icon

2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa

chicca555
16. júl 2010

kočky - šup sem 🙂

wera
27. sep 2010

@janemari ja som s nimi zatiaľ maximálne spokojná, len to čakanie je niekedy strašné... v poslednej dobe keď som chodila na kontroly tak tam bola vždy úplne nacvaknutá čakáreň....

janemari
27. sep 2010

@wera Ked som zacala chodit do centra nebolo tam nikoho,alebo jeden dva pary.A ked sme koncili uz si nebolo ani kde sadnut takze sme cakali na stojaka. Ale co sa tyka vysledkov tak volali vzdy ten den ako brali krv.

monicka7299
27. sep 2010

@wera -tak to máš pravdu. Kopec ľudí tam je. 2x mi volali až na druhý deň - ale možno čakali či sa tam to moje 0 HCG neobjaví až na druhý deň 😅 ,,,1x som skúšala volať o výsledky v ten deň poobede a hneď mi povedali: "Veď sme Vám hovorili, že až na druhý deň budú" - asi tak.

wera
27. sep 2010

@monicka7299 teraz je veľa párov, ktorým sa nedarí otehu.... si pamätám keď som do centra začala chodiť začiatkom roka a vtedy tam skoro nikdy nikto nebol...
tak na tie výsledky už si ten jeden deň počkám... 🙂

monicka7299
27. sep 2010

@wera keby som mala 2 čiarky, tak by sa mi lepšie čakalo - ale u mňa to bolo jasné 😒 Ty už len sa dozvedieť koľko ich je - drobcov maličkých 🙂

wera
27. sep 2010

@monicka7299 tak to som strašne zvedavá koľko drobčulkov sa uchytilo, či jeden alebo obidvaja... necháme sa prekvapiť 🙂 🙂 🙂

monicka7299
27. sep 2010

@wera zajtra ideme na konzultáciu tak som zvedavá čo a ako..... ach jo. Ďalšiu stimulku by som chcela začať cca 15. novembra a na Vianoce by som mala // .........inak bude prestrašné slzavé údolie pod stromčekom

wera
27. sep 2010

@monicka7299 budem držať palčeky aby ste hneď spísali žiadosť a pustili sa do boja čo najskôr 🙂 🙂 🙂
a na Vianoce už musíme byť všetky tehuuuu 😀

evasbk
27. sep 2010

Ahojte dievčatá, tak ja stale v pyžame 😅 Ale idem už hodit na seba hygienu, lebo o 12.40. som objednaná na interné a potom chcem skočit k svojmu gyn. aby mi vypísal PN-kúúúúúúúúúú, no a potom sa Vám budem pravidelne venovať. 🙂

evasbk
27. sep 2010

@monicka7299 Ahojky ty náš bojovník 😉 Velmi si prajem aby sme všetky mali tie najkrajšie Vianoce. Už na to čakám 5 rokov, tak hádam tie 6 budú , 🙂 🙂

sunday1
27. sep 2010

Ahojte babuľky 🙂
@monicka7299
@janemari Teraz je tam veľa ľudí, ale myslím si, že je to tým, že tam v lete bolo prázdno, všetci boli na dovolenkách 😀

@monicka7299 Aj ja sa bojím, že si úplne pokašlem Vianoce.

monicka7299
27. sep 2010

@sunday1 - veď Ty to už budeš mať za sebou skôr, nie?

yeliel
27. sep 2010

ahoj babulky 🙂

wera
27. sep 2010

@yeliel ahojky 🙂

sunday1
27. sep 2010

@monicka7299 Asi nie. Došla mi skôr mrcha a výsledky z reprodukčnej imunológie mi prídu až o 3-4 týždne, takže do ďalšej to nestíham.
@yeliel Ahoj.

shandy
27. sep 2010

ahojte zienky 😵 😵 😵
co tu nove? pozeram, ze nasa nova tehulka @wera testovala aj dnes 😵 😵 . no ja to tipujem na dvojicky 😀 😀 . tak mohla by si sa pridat, aspon by sme boli dve 😀 😝. inak to s tymi bolestami brucha moja este budes mat. ja som mala take bolesti, akoze fakt ide mrcha....ale je to ok, tak nemaj boja.
ostatne dievcence idem dostudovat, co sa udialo 🙂
inak dnes sme sa oficialne rozlucili s Brnom a hlasim potvrdenu srdecnu akciu oboch drobcekov. krasne blikali 😅 . su stale rovnaki 🙂

shandy
27. sep 2010

@monicka7299 moni ty bojovnicka nasa. ja som uspesna az na treti pokus 😉 . prvy som sa ale nedopracovala k ET tak ako weruska...
pekny dnik babule 🙂

shandy
27. sep 2010

a nemali dnes @kefalinek rozmrazovat? tak dufam, ze sa podarilo...tfuj, tfuj, tfuj. drzim palceky 😵 😵

wera
27. sep 2010

@shandy ahojky 🙂 🙂 🙂 jasnačka testovala som aj dnes, ja som taká nedočkavá 🙂 🙂 🙂
teda moooooc gratulujem ku srdiečkam, to je úplne úžasné 🙂 a v ktorom týždni si teraz? takže teraz Ťa už prepustia už k Tvojmu dokimu? a máš už aj nejakú fotečku drobčekov? kedy budete radostnú novinku oznamovať rodine? ja som dnes nad tým uvažovala a asi by sme to povedali keď bude potvrdené srdiečko, resp. srdiečka 😀 ...ja by som to dlhšie asi nevydržala.... 😝 som sa dnes bola poprechádzať tu kúsok v obchodíku pre deti a kúpila som krásnu hrkálku a k tomu dudlíček.... by sme to oznámili takýmto malým darčekom 😀 teda ale predbieham....ale keď ja som proste neodolala 😅
chi teda dvojky, to by bolo 🙂 by sme mohli chodiť spolu kočíkovať 😀 by sme boli riadna rarita 😝
len je problém že som zistila že sa nám do spálne zmestí maximálne jedna postieľka 🙂 🙂 🙂 ak by boli dve tak budeme musieť niečo poriešiť 😅

shandy
27. sep 2010

@wera no nedivim sa 😀 😀 😀 . krasne silnie 🙂 . asi v 6tt+cosi, ja ti neviem, kazdy to rata inak 😀 . ano uz mam spravu pre mojho dokiho, aj ked teda som sa k nemu uz predbehla skor 😀 . fotecku nemam. este by nic nebolo vidiet, tak naco. ked tak toho 8. si vypytam 🙂 , to uz budu vacsi. teraz bolo ledva vidiet srdiecka a nie je dobre tych malickych prilis vyrusovat. 🙂 . my este neoznamujeme, chceme az ked bude knizka, co dufam, ze toho 8.10. uz bude...aj doki povedal, ze do 9tt je to na prirode, takze minimalne dovtedy by sme chceli pockat 🙂 .no ja som drahemu kupila ponozticky s hrkalkou, ked som mala ten prvy pozitivny test a tak som mu to aj oznamila 🙂 , takze ta chapem 😅 . len si to uzivaj. veru ja by som sa tesila, keby sme spolu kocikovali nase dvojocky 😵 😵 . to si nerob starosti moja. ani nam sa tam dve nevojdu 😀 😀 . a ani dvojickovsky kocik mi nevojde do vytahu 😀 . no sranda musi byt 😀 , ale tak nejako bolo, nejako bude 😀

wera
27. sep 2010

@shandy juj dnes si krásne vysmiata 🙂 🙂 🙂 ja sa tak strašne s Tebou teším 😀 a už si si nahodila aj tehu, kráááásne to vyzerá 🙂 môjmu drahému som nekúpila nič, robil testíky so mnou takže ich videl... a máme ich stále všetky pekne poukladané na okne 😀 a kontrolujem ich aj 20krát denne či tam tie čiaročky stále sú 😅
páči sa mi Tvoj prístup, že nejako bolo a nejako bude... ja to tiež hovorím 🙂 nejako sa do nášho bytíku už len zmestíme 🙂
a mená ste už s drahým vyberali? 😉

shandy
27. sep 2010

@wera no vies co potom, ako sme sa cez vikend pozrali (dvojita davka tehu hormonov) a ako som spala jednu noc u kamosov, tak dnes je dobry den. tesim sa aj z malickosti. mojich dvoch malickosti 😵 . ja ich mam na nocnom stoliku tie testy a stale neverim, ze som tehu 😀 . no hold zvladli to aj ine baby, tak musime aj my. kolegyna ma tak povzbudila, lebo jej sestra ma dvojicky, takze neboj, tiez som z toho bola vyklepana. ale to drobcom nepomoze. ked nam takto Boh nadelil, tak to dako zmakneme 😵 . mena? ale kdezeeee...vobec nechceme nic riesit, az po prvom trimestri...

shandy
27. sep 2010

a hlavne vysmiata som z teba 😀 😀 😀 , lebo som mala tusaka, ze budes tehu a dufam, ze sa potvrdia aj tie dvojicky 😀

wera
27. sep 2010

@shandy si zlatá 🙂 🙂 🙂 ja by som tie dvojky aj docela prijala 😉 veď aspoň bude na najbližších 5 rokov vystarané 😀 .... to fakt až tak pôsobia tie tehu hormóny? dúfam, že u mňa to nepríde... lebo ja drahého už týždeň obchádzam... nejaký je podráždený, asi mu to doplo že bude asi tatkom tak je z toho v strese 😀 už je asi zvyknutý že je sám.... už má docela aj rokov na to aby bol tato, teda takto mu to aspoň ja vždy hovorím 😀
juj budete mať májové bábatká, to je krásne 🙂
a kde chodíš ku svojmu gyn?

shandy
27. sep 2010

@wera no s tymi hormonami to mas tak, ze ono to nie je az take hrozne, ako to maluje moj drahy. on totiz uz neznasa, ked sa len zatvarim, takze toto je pre neho akoze cirkus, chapes....no tak moj bude mat 40, takze tiez bol asi aj on z toho trosku vedla, ze dvojky 😀 . gynda mam v horskom parku a ty?

wera
27. sep 2010

@shandy to mi sa doma naťahujeme a bez hormónov 🙂 ale vieme sa hnevať len chvíľku 😀 fiii tak Tvoj drahý je starší ako môj... môj má 35 a kým porodím tak to bude aj 36 🙂 môj drahý si zo mňa stále uťahuje, on totižto zbožňuje keď vystrúham jeden z tých mojich grimás keď sa akože hnevám 😀 ja chodím ku gyn do GPN to je ružinovskej poliklinike, som s nimi zatiaľ veľmo spokojná 🙂 do konca roka by mali znovu otvoriť súkromnú pôrodnicu, tak sa to bude akurát hodiť 😀

barchee
27. sep 2010

@wera ako si na tom???? koľko si po ET??? ako sa cítiš??? 🙂 😉

wera
27. sep 2010

@barchee jej ahoj zlatinko 🙂 🙂 🙂 dnes som 10. deň po ET bez PK a testíky sú pozitívne, mám ich v albumíku 🙂 juj strašne moc sa teším 🙂 🙂 🙂

barchee
27. sep 2010

@wera juchúúúúúúúúúú 😵 😵 😵 😵 držím silnoooo palceeee 😀 😵

wera
27. sep 2010

@barchee ďakujeeeeeeem 🙂 🙂 🙂 teraz už len veriť že krvička bude pozitívna a že budeme mať srdiečko 🙂 🙂 🙂 a v lete môžeme dohodnúť to kočíkovanie 😀
a Tebe sa ako tehuľkuje?