2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa
kočky - šup sem 🙂
dobré ráno 😉
baby ja furt revem ☹ ......akosi som úplne mimo - nič ma nebaví v práci trpím a čakám na fajront a dá sa povedať, že nič sa mi nechce chytiť ani do ruky a najhoršie je, že je to asi na mne vidieť...... neviem sa moc pretvarovať........
-myslím, že som na tom horšie ako po prvom neúspechu...
@monicka7299 zlatinko verím že to musí byť pre Teba teraz veľmi ťažké, ale pokús sa toľko netrápiť... ak sa dá tak si spravte s rodinkou nejaký pekný víkendík, choďte niekam na výlet, spravte si radosť niečim pekným 🙂
a pokús sa ešte dohodnúť si konzultáciu v gynfive alebo vo ferticente, to nevadí že ste už podali žiadosť na tretie, tá sa vždy dá stiahnuť pokiaľ sa z nej nečerpalo... držkaj sa 🙂
ahojte miciny 😵
@monicka7299 monulik, nechces si dat od toho vsetkeho pauzu? nema zmysel ist do dalsieho pokusu, pokial budes takto K.O.. Ono aj to ze sa musis zmierit s tym vysledkom potrebuje cas ako vsetko. drzim ti palceky.
pozdravujem tehulky aj stimulantky a vsetky ostatne babule. pekny dnik.
Ahojte babule, tak dnes som pichla posledné včeličky, večer o 21.00 ešte pichnem pregnyl, zajtra len odpočívat a v piatok OPU 🙂 Dr povedal že vajíčok bude dost, ale čakal že budu väčšie 😒 Tak som zvedavá ako dopadneme.
@monicka7299 Moni daj si pauzu, nesúr to. Sama vidíš na sebe že si neni ok. A dobre vieš že by si mala byť v pohode. Psychika je strašná sviňa.
dievčatá, to ma nepoznáte 😅 - ja keď si niečo zaumienim, tak to do nemoty naháňam a odľahne mi až vtedy keď to dostanem 😅 ...som prípad pre cvokára 😅 nevadí...vyčerpám možnosti a keď nič tak som v Brne jak na koni 😀
Baby, ale ja sa nemám s kým totiž ani baviť - naozaj všetky moje kamarátky a kolegyňe majú mimi , ešte aj susedka pod nami aj vedľa a každá hadajte čo rieši...iba ako kakalo, aké vyšetrenia, ako sa už usmialo, aké alergény nemôže či čo.......ach...... No a ja ...... skrátka......veď viete o čom hovorím 😉
Tu mám v robote len jednu kolegyňu o rok staršiu čo nemá ani frajera a býva so staršou sestrou v podnájme v BA (vlastne obe nikoho nemajú) ......tak toto si predstavím keď mi je najhoršie ale šak aké je to psycho sa takýmto extrémom ukľudňovať........ 😝
Ahojte, takže moje 1.IVF je neúspešné. Dnes som mala 6 den predlženej kultivácie, a embryjko to nezvládlo. Takže transfer sa ani neuskutoční.
@monicka7299 Ja som si pichala Gonal v pere, kedže som mala najvyššie možne dávky a vaječníky nereagovali,rýchlo sa minul tak som, si musela dokupiť Merional inj. Opu som mala až 18.den cyklu , odobrali len 6 foliklov,a nakoniec tam boli len dve vajka.1 hned odišlo a druhe sa oplodnilo ICSI, držalo sa malo 9 buniek, no dnes zdegenerovalo. Takže tolko moja skúsenosť. Budem poobede konzultovať s lekárom, čo dalej. Dnes je pre mna ☹ den blbec
@evasbk je mi to jasné, ale tých "ALE" mám viac...... nevadí....skrátka musím a myslím, že október by som mohla začať už veselšie s myšlienkou, že sa blíži ďalší pokus 😅 .... začiatok decembra je za dverami 😉
@renka1801 -Ty kokso, ja som myslela, že len ja som taká nereagujúca..... mala som presne čo Ty..... Je mi to ľúto... a kam chodíš????? Mne nedoporučili PK...... na tretí deň malo moje 8 buniek ale oplodnilo sa prirodzene... Na tretí krát si ho dám tiež prirodzene , po ICSI mali moje 2 embr. po 2 bunky ...
Inak 1x sa mi vytvorili 2 vajíčka a druhý krát 1 vajíčko..... folíkov bolo vždy cca 5-7 kúskov.
@monicka7299 Ako uznáš ty za vhodné 😉
Ja mám len vas tu na koniku , nikto v okolí to nevie, že ideme na 2 IVF, zatial teda dufam, že sa nám to darí ututlať 😉 Je tažke vysvetlovat kamoške ktorá ma babo, čo ja prežívam a o čom toto všetko je, takže dobre viem o čom hovoríš. Tu ma baby chapu, pomožu a hlavne psychicky podržia ked je ťažko 😉
Ja chodim do Heliosu
@monicka7299 mne odporučili aj predl kultiváciu aj ICSI manžel tiež nemá najlepší spermiogram, Ja mam endometriozu, už len časť laveho vaječníka ale pravý ešte cely. A za sebou 1x hysteroskopiu, 2x laparoskopiu, 1 x IUI. A snažíme sa sa už asi pomaly aj 5 rokov.
@evasbk asi tak.... vieme to len my - ešte, že takéto fórum existuje a koľko je ešte báb čo sem ani nechodí a podstupujú to....
@renka1801 ahoj,je mi to ľúto,že sa to nepodarilo ☹ držím palce do dalšieho boja. 😵
@renka1801 aj my cca 5 rokov. Som zvedavá, čo Ti povedia, prečo si nereagovala na ten Gonal - mne včera vravel, že je to najkvalitnejší liek a nechápe prečo nič........ Druhý krát automaticky tiež dali Gonal a znovan nič lebo každý mesiac žena inak reaguje no a do tretice mám Merional a Orgalutran... tak uvidím.... vajíščok veľa nebude - možno znova 1-2 kúsky. Bude pod drobnohľadom sledovať aj sliznicu a tak ... nechám sa prekvapiť.... veď raz 😉
@annamary27
@monicka7299 dievčatá, ďakujem za podporu. Je to fajn že sa ma človek komu vyrozprávať, lebo mi si si navzajom rozumieme, vieme o čom to všetko je. Ako pisala aj evasbk.
Idem si skúsiť dať niečo na raňajky, aspoň čaj, a poobede budem telefonovať tak sa potom ozvem. Ako budeme pokračovať. Držte sa žienky.
@renka1801 to ma mrzi,
@ monicka baby maju trosku pravdu, mala by si si trosku odpocinut aj my sme to prve ketko uponohlali, sice som otehotnela ale po stimulke som mala oslabenu maternicu a to bol dovod mojho potratu, radsej pockaj najaky cas moja, viem ze je to tazke, ale skus
@annamary27 a ty ako pokracujes ???
@kefalinek Ty sa pochváľ 😉 -ako sa darí drobcovi?
@monicka7299 to keby viem tak ti povim mam ho v brusku
@kefalinek aháááá tak to mi ušlo tak to silno držím palce 😉 Gratulujem, že sa rozmrazili....
@kefalinek a kedy ste si boli pre neho??? snažím sa dočítať dozadu, len nejak sa mi nedarí
renka1801 neboj raz to vide. 😉 ja mam tiez endometriozu a len jeden vajecnik.momentalne stimulujem ,nabuduci tyzden mam uz odber.ked ste mali len jedno vajko dali ste si pk.??
@renka1801 reni to je mi luto, ze to takto dopadlo 😔 🙄 . A zdegenerovalo ti ktory den po oplodneni? Preco ti robili PK, ked si mala nakoniec len jedno embrijko? Hm....Reni tak dalsi krat skus nieco ine na stimulku a aj ty @monicka7299. nie na kazdeho zabera rovnaky druh lieku. Su baby, ktorym zabral lacnejsi merional alebo menopur.
@kefalinek tak sa podarilo a vlozili ste?? supeeer 😵
@zlatanka30
@shandy
ja sa tomu velmi nerozumiem , ale oni mi odporučili PK. Ja som im plne doverovala, však vedia čo robia. No vo štvrtok som mala OPU, v nedelu malo 9 buniek , vraj na 1.Včera ešte rano OK, a dnes ked som telefonovala, vraj od včera sa už nevyvýjalo. Podľa Vás nebola vhodná tá PK.?
@monicka7299 sa nedocitas,lebo si prva komu to hovorim 😀 😀 😀 😀 😀 😀
No tak som teraz telefonovala s dr. a povedal že 2.IVF nemože byž skor ako za 3 mesiace. Takže o mesiac konzultácia, vypísanie žiadosti, .atď...
Hovoril, že skúsime iný druh lieku, ako ste tu už spomenuli, každá reagujeme na niečo iné.
Ahojte dievčatá 🙂
@renka1801 Je mi to ľúto ☹ , oddýchni si a šup do ďalšieho kola. 😉
@kefalinek Tak Ty si iný tajnostkár 😀
@monicka7299 Naozaj viem, ako sa cítiš, aj ja som po každom neúspechu na tom horšie a horšie, tiež všetky baby okolo mňa rodia jak višne (a to si to ani nie všetky zaslúžia) a ja mám pocit, že len na mne sa osud takto vyšantil 😒 Ale ešte máme stále pár rôčkov na rodenie, raz sa nám to predsa musí podariť, nie 😉

dobré ránko sa praje 😀