icon

2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa

chicca555
16. júl 2010

kočky - šup sem 🙂

gabinkaa
27. sep 2010

@wera ahojček moja, juj sa tešííííííííííím že Ti to vyšlo pozitívne, normálne si ma optimisticky naladila dnes

wera
27. sep 2010

@gabinkaa juj tak to som rada 🙂 🙂 🙂 ja tomu ešte stále neverím...a asi ani neuverím pokým nebudem mať veľké bruško 😉

evasbk
27. sep 2010

Tak predoperačné hotovo 🙂 PN-ka vypísaná 🙂 Volali mi z car, v stredu kontrola a podla všetkého v piatok OPU 🙂 , lebo som sa im rýchlo rozbehla, tak to bude prv. No som velmi zvedavá, aká bude zo mna nosnica. OK, baby je mi trochu nevolno, idem si lahnut, neskor sa ozvem, zatím pa

wera
27. sep 2010

@evasbk tak si poriadny oddýchni a schrupni trošičku 😉 hlavné že už máš predoperačné vybavené 😉 a teraz už môžeš domka na PNke už iba oddychovať 🙂
určite budeš dobrá nosnica 🙂 ktorý deň cyklu si dnes?

yeliel
27. sep 2010

baby aj mne je uz 2den zle 😝 ...myslite,ze to ten estrofem 😕

wera
27. sep 2010

@yeliel asi hej... hormóny a ešte aj toto počasie...

yeliel
27. sep 2010

@wera a este aj mrcha 😝 😀 😀 😀

wera
27. sep 2010

@yeliel vychutnaj si, veď bude posledná 😀 😀 😀

yeliel
27. sep 2010

@wera joj keby bola posledna...by som bola najstastnejsia na svete ...

gabinkaa
27. sep 2010

@wera neboj aj to bude, ale najprv predsa musí narásť 😉 😉 😉 čo ak budú dvojičky? mne by sa to veľmi páčilo, dokonca chlapček a dievčatko 😉

kefalinek
27. sep 2010

tak sa nam rozmrazil len jeden snehuliacik dnes ☹

sunday1
27. sep 2010

@kefalinek Jéééééj, aj to je super, teším sa a veľmi držím palce 😀

sunday1
27. sep 2010

@kefalinek Až teraz som si všimla, že si smutnučká, neboj, ten jeden sa určite poriadne zahniezdi a vydrží 😉

noe
27. sep 2010

@wera
@monicka7299 dakujem za privitanie 😉 let bol celkom fajn.

@monicka7299 pozerala som tvoje foto, pekne si to zutulnila, a ja by som este aj zadnu stenu dala taku pastelovo cervenu. Ale peknucke to doma mate, len tak dalej 😉
@wera wow.... BLAHOZELAM.... riadne kolajnice 😀 tesim sa moc s tebou, drobci zabojovali,vela odpocivaj, nech krasne rastu. Jasne do prace sa neponahlaj, babatka su prvorade 😉

noe
27. sep 2010

@shandy to su tie najuzasnejsie spravy, BLAHOZELAM k 2 srdieckam 😵 😵 😵 normalne mi slzy vyhrkli ako to citam. 🙂

@shandy
@wera tehulky ako krasne sa to cita, akych podarenych mate muzickov 😉

noe
27. sep 2010

@evasbk drzim silno palce na piatok, jak to rychlo zbehlo.
Ja som bola dnes v Heliose, dostala som lieky, vcelicky a rozpis co a ako a v piatok 1.10.2010 zaciname 😵

Inak babulky, dnes som si skoro nasla babatko. Sme s mamou zaparkovali pred TECSOM a vedla nas stal stary favorit ked som nazrela cez okienko, tak tam na zadnom sedadle plakalo malinke asi 2 mesacne babatko. Len v takej taske, tenkej perinke a bodickach. Neviem preco ale skusila som otvorit dvere a oni boli otvorene. Hned som to drobciatko brala na ruky. Prekrasne dievcatko, urcite mu bola zimka. Do 10 min pribehla matka, tak som ju zfukla, ze ako moze nechat placuce babo v otvorenom aute. Tak mi ho prislo luto 😢 Hned by som ho brala. Asi boli chudobny, lebo nemali ani sedacku ani poriadne oblecenie... ☹ ☹ ☹

noe
27. sep 2010

@kefalinek moja nebud smutna 😒 🙂 urcite aj jeden mrazacik zabojuje. Drzim mu vsetky palce 🙂 🙂 🙂

yeliel
27. sep 2010

@noe cavelo...vitaj na SK 😀
@kefalinek moje a klolko ste to mali mrazacikov? 3 a boli aj na Pk? ja mam 3 a strasne bojim ci aspon jeden sa pekne rozmrazi ☹ a dnes Ti uz robili aj ET?
@sunday1 blahozelam k srdieckam... 😵

yeliel
27. sep 2010

@sunday1 joj moje som vas poplietla to som chcela shandy... 😀 ale aj tebe by som uz najradsej blahozelala 😉 🙂

sunday1
27. sep 2010

@yeliel 😀 😀 😀

noe
27. sep 2010

@yeliel ahojky, dakujem, je tu hodne zima a prsi 😀 😀 😀 Co je u vas noveho?
Inak niesi sama, aj ja si sunday a shandy myslim 😀
Dufam, ze si zachvilu vsetky budeme blahozelat nie len k srdieckam, ale aj kopancekom, a bezbolestnym porodom a prebdenym nociam ...atd 😀 😀 😀

yeliel
27. sep 2010

@noe noo u mna nove to..ze koonecne mam mrchu...a uz sa pripravujem na KET uzivam estrofem a picham fraxik 🙂
@sunday1 dnes som si pichla fraxik do bruska a je tam modrinka ...to co som vcera svacla do ramena je bez 😀 😀 😀 moje vam na tej imuno brali krvicku ..drahemu spermosky a este nieco ? ci uz nic 😀 😀 😀

@noe mno ja mam dazdik celkom rada 😉

yeliel
27. sep 2010

@noe moje a ake si dostala vcelicky?

noe
27. sep 2010

@yeliel tak to su skvele spravy, za chvilku budes aj ty v takom ocakavani ako wera a na teste kolajnicky 😉 Kedy mate termin KET?
No ja dazd moc nemusim, ale take sychrave pocasie uz duplom 😠 😠 😠

noe
27. sep 2010

@yeliel decapeptyl a potom na stimulky menopur. a mame dlhy protokol, takze zaciname proverou.

yeliel
27. sep 2010

@noe termín este nemame 😀 ale 8.10 pojdem na ultrazvuk ako je na tom maternica a potom mi povedia viac..to budem 13Dc..a transver sa robieva cca 16 az 18 Dc...len dufam,ze zmrzlinky sa rozmrazia..lebo uz teraz chytám paniku..
Take pocsie je fajn..hlavne vtedy ked dobehnes domou uvaris cajik...zapalis si sviecku a pozeras rozpravku 😀 😀 😀

yeliel
27. sep 2010

@noe ta provera to su tiez vcielky?

noe
27. sep 2010

@yeliel to som nevedela, ze sa to tak dlho dopredu pripravuje na vlkad. Urcite sa mrazacikovia rozmrazia. Nase zlaticko monicka uz vycerpala vsetko zle, takze teraz uz len pozitivne spravy 😉 Takze usmec c.5 a ziadny stres 😀

No cajim popijam, uz len ta sviecka mi chyba 😀

sunday1
27. sep 2010

@yeliel Už nič iné 😀 😀 😀 Už si bola v car?

sunday1
27. sep 2010

@yeliel Už si vlastne odpovedala 😉