2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa
kočky - šup sem 🙂
@shandy inak ja som to tu už spomínala, že ak 2. tu nič tak do Brna. Sestra tam žije a chodí tam k lekárovi a nevie si vynachváliť.....hned mi to doporučila .... aj som počítala kopec v inej téme 😉 ...koľko to stálo?
@wera bytík??? väčší? to je super ... My keď sme chceli bábätko, tak sme si tiež najskôr bytík zohnali ...aj keď na hypo ale náš 🙂 ........je to dosť ale máme domov 😉 ....a už som rozmýšľala, že by bol vhodný väčší (4-izb.) 😅 a kde ste kúpili? predpokladám v BA niekde?
@monicka7299 😉 aj mi mame bytik na hypo 😉 ..aj detsku izbu len babatako chyba...zatial ju volame,ze pracovna 😀
@monicka7299 no väčší nie, ale hlavne že bude náš.... 😀 teraz sme prechodne u svokrovcov 🙂 bude to malý bytíček ale zatiaľ nám to bude stačiť... s jedným babulkom to tam zvládneme a potom keď tak predáme a doplatíme väčší... hlavne že už budeme sami 😀
ahojte, baby my ideme k dokimu az 23.8 a sa mi zda , ze to lezie strasne pomalicky
yeliel my ideme na KET a tam ziadost netreba, ale chcem ju pre istotu vypisat a podat je platna rok tak uvidime, keby to KEt dobre dopadlo a narodi sa nam krasne babo, tak by sme si z tej ziaosti spravvili aspon mrazaciky
Inak ja som mala dnes dostať ms a nič.... a teraz som zistila, že som žrala Duphaston až do včera 😲 takže tým som si ju asi oddialila. takže nie do 25.DC ale do 27 DC....... 😕
peggi dakujem
Monicka uz mate ziadost schvalnu??? ja som vzdy chcela 3 deti a mozno viac,my sme zvelkej rodiny a takto sme dopadli
wera taky tak, ale keby som to neskusila nikdy by som si to neodpustila, ja sa poznam
@kefalinek no jo.... my sme boli traja a tento môj loptoš už má síce 14 onedlho ale nechcem aj tak aby nemal žiadnu rodinu.... Ale financie ..... na jednej strane by som si aj priala viac (teraz by som hned dve chcela 🙂 ale na druhej by som nechcela trieť biedu 😨 ........uskromniť sa dá.... veď uvidíme ako rýchlo zošediviem pri nich 😅 (stále rátam s dvojkami )

@shandy tak budem moc držať palčeky aby ste všetky výsledky mali okey a mohli sa vrhnúť do ďalšieho boja 🙂 a máš pravdu ak sa zadarí babulko tak to najcennejšie na svete a stojí to za všetky peniažky 🙂 my by sme sa mali budúci týždeň sťahovať do nového bytíku tak dúfam, že sa nám to podarí čo najskôr aby som počas stimulky už mala doma kľud 🙂