ale co uz vydrzim 😉

ihlicka
25. júl 2010

annamary 😀 to je fajn aj ty si odtial super, mozno sa tam niekedy stretneme

kiara15
25. júl 2010

@wera veru uteka to ked budeme mat vsetky mimca v brusku 🙂

ninna78
25. júl 2010

@kiara15 - ja nerobim paniku, aspon si uzijem leto, a ber to tak, ze vsetko sa pre nieco deje, mne pri prvom IVF meskala cez 3 tyzdne, dovtedy som mavala ako hodinky, ale asi to tak malo byt

annamary27
25. júl 2010

@ihlicka my ideme na konzultáciu ohladom 2.ivf 20.8 o 13.00,ale ty ked začneš stimulku budeš točiť teraz Blavu hlavne skoro ráno,ked sa robia odbery a ultrazvuky od 7.30-8.30hod.Držím palce. 😉 😉 😉 A je dobré,že si tu,lebo tu ti baby poradia a povzbudia. 😎 😎 😎

ihlicka
25. júl 2010

ja mam taky problem ze do dvoch mesiacov som pribrala skoro 6kg vyzeram ako 2 mesiaci, a nasej mamke sa to nepaci a posiela ma k lekarovi. ☹ teraz 2 mesiace mi chodi menzes presne na 28 den inokedy mi chodil na 32den 🙂 ja asi stoho strachu uz priberam do predu 🙂

jankaknm
Autor odpoveď zmazal
annamary27
25. júl 2010

@ihlicka niektoré kočky priberú počas stimulky,šak sa do nás džgá kopa hormonov a je to určite záťaž pre telo a každá to znášame inak,takže z toho si nerob hlavu,po tehu to zhodíš,hlavne ,aby vyšlo mimi. 😵 😵 😵

yeliel
25. júl 2010

@ihlicka tiez chodievam do GF..ku komu tam chodis?..
@annamary27 ahoooj.. 😉

annamary27
25. júl 2010

@jankaknm nám kvoli zlému manželovmu spermiogramu ,hned odporučili IVF.

annamary27
25. júl 2010

@yeliel ahoj moja 😀

wera
25. júl 2010

@jankaknm ahoj 🙂 tak ja som mala ísť pred IVFkom aj na IUIčko ale dostala som počas stimulky hyperstimulačný tak sme museli stimulku zabaliť a dohodli sme sa rovno na IVFku...
to či pôjdete na IUI alebo IVF záleží od toho aký máte zdravotný problém...

yeliel
25. júl 2010

@annamary27 prave pozeram aka debata sa rozbehla 🙂 🙂 🙂 ked to tu tak citam..normalne mi uz chybaju tie nasvstevy v GF 😀

jankaknm
Autor odpoveď zmazal
ihlicka
25. júl 2010

@yeliel chodievam doktorovi Drábek

kiara15
25. júl 2010

@ninna78 ani ja uz nerobim presne asi tam hore chcel aby som si uzila dovolenku aspon sa tam nemusim stresovat 😉

ninna78
25. júl 2010

@yeliel - dobre sa to cita, ze? 😉

yeliel
25. júl 2010

@wera ahoj..moje ty si mala hyperstimulak uz pri priprave na IUI...to co ti davali? mne clostylabegyt a povedali,ze vobec nereagujem..tak to hned aj stopli...

yeliel
25. júl 2010

@ninna78 anooo...velmi...dodava mi to strasne energiu 🙂 🙂 🙂 silu bojovat a tesit sa ...Dakujem babule... 🙂 😵

ninna78
25. júl 2010

@kiara15 - vzdy sa nieco pre nieco deje ... aspon podla mna 😕

yeliel
25. júl 2010

@ihlicka aj moj Dr..je Drabulino 😀 😀 😀 😀

wera
25. júl 2010

@yeliel hej hej ja som dostala hyperstimulák z clostylu.... dovtedy som ho brala a dokonca v rovnakom množstve, ale už sa to môjmu telíčku asi nepáčilo.... mám PCOS tak možno aj preto... 😒

ninna78
25. júl 2010

@yeliel - tak to ti verim, aj ja to tu rada citam, aj ked nepisem, ale citam kazdy den 😉 Ked sme sa chystali na prve IVF, tak som sem na MK tiez chodila a ked nejaka baba napisala, ze sa podarilo, tak som plakalaaaaaa ... od radosti

wera
25. júl 2010

@jankaknm a na spermiograme už bol Tvoj drahý?