2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa
kočky - šup sem 🙂
@jankaknm v centre Vám spravia spermiogram určite,lebo oni robia podrobnejší..My sme mali 3roky pred IVF doma u nás spermiogram v pohode a teraz bol katastrofálny.
@ihlicka presne viem ,ktorú sestričku myslíš,bosorku jednu bezcitnú,netaktnú 😠 😠
@ihlicka 😀 😀 😀 no ved mam toho isteho ako ty Drabeka 😀 😀 😀 ...ja uz sestricky neriesim 😀 tentokrat ma uz nikto nerozhadze 😀
@annamary27 jasan tentokrat ideme do GF uz na hotove 😀
@annamary27 - baby, ktoru mate na mysli? Ja ked som tam bola pred 2,5 rokmi, tak mi prisli vsetky OK
@annamary27 inaaac viete otom,ze sestricky z GF to tu citaju 😀 😀 😀 vazneeee...neklameeem..ale sestricka Szakalova ..je veeelmi zlatucka..ze? 😵
@jankaknm no určite keď prídete do centra tak Vám budú robiť aj spermiogram, Tebe doki spraví ultrazvuk, porozprávate sa 🙂 a podľa mňa keď nemáte žiadny problém tak navrhnú IUI to je asi ten najelpší začiatok 🙂 úspešnosť je tam síce nižšia ale tak šanca pri opakovaniach je vysoká 😉 a podľa čoho ste si vyberali centrum?
@yeliel tú mám veľmi rada,ona je vždy milá a všetko vysvetlí a pracuje aj vedla mojej doktorky Stenovej.
@annamary27 ona je taka drza,ked mi brala krv tak sa nemohla trafit a hladala tu zilu, myslela som ze asi zadavim 😠 😠 😠
@yeliel no ja som tiež u môjho gyn brala clostylbegyt a aj duphaston, ale môj doki je veľmi dôsledný, počas cyklu som k nemu chodievala dva až tri krát na ultrazvuk aby sme videli ako sa darí folíkom a potom mi pichol pregnyl a potom sme už len snažilkovali, ale aj tak to nevyšlo.... ☹ no teraz sa to už musí zadariť 😎 našťastie som hyperstimulák nemala nejako extrémne ťažký, bolesti som mala dosť veľké, hrozne ma boleli vaječníky pri každom pohybe... musela som piť strašne veľa vody takže som buď pila alebo cikala... ale našťastie keď prišla MS tak bolesti ustupovali...
@jankaknm chvalabohu sa u nás aj v zlom spermiograme nachádzajú za to dobré spermie,ktoré pri IVF oplodnili moje vajíčka,len sa u mna v brušku neudržali preto ideme na 2.ivf.
@annamary27 ano ona je naozaj vzdy milucka 🙂 tu zlu myslite asi co je z Drabekom 😀 ale ja som ju raz zazila aj vo velmi dobrej nalade...a tak sme sa vsetci smiali,ze az nam slzy tiekli 😀 ..ale ju inac ani ja nemam rada 😝
@jankaknm tak to máš rozdielne... každá z nás má nejaké pozitívne ale aj negatívne skúsenosti s centrom do ktorého chodí... ale každopádne kľudne môžete ísť na konzultáciu aj do viacerých centier a potom sa môžete rozhodnúť... ťažko povedať čo je horšie... ale najdôležitejšie je že sa návštevou centra posuniete zase o krôčik ďalej k mimi... keď Tvoj drahý bol na spermiu pred rokom a pol tak sa za ten čas mohlo veľa zmeniť... ale kľudne môže byť príčina aj u Teba... tak neboj uvidíš že v CARe Vás dajú do poriadku 😉
ale baby, vsak ja chodim tiez k Drabekovi a podla mna sa ta sestricka da vydrzat, teda ja na nu nemozem pol slova povedat, vsak na konzultaciach sa bavim len s dr., aj ked je pravda je, ze mi pri prvom IVF krv nebrala ani raz
babulky Vám počas stimulky robili aj nejaké odbery alebo HPčka? ...mne pri prvom nič nerobili a bolo mi to trochu divné... asi sa pri tomto druhom pokuse budem musieť na to opýtať...

@yeliel aj mne to chýba,ale dúfam,že si to cestovanie užijem už iba raz,stretnem pár z Vás a potom už bude mimi. 😀 😀 😀