icon

2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa

chicca555
16. júl 2010

kočky - šup sem 🙂

yeliel
21. sep 2010

@kukucka78
@noe dobru baby 😉 🙂

evasbk
21. sep 2010

@noe ahojky. Neboj nestratila som sa, len mám v robote viac práce. Na buduci týž. chcem ist už na pn-ku, tak chcem všetko do vtedy stihnut 😝 Ako som začala stimulkovat tak sa cítim stale ospalá a bolí ma stale hlava. Idem buvať, lebo ráno o 5.00 vstávam, idem do Heliku na krv a sono. No a potom tu budem celý den, tak popíšeme. Idem si vas ešte v rýchlosti prečítat, zatím pa pa 😉

noe
21. sep 2010

@evasbk jasne chapem.... vsetko stihnut pred tym ako ti babatko zmeni zivot 😉
Uz o 5tej to je ako za trest. Tak nech to v Heliose stoji za to a len dobre spravicky 😉

@evasbk
@yeliel
@kukucka78 Dobru nocku bambulky 😵

wera
22. sep 2010

dobré ránko babuľky 🙂

@noe no zatiaľ sa mám dobre, ale už ma chytajú depky a bojím bojím na krvičku... ale veď necháme sa prekvapiť... inak včera večer ako som ležala v posteli a prevalovala som sa na druhú stranu tak ma začala tak brutálne bolieť maternica že som až ochkala...neviem čo to malo znamenať.... :(
tie fotečky sú nádherné 🙂 🙂 🙂 už aby ste aj Vy mali také krásne bábatenká doma 🙂 🙂 🙂

@evasbk nebojkaj tá hlava prestane bolieť... možno máš teraz trošičku aj stresy, aj veľa robotky... ale keď už budeš domka na PN tak Ti bude určite lepšie 🙂

kefalinek
22. sep 2010

babenky ked mamsliznicu maternice 9 mm,je todost ci malo?

balinka
22. sep 2010

dobre ranko tehulky 😉 straaaaaasne sa bojim ist v piatok na krv ☹

kefalinek
22. sep 2010

@balinka neboj vsetko dobre dopadne

balinka
22. sep 2010

dakujem 🙂 a tak velmi si to prajem 😉

kefalinek
22. sep 2010

@balinka ja som sa (pri prvom tehotenstve) pred kontrolou,kde mi mal povedat ,ci som tehotna,tak vystresovala,ze som musela z pred ordinacie k nasim na byt sa poriadne vygrckat,lebo mi tak zle ostalo, takze vsetko hlavne v pohodke

nechsazadari
22. sep 2010

@kefalinek - ahojky, ja som pri OPU mala tuším 9,5 mm a brala som potom kvôli tomu estrofem. Keď som sa pýtala Dr. (tak naivne) či mi to zvýši sliznicu, povedal, že nie, ale malo to mať vplyv na hladinu nejakých hormónov. Sliznica takejto výške je pre embrijka dostatočná. Ja som síce vtedy nedopadla, ale kolegynka na izbe, mala 9 mm, tiež brala estrofem a otehotnela.
@balinka, @wera - idete si pre výsledky, že ste tehotné a bojíte sa? 😉 😀 Nebojkajte, ešte chvíľočku a budete chcieť vyskakovať meter dvadsať od šťastia, ale kvôli tým bublinkám v brušku si to budete len predstavovať. 😀 😀 Ja vám to aspoň strááášne moc želám!!

kefalinek
22. sep 2010

@kefalinek lebo ja som sa vcera dokiho pytala a ten ma len odpinkoval vraj mam pondelok zavolat a uvidime

shandy
22. sep 2010

dobre ranko dievcence 😵
@wera no su to nervy cakat na tu krvicku. ja preto radsej testujem, aby som sa potom nezlozila niekde z negativnej spravy. som si povedala, ze radsej si do rano odrevem doma nad testom 😀
@kefalinek ktory si den cyklu? podla mna pekne, do pondelka este dorastie. ja som mala teraz pri ET 10 mm a nebrala som nic, ziadny estrofem ani nic ine. Neboj, bude to ok 😉
@balinka drzim palceky na krvicku. citis sa ako?
pekny den dievcence 🙂

shandy
22. sep 2010

@kukucka78 kuku tebe by som radila skusit Brno, pozri si stranku www.reprofit.cz a skus ist na soft IVF. Ja som tiez bola ako samoplatca a na treti pokus nam to vyslo. Vyjde to ovela lacnejsie ako na SK, uz len kvoli tomu, ze na SK ti skoro nikde minimalku urobit nechcu. A baby co chodia do Brna ked to porovnavali s SK centrami, tak povedali, ze Brno minimalne o triedu lepsie. ja som sa rozhodla pre Brno hned, takze s SK to neviem porovnat. Urcite je to dobre ist na konzultaciu do viacerych centier, zistit moznosti, porovnat a potom sa rozhodnut. drzim palceky, nech je to kdekolvek, nech sa podari 😵 😵

balinka
22. sep 2010

@shandy dakujem 😉 vcera vecer ma tak velmi pichalo v brusku,ale dnes uz je to dobre 🙂 dufam,ze to je dobre znamenie 😉

balinka
22. sep 2010

@nechsazadari bojim sa sklamania,ale dufam,ze to sklamanie nakoniec nepride a ja budem tehu 😉 😉

sunday1
22. sep 2010

Dobré ránko kočky @kefalinek jasné, že na Teba myslíme 😉 S tou sliznicou netuším...
@balinka predstav si, aká budeš šťastná, keď Ti povedia dobré správy 😀 😀 😀

sunday1
22. sep 2010

@kukucka78 Ja má s ISCARE v BA dobré skúsenosti, aj keď to na prvýkrát nevyšlo.

nechsazadari
22. sep 2010

@balinka -ja viem, veď to sa bojíme všetky, aj za vás, ktoré to teraz aktuálne prežívate. A budeme sa spolu s vami tešiť, keď sa potvrdia dobré správy. Už aby to bolo.

nechsazadari
22. sep 2010

@kefalinek - ako písala shandy , od 10 mm je to úplne o.k., takže ešte v pohodke dorastieš. A ak nie, nič sa nedeje, len to pre istotu podporia tabletkami. (aj to možno v závislosti od centra)
Idem na nákupy. Opatrujte sa, pa

evasbk
22. sep 2010

@kefalinek ahojky, neboj, ja čo viem tak na tehu stači aby sliznica bola minimalne 7 mm. Ja som pri KET mala 11 mm, a povedal že to stačí. Do pondelka ešte dorastie isto 🙂
Tak babenky teraz som došla z Heliku 😝 Zatial je všetko v poriadku, folíky rastu, su ešte malé, ale na jednej strane mám 6 a na druhej neviem len povedal že ja spokojný. O 15.00 si mám volat ako dopadla krv.
@noe Tie fotky su krasne, velmi Vám to pristane 🙂 Aj mojho muža sa detí boja, dokonca aj moje netere 😅 Až na jednu, tá ho zbožnuje. Ja sa mu smejem že sa ho budu vlastné deti báť.. 🙂

evasbk
22. sep 2010

@wera No v to dufam, že ma hlava prestane boliet. Manžel mi povedal aby som to brala pozitívne, že sprostá hlava nebolí, sa hovorí 😀 😀 Ja len dúfam, že ked budem na PN-ke, že budem nejako zamestnaná, aby som sa nenudila, lebo potom mi budu po rozume behat len sprostosti 🙂
Teraz som si dala na dnes v robote mini pauzu a idem prezliekat obliečky, ked je ešte pekne.....no a niečo navarit, ale nemám tucha čo

sunday1
22. sep 2010

@evasbk Teším sa, že folíky rastú, vyzerá to tak, že bude pekná úroda 😉 😉 😉

balinka
22. sep 2010

@sunday1 budem a velmi 😉

evasbk
22. sep 2010

@sunday1 bola by som rada, aby sa dalo z čoho vyberat 😉 Može byť aj menej ako naposledy , len nech su kvalitné

shandy
22. sep 2010

baby ja vas obdivujem, ze netestujete. ja by som to nevydrzala 😀 . ja som si kvoli vysledkom krvi volala vzdy z roboty a to by ma tu slahlo kebyze sa dozviem negativny vysledok. to by som sa neudrzala so slzickami....
@nechsazadari tak dobre nakup 😉
@evasbk evicka super, ze foliky pekne rastu, kedy mas dalsiu kontrolu?

evasbk
22. sep 2010

@shandy doki hovoril, že sa uvidíme asi v nedelu, ale presne mi povedia o 15.00 ked im budem volat.

evasbk
22. sep 2010

@shandy tak ja som tiež ani po jednom transfere netestovala, bála som sa 😅 Dokonca pri poslednom som krvacala, na sone nebolo nič vidiet a nakoniec som mala krv pozitívnu, ale bohužial len 5 týž. Takže ja verím výsledkom z krvy, testy by ma mohli dostat do pomykova 😉

wera
22. sep 2010

babulkyyyyyyyyyyyyyyyy moja sestra práve porodila, mám krásnu neterku Nikolku 😀 😀 😀 miery ešte neviem 🙂
joj šťastná som že sú obidve v poriadku 🙂 🙂 🙂

wera
22. sep 2010

@balinka zlatinko nebojkaj sa na krvičku, uvidíš že bude pozitívna 😉

@nechsazadari ďakujeme 🙂 🙂 🙂 aj ja moc dúfam že budeme mať v bruškách bublinky a ja by som najradšej hneď dve 😀

@evasbk super gratulujem ku folíkom 🙂 aj mne doki vždy na kontrole hovorila že sa jej páčia a že to vyzerá super tak ma to vždy strašne moc potešilo 🙂 🙂 🙂 tak a teraz už iba aby krásne dorástli a potom z nich budú krásne deťúrence 🙂 a mužíka máš zlatého a povedal pravdu 😉 ....chi z varením nepomôžem... nám len včera zapojili rúru a dosku takže som ešte v novom nevarila.... teda dnes som si musela ísť kúpiť hrniec a panvicu 🙂

@shandy zlatinko ja by som už aj testovala, ale ešte mám strašne skoro.....

shandy
22. sep 2010

@wera jeeeeeeeeej gratulujem k malej Nikolke 😵 😵 😵 , to by bolo super, keby ste sa tak pekne prestriedali so sestrou. a kedy budes 9. den od ET?