icon

2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa

chicca555
16. júl 2010

kočky - šup sem 🙂

noe
27. sep 2010

@yeliel nie provera su tabletky, nieco take aby mi navodili stav v menopauze....

wera
27. sep 2010

@yeliel ahojky 🙂 som si hodila šlofíka 🙂 🙂 🙂
jasnačka že bude posledná, veď keď si na ňu tak dlho čakala tak to ani inak nemôže byť 😉

@noe juj tak teraz si na nejaký čas zase Slovenka 😀 ako si si domka zvykla? a drahému si všetko nachystala tak aby to tam sám zvládol? 😉 super a aké liečiky si v centre dostala? takže piatok začínaš 🙂 v piatok bude začarovaný, evi má OPU, Ty začínaš s liečikmi, ja idem na krvičku.... 😉 a ďakujem ďakujem, každé ránko si robím testík aby som sa presvedčila či je tam čiarka....sa teším už na zajtra 😀
chi no mužíkov máme podarených 😀 juj len si neviem predstaviť ak by boli dvojky, tak by drahý od prekvapenia asi odpadol 😲 😝 😀
to fakt niekto nechal v aute plakať bábatko a samé???? a ešte aj otvorené auto??? to je niečo neskutočné.... to je fakt na zavolanie polície a sociálky...veď ho mohol niekto ukradnúť alebo mu ublížiť... alebo sa mu mohlo niečo stať keď bolo bez dozoru... je to strašne smutné.... ☹

@gabinkaa aj mne by sa páčilo dievčatko a chlapček 🙂 🙂 🙂 to by bola aká parádička 🙂

@kefalinek nebojkaj, verím že to bude bojovníček a určite sa bude krásne vyvíjať 🙂 kedy asi budete mať vklad?

yeliel
27. sep 2010

@sunday1 moje ja som bola v Car est v juny a vtedy mi uz dali protokol na KET..len sa to stale odkladalo koli mojej zoo..potom hemato a tak 😀 😀 😀 teraz sa budu cudovat ked si tam nakracam 😀 😀 😀
@noe na KETko sa beru lieciky od 1DC preto ta priprava... 😉 Sviecky ja milujem 😉
@wera som si myslela ..ze chrapkas .... 😅 spachtosko 😵

wera
27. sep 2010

@yeliel no tak veď treba si schrupnúť keď som domka sama 🙂 🙂 🙂 vidím že si ako ja, pochmúrne počasie, sviečky... 😀

yeliel
27. sep 2010

@wera som tu uz spominala ..ze moj darhy sa stale rehoce,ze som morbidáčka 😀 😀 😀 tiez sa citim fajn ked je pochmurne 😀 😀 😀

wera
27. sep 2010

@yeliel to si myslí aj ten môj 🙂 🙂 🙂 hlavne keď sa vytešujem keď je búrka 😀 😀 😀

yeliel
27. sep 2010

@wera 😀 😀 😀 ty si ake znamenie?

wera
27. sep 2010

@yeliel ja som rak, že žienka domáca 😀

yeliel
27. sep 2010

@wera 😀 😀 😀 vodnar...ale neviem co to znamena... 😀 😀 😀 ale sme vodne znamenia tak asi preto ten dazd 😀 😀

wera
27. sep 2010

@yeliel to hej asi máme radi vodu 🙂 🙂 🙂

noe
27. sep 2010

@wera no uz som zase Slovenska 😀
No snad bude piatok stastny den 😵 😵 😵

Joj, keby sa dalo, tak hned si to babatko beriem domov. Mi bolo do placu ☹ Ako si niekto nevazi, ze ma doma, taky krasny pokladik. ☹

wera
27. sep 2010

@noe hmmm je to smutné... veľmi veľa žien si neváži bábatka ktoré sa im podarilo ani nevedia ako.... ja som dnes zase videla jednu tehotnú babu, vonku je docela kosa... mala tričko s krátkym rukávom a dokonca jej bolo krátke a vytŕčalo jej brucho... to je podľa mňa tak nezodpovedné... 😒

janemari
27. sep 2010

Caute kocky,co porabate? 🙂

wera
27. sep 2010

@janemari ahojky 🙂 ja nič neporábam, iba oddychujem a spím 😀
a Ty ako? čo nového?

janemari
27. sep 2010

@wera presne tak oddychuj a co volali ti z centra?

wera
27. sep 2010

@janemari ja som ešte na krvičke nebola, idem až v piatok na 7.30 😀

janemari
27. sep 2010

Tak som si to splietla 😅 a skusas este testovat?

evasbk
27. sep 2010

hej baby pomaly , veď nestíham čítať 😀
@noe Ahojky na Slovensku 🙂 tak ja v piatok pomaly končím a ty začínaš, super 🙂 ja som mala tiež decadeptyl pri prvom 😉 Takže už vieš čo je to dlhý protokol v Heliose 😝 Dnes mi volal Krajko , on je velmi milý a ludský človek, že??
@wera Dnes ma moj obvodný nas....al 😠 Bola som si pýtať tu PN-ku a skoro mi ju nedal, že načo mi je už teraz ked OPu mám až v piatok . Mal zlu náladu, normalne som bola zaskočená 😠 Bola som dnes jeho posledná pacientka, tak asi aj preto

wera
27. sep 2010

@janemari jasnačka, testla som aj dnes a čiaročka je tmavšia ako včera 🙂 mám ich v albumíku 😀

wera
27. sep 2010

@evasbk ahojky 🙂 to fakt Ti ju ani nechcel dať??? to je aká sila... ako keby mu to nebolo jedno... a to si bola u svojho gyn, však? ja som bola u obvodnej lekárky a tá s tým nemala absolútne žiadny prolém, že jasnačka a že bude najradšej keď zostanem celých 9 mesiacov, že netreba riskovať v práci...

evasbk
27. sep 2010

@wera držím palce a verím tomu malému, ved vonku tak škaredo a v tom mraziaku 😉 mu isto nebolo dobre. Ale teraz prišlo do teplučka a tam mu bude fajne 😉

wera
27. sep 2010

@evasbk zlatinko to si chcela asi kefalinkovi napísať, však? 😉

evasbk
27. sep 2010

@wera hej bola som u svojho gyn. Pri prvom som mala Pn v Helise, ale teraz mi bolo povedané, že už nevypisuju, tak mi dali len listok kde bolo napísane že ho žiadaju aby ju dal, lebo potrebujem kludový režim. On niečo splietal o poistovni, a že teraz ma musí davat aj on na kontroly. 8.10 mám príst k nemu na kontrlu, ale sam nevie načo, ked budem pod dohladom crr. Podla mna ho štvalo to, že car schrabne z poistovne peniaze za starostlivost a on nič z toho nemá, len ma musí evidovať

evasbk
27. sep 2010

@wera 😀 😀 😀 hej,

evasbk
27. sep 2010

@wera 😀 😀 😀 hej,ved som na nu aj klikla, asi to preskočilo 🙂

wera
27. sep 2010

@evasbk hmmm tak to netuším prečo Tvoj gyn takto reaguje... veď ak mal odporúčanie na PN z centra tak by nemal mať žiadny problém... a načo k nemu na kontrolu? to je sila... ale tak hlavne aby si bola domka v kľude 😉 a dal Ti aj nejaké vychádzky, alebo ich máš neobmedzene?

evasbk
27. sep 2010

Mám novú prezývku... Manželík mi povedal, citujem: Hej koník ja už idem do spalne 😀 😀 😀 😀 😀

evasbk
27. sep 2010

@wera nenapísal mi tam žiadný čas, tak asi neobmedzene

wera
27. sep 2010

@evasbk no manželík je zlatý, že ho pozdravujem 😀 😀 😀 ten môj vždy iba utrúsi "už zase koníkuješ? čo tam toľko vypisuješ? čo majú baby nového?" 😉

wera
27. sep 2010

@evasbk to je super že neobmedzene aby si sa mohla ísť aspoň poprechádzať keď budeš chcieť 😉