2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa
kočky - šup sem 🙂
@janemari
@wera
@annamary27
@balinka
@kefalinek
@evasbk
@shandy -dievčatá . . . díkes ... novú tému zakladať ešte nebudem lebo by som si tam musela dopisovať sama 😅
bola som si urobiť radosť. dala som červené záclony a bola som si teraz kúpiť červené podušky a bielu vázičku s červenou gerberou a zmenila som farbu obyvky. Teda mením len doplnky ku čiernej sedačke 🙂 Neviem ešte kde kúpiť koberec. Nemáme žiaden ale asi by som išla do toho tkaného prírodného lebo máme dvoch havinov.. Ešte kiku som nestihla - bolo len do 20.00 otvorené....... to dám zajtra z roboty 🙂
@monicka7299 to je dobry napad nieco prerobit v byte a cerveno cierna obyvacka waw to je ina erotika 😀
kuk babule... 😉 🙂
@monicka7299 😀 😀 😀 takze,si to ladis tak erotiše 😉
@monicka7299 úha, červeno čierna obývka, to može byť pekné. Ja mám tak spalnu, ale postel nemám čiernu, to by bolo asi dost čudné pre mna, ale je tmavo hnedá. A mám tam krvavo červené závesy 😉 . Kiku ja možem, ked som išla kupovat doplnky do bytu, joj ale som sa tam ja vybláznila...........
Tak pre vsetky TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 🙂
Tak uz viem ako mate zariadene vy mozem sa inspirovat ako sa mam zariadit v mojom novom bytiku
@balinka
@wera babulk y moc na vas myslim, uz len par dni a budete oficialne tehulky 😉
Wery.... BLAHOZELAM TETA 😵 😵 😵 potom pridaj foto malej neterky, nech sa mozme vytesit. Hlavne zdravico a vela milecka prajeme 😵
@evasbk dakujem za pochvalu, obe babatka boli krasnucke 😉 juj, hned by som take brala 😉 Inak aj na mojho manzelika sa to uz nejako prenieslo.Trosku sa nam komplikuje situacia zo stahovanim na konci roku. A ked mu navrhujem, ze teda IVF odlozime na januar, tak on ani pocut 🙂 Zlaty je, ako vidno na nom, ze sa tesi, ked budeme mat aj my doma taky krasny zazrak 🙂
@monicka7299 ahojky, mi dalo zabrat vas docitat a som rada, ze ta tu vidim. A ziadna ina tema, pekne ostan tu s nami. Wow.... tak to u vas musi vyzerat super. Ja cervenu moc nemusim, ale niektore ineriery su fakt krasne 😉 Je super, ze si nasla aspom nieco co ti pomoze to preboliet. Pridaj aj nejaku foto, nech ti pochvalime novy bytik 😉
@yeliel aj ja milujem dekorovanie. Ikeu mame za rohom, tak tam chodim castejsie ako do potravim 😀
A tesim sa, lebo na Slovensku ideme zariadovat komplet cely dom 😵 joj to bude radosti, len keby manzel nemal take kriticke oko a mohla som sa naplno zrealizovat 😀
Dovolil mi len detsku, ostatne musim konzultovat 😀 😀 😀
A vitam plno novych bambuliek 😉 clovek tu par dni nieje a normalne som to nespoznavala, same nove "tvare" 😀 😀 😀
@shandy - dvojky, dvojky 😀 😀 supééér, to je taká parádička, že až! 😀 😀 😀 Blahoželám a nech sa pekne bublinkujú a do ďalšieho foto nech nacvičujú úsmevy. Aspoň také aké má teraz ich budúca maminka 😝 🙂 🙂
ahojte dievčence ... 😉 ospravedlňujem sa že vás tu zanedbávam ... 😉 tak včera sme mali odber všetko prebehlo tak ako má ved iné som ani nečakala.... 😉 teta embryologička nám povedala že bude oplodnených 9 vajok známkované boli od 1 do 3 a od dnes vkladam utroš .....o 8:00 idem volať ako sa to vyvíja to su nervičky vám poviem ....ináč prajem pekný deň 😎
@monicka7299 tak to musí byť krásnučká tá obývačka podla toho popisu 😎
dobré ránko babuľky 🙂 🙂 🙂
ja som včera večer zalomila pred telkou ako dudok 😀
@monicka7299 super, páči sa mi ako si sa postavila, treba si to domka poriadne spríjemniť a hlavne si robiť stále len radosť a radosť 🙂 🙂 🙂
@derylka juj o tých stresoch mi ani nehovoooooor.... ja idem na krvičku až v piatok o týždeň, to ešte buderiadne veľa čakania.... ja testnem asi v nedeľu...uvidím ako sa odhodlám 😀 kedy a koľko drobcov ste vkladali?
@janemari ďakujem za tehu vírusíky, ešte ich budeme potrebovať veľa veľa veľa 😉 zlatinko a ten bytík si si už kúpila?
@noe maličká je strašne zlatučká... ako som včera bola v tej pôrodnici tak by som tam už aj ja strašne moc chcela ísť 🙂 🙂 🙂 sestra ani nevyzerala že rodila... úplne super, hovorila že 4 krát potlačila a malá bola vonku 😉
@janicca ahojky 🙂 parádička gratulujem k perfektnej úrodičke 🙂 budeme sa tešiť na správičky ako sa darí embryjkám 😉 budete si dávať predĺženú kultiváciu?
dobre ranko babulky 😉 bola som rano na krvicku...v noci som straaaasne zacala krvacat,tak som s tym zmierena,ze to nevyjde,aj ked je to skalmanie a boli to ☹ nebudem plakat doma do vankusa,ale bojovat dalej 😉 mame este 8 mrazacikov,tak snad to vyjde na druhy krat 😉 myslim na vas a dufam,ze vam cakatelkam,to vsetkym vyjde a vy budete coskoro tehulky 😉 prajem krasny slnecny dnik 😉
@balinka -ahoj, no, výsledky budeš mať až zajtra? -ale máš v zálohe mrazáčikov..... to je super 😉 My nemáme nič, takže ideme 3.krát. 😉 ...a potom do Brna keby znova nič.
@monicka7299 ahoj.vysledky dnes poobede,ale stale krvacam.ano mame mrazacikov,tak snad zabojuju 😉
@balinka
@monicka7299 ahoj bojovnicky 😉 🙂
joj baby moja mrcha nikde..inac zacinam mat strach ze co sa deje ☹ po agolutine som dostala vzdy tak do 4dni a dnes je to uz 6 den a ja sa vobec necitim ako na mrchu...juj a poslednu som mala 31.5 to bola ta po IVF takze uz pekne davno..dufam,len ze ju dostanem..
Moja krvicka na reprodukcne imuno je uz v Ke v tkanivovej banke a vysledky vraj budem mat uz v stredu tak som zvedava,ci to naozaj aj tak bude 🙂 .
A kedze furt vymyslam,tak som si na podnet shandy 😀 😀 😀 dala spravit aj na endokrinologii tie protilatky na stitnu zlazu 😀 😀 😀 to mam mat tiez do stredy hotove..Dufam,ze nic nenajdu lebo ma uz klepne 😝
Pekny dnik 😉 🙂

@monicka7299 nevzdavaj sa a nezabudaj aj na prirodzene snazilkovanie lebo ako vies aj motyky strielaju.Ber to ako sprijemnenie si zivota a cakania na 3ivf 😉
@kefalinek drzim palce 🙂