2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa
kočky - šup sem 🙂
@ninna78 ano aj ona je velmi milá,bola pri mojom ET aj OPU a všetko pekne zrozumitelne vysvetlila.
moja krasne babulky lucim sa na dnes, idem sa osprsit a spinkat som velmi unavena 😔 tak zajtra papa
@jankaknm ja som si kukla pretým ako som šla do GF aký lekári tam robia a kedže doma mám lekárku,tak som chcela ženu aj tam a DR.Stenová mi bola sympatická a aj moja spolužiačka s nou mala dobré skúsenosti. 😎 😎 😎 Moj manžel si s nou vie aj posrandovať.
@annamary27
@yeliel - ja som ju mala len pri OPU, ale bola fakt zlata, vsak clovek vyplaseny, nevedel pomaly ani ci je 😅
vy ste to tu dnes "rozbehli"...mala som problém dočítat vás! Dobrú noc a krásne sny! 🙂
no to je dobré, s tým testovaním je to u mňa to isté. Akonáhle spravím test, tak sa spustí 🙂
@ihlicka inak ja som pribrala pri prvej stimulke 5 kg....ale nechutne.....nejak som sa celá zväčšila a to sadlo na bruchu a stehnách .... ach jooo.... a už sa trasiem ako dopadnem po 2. IVF... bola som si kúpiť aj väčšie a voľnejšie tričká aj sukienky ale nohavice ešte nie, lebo nechcem uveriť, že som natlačená v 38.č 😲 ...a keď sa vidím v kabínke, tak si radšej nekúpim lebo dúfam, že nájdem niečo čo bude na mne vypadať lepšie.... alebo to bude tými rozširujúcimi zrkadlami 😅
@monicka7299 hmmmm ale je to také divné moni že nám v iscare tieto testy nerobia.... ja by som ich docela privítala.... skúsim sa na to popýtať doki keď tam v piatok pôjdem... 🙂
ahojte dievcence, mozem sa k Vam pridat? Chystame sa na druhe IVF v auguste (ak sa nic nepototo ovsem). Spolu je toto vlastne uz nas treti pokus, wera ma uz trosku pozna, lebo pri prvom sme mali rovnaky problem, ze sme nemali ziadne vajka. Tak snad to tretice 🙂
@shandy ahoj zlatko 🙂 nevyšiel Vám druhý pokus??? to mi je strašne moc moc ľúto.... moc som na Teba myslela a verila že Vám to vyšlo.... hmmm to je škoda... a čo sa vlastne stalo? eskymáčik Vám nejaký nezostal?
tak teda vitaj medzi nami 🙂 vyzerá to tak že do toho ideme v auguste spolu 🙂 do ktorého centra pôjdete na tento pokus?
ALE NÁS TU JE 😲 ..........až ma nejaká neistota obchádza- koľkým to nevyšlo 😒
@wera ahoj mojka 🙂 , no nevysiel veru...aj mne je to luto, ale asi to tak malo byt...statisticky vraj byvaju 2. IVF uspesnejsie, tak verim tomu 🙂 . Kedze vlastne 1. IVF bolo bez ET tak to neratam 🙂 . zostali nam dvaja mrazacikovia ale nie su nejako extra kvalitni, cize je otazka, ci by sa rozmrazili a kedze moj drahy ma teraz v auguste volno z prace, rozhodli sme sa ist do dalsieho IVF a mrazacikov si nechame na potom, ked bude uz robit. Lebo s nim je to tazko, ma dohodnutu robotu na pol roka dopredu, takze cokolvek planovat je tazko...
dakujem, veru veru budeme spolu stimulkovat 🙂
ja zostavam v Reprofite 🙂. Este si musim dat dorobit genetiku pre istotku...ale na vysledky cakat nebudem...
@monicka7299 no veru je, ako maku...ale netreba to brat tak tragicky, lebo ved aj pri prirodzenom tehu je sanca v jednom cykle 25%...a v nasej Reprofitackej teme su babulky, co im to vyslo na 5. a neviemkolky pokus, takze to len netreba vzdavat a treba trpezlivost. Monicka ty uz si isto nacvicena, po tom minulom IVF-ku a tej tvojej ziadosti... 🙂 . obcas som vas zvykla citat, tak nejake info mam....
@shandy tak super že ste sa takto rozhodli do toho znovu skočiť 🙂 žiadosť už máte schválenú, alebo pôjdete ako samoplatci? kedy začínate stimulku? a už aj viete čím budete tento krát stimulkovať? ...ja tu už mám pred sebou nachystané receptíky... teda v lekárni nechám cez 300 euri 🙂 aká radosť 🙂 tak ale veď je to investícia do babulka tak sa to oplatí 🙂 tak budem veriť že druhé je úspešnejšie a výjde nám to všetkým 😀
@wera, no hej, len si musim nechat skontrolovat este stitku, tak je mozne, ze ak to nebude ok, ze sa mi to posunie neskor...nejdeme cez ziadost, ale ako samoplatci. stimulku by som mala zacat cca v polovici augusta, ak bude stitka ok. tentokrat budem stimulovat rovnako ako naposledy, lebo reakcia aj vysledky boli dobre. vraj treba uz len kusok stastia 😀 . tiez uz mam doma menopur, budem pichat 150 IU...no ja uz ani nehovorim, kolko sme do toho dali....ufff, ale hadam sa nam to raz vrati, ze ano 😉
@monicka7299 lebo sme pozbierali referencie a pozistovali si co a ako a rozhodli sme sa pre Brno. Hlavny dovod bol ten, ze u nas soft (miernu) stimulaciu nerobili nikde a ja som nechcela do seba pchat tolko hormonov. U nas poistovna soft tusim ani nepreplaca, len ak mas indikaciu ako wera, ze ti hrozi hyperstimulak a pod...takze sme si povedali, ze skusime a uvidime 🙂 . A sme v Brne spokojni. Su tam uplne super ludia, ci sestricky alebo lekari, velmi mili....takze preto 🙂

@yeliel 😉 😉 😉 😉 ale ja mam velmi dobru spomienku na Jitku Stanikovu - zlata to dusa 🙂