icon

2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa

chicca555
16. júl 2010

kočky - šup sem 🙂

annamary27
25. júl 2010

@yeliel aj mne to chýba,ale dúfam,že si to cestovanie užijem už iba raz,stretnem pár z Vás a potom už bude mimi. 😀 😀 😀

jankaknm
Autor odpoveď zmazal
ihlicka
25. júl 2010

@yeliel asi viem ktory to je no ale ta jedna sestricka je tam strasna 😠

yeliel
25. júl 2010

@wera moje aj ja mam PCOS,,,a clostyl moja byvala gyn do mna pchala pol roka a vobec ma nekontrolovala v kombinacii s duphastonom.. 😀 ked si mala ten hyperstimulak tak si mala aj bolesti? 😕

annamary27
25. júl 2010

@jankaknm v centre Vám spravia spermiogram určite,lebo oni robia podrobnejší..My sme mali 3roky pred IVF doma u nás spermiogram v pohode a teraz bol katastrofálny.

annamary27
25. júl 2010

@ihlicka presne viem ,ktorú sestričku myslíš,bosorku jednu bezcitnú,netaktnú 😠 😠

yeliel
25. júl 2010

@ihlicka 😀 😀 😀 no ved mam toho isteho ako ty Drabeka 😀 😀 😀 ...ja uz sestricky neriesim 😀 tentokrat ma uz nikto nerozhadze 😀
@annamary27 jasan tentokrat ideme do GF uz na hotove 😀

ninna78
25. júl 2010

@annamary27 - baby, ktoru mate na mysli? Ja ked som tam bola pred 2,5 rokmi, tak mi prisli vsetky OK

jankaknm
Autor odpoveď zmazal
yeliel
25. júl 2010

@annamary27 inaaac viete otom,ze sestricky z GF to tu citaju 😀 😀 😀 vazneeee...neklameeem..ale sestricka Szakalova ..je veeelmi zlatucka..ze? 😵

wera
25. júl 2010

@jankaknm no určite keď prídete do centra tak Vám budú robiť aj spermiogram, Tebe doki spraví ultrazvuk, porozprávate sa 🙂 a podľa mňa keď nemáte žiadny problém tak navrhnú IUI to je asi ten najelpší začiatok 🙂 úspešnosť je tam síce nižšia ale tak šanca pri opakovaniach je vysoká 😉 a podľa čoho ste si vyberali centrum?

yeliel
25. júl 2010

😀 😀 😀 😀 Babuleee ja Vas nestuham ciitat 😀 😀 😀

ninna78
25. júl 2010

@yeliel - ved nech citaju, aspon sa budu snazit byt este lepsie 😀

annamary27
25. júl 2010

@yeliel tú mám veľmi rada,ona je vždy milá a všetko vysvetlí a pracuje aj vedla mojej doktorky Stenovej.

jankaknm
Autor odpoveď zmazal
ihlicka
25. júl 2010

@annamary27 ona je taka drza,ked mi brala krv tak sa nemohla trafit a hladala tu zilu, myslela som ze asi zadavim 😠 😠 😠

wera
25. júl 2010

@yeliel no ja som tiež u môjho gyn brala clostylbegyt a aj duphaston, ale môj doki je veľmi dôsledný, počas cyklu som k nemu chodievala dva až tri krát na ultrazvuk aby sme videli ako sa darí folíkom a potom mi pichol pregnyl a potom sme už len snažilkovali, ale aj tak to nevyšlo.... ☹ no teraz sa to už musí zadariť 😎 našťastie som hyperstimulák nemala nejako extrémne ťažký, bolesti som mala dosť veľké, hrozne ma boleli vaječníky pri každom pohybe... musela som piť strašne veľa vody takže som buď pila alebo cikala... ale našťastie keď prišla MS tak bolesti ustupovali...

ihlicka
25. júl 2010

@yeliel ani ja to nestiham ☹

annamary27
25. júl 2010

@jankaknm chvalabohu sa u nás aj v zlom spermiograme nachádzajú za to dobré spermie,ktoré pri IVF oplodnili moje vajíčka,len sa u mna v brušku neudržali preto ideme na 2.ivf.

yeliel
25. júl 2010

@annamary27 ano ona je naozaj vzdy milucka 🙂 tu zlu myslite asi co je z Drabekom 😀 ale ja som ju raz zazila aj vo velmi dobrej nalade...a tak sme sa vsetci smiali,ze az nam slzy tiekli 😀 ..ale ju inac ani ja nemam rada 😝

wera
25. júl 2010

@jankaknm tak to máš rozdielne... každá z nás má nejaké pozitívne ale aj negatívne skúsenosti s centrom do ktorého chodí... ale každopádne kľudne môžete ísť na konzultáciu aj do viacerých centier a potom sa môžete rozhodnúť... ťažko povedať čo je horšie... ale najdôležitejšie je že sa návštevou centra posuniete zase o krôčik ďalej k mimi... keď Tvoj drahý bol na spermiu pred rokom a pol tak sa za ten čas mohlo veľa zmeniť... ale kľudne môže byť príčina aj u Teba... tak neboj uvidíš že v CARe Vás dajú do poriadku 😉

wera
25. júl 2010

babulky ani ja už nestíham čítať 😀 😀 😀

ihlicka
25. júl 2010

@yeliel mozno nemala asi svoj den

jankaknm
Autor odpoveď zmazal
yeliel
25. júl 2010

@wera hmm...ja som po OPU mala strasne bolesti...a aj zvysenu horucku..ale tak nikto sa na mna nepozeral..az pri ET ale nevraveli..ze je nieco zle..keby ,ze mam ten hyperstimulak,,,tak to by videli..ze? 😀 😀 😀

ninna78
25. júl 2010

ale baby, vsak ja chodim tiez k Drabekovi a podla mna sa ta sestricka da vydrzat, teda ja na nu nemozem pol slova povedat, vsak na konzultaciach sa bavim len s dr., aj ked je pravda je, ze mi pri prvom IVF krv nebrala ani raz

yeliel
25. júl 2010

@ninna78 ved jasne,ze sa da vydrzat...vravim,ze ked ma naladu tak sa vie aj poriadne zasmiat 😀 😀 😀

wera
25. júl 2010

@jankaknm spermio sa môže meniť každým mesiacom... ale hlavne nestresujte a uvidíte čo Vám povedia v centre 🙂 už ste sa objednávali na nejakú konzultáciu?

wera
25. júl 2010

@yeliel no tak to si mohla kľudne mať aj nejaký hyperstimulák ľahší... ale každopádne to by pri ET mali vidieť a ak by si mala ťažký tak by Vám ET ani nerobili...

wera
25. júl 2010

babulky Vám počas stimulky robili aj nejaké odbery alebo HPčka? ...mne pri prvom nič nerobili a bolo mi to trochu divné... asi sa pri tomto druhom pokuse budem musieť na to opýtať...