icon

2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa

chicca555
16. júl 2010

kočky - šup sem 🙂

evasbk
29. sep 2010

@balinka pri prvom som ja dokonca schudla, ale teraz mi akosi chutí papať, tak sa radšej nevážim 😅

wera
29. sep 2010

ahojte babuľky, už som hore 🙂 🙂 🙂

@shandy chi tak drahý aspoň môže aspoň obzerať 😀 😀 😀

@noe ja som si pichala včeličky ráno predtým ako som chodievala do robotky takže asi o tej siedmej, a keď som išla do centra tak mi ich pichali rovno tam po kontrole 😉

balinka
29. sep 2010

@wera ahoj tehulka,ako sa mas?krasne // kolajnicky 😉

wera
29. sep 2010

@balinka ahojky 🙂 dobre sa mám, len som taká nejaká unavená... ale inak okrem bolesti bruška ani nič... 🙂
dnes je čiaročka zase trochu tmavšia tak sa vytešujem 🙂

evasbk
29. sep 2010

@wera dobrééééééééé rááááno 😉 Ked si takto cez den schrupneš, zaspíš potom večer bez problémov???

balinka
29. sep 2010

@wera tesim sa s tebou 😉 😉 😉

wera
29. sep 2010

@evasbk hej večer zaspávam o desiatej a cez dň si dám tie dve-tri hodinky šlofíka .. 🙂 iba túto noc som strašne zle spala, absolútne sa mi nedalo zaspať....

@balinka ďakujem 🙂 🙂 🙂

evasbk
29. sep 2010

@wera len si pekne pobuvaj, lebo o pár mesiacov nebudeš vediet čo je to SCHRUPNUŤ si 🙂 🙂 🙂

wera
29. sep 2010

@evasbk dúfam, že o pár mesiacov budem spávať aj cez deň keď bábo 😀

wera
29. sep 2010

babuľky som Vám sľúbila foto neterky Nikolky 🙂 🙂 🙂
malá zaspinkala takto na sestre po kojení 🙂 dnes má týždeň 🙂

sunday1
29. sep 2010

@wera Krásne bábo 😉

kvetinka98
29. sep 2010

ahojte babuľky ja sa pridávam k vám v diskusii ja chodím do heliosu....a je toto moje 2 Ivf prvé som absolvovala cez leto a teraz už pracujeme na druhom dnes mám 26 deń ciklu takže proveru úspešne za sebou a injekciu 4 v sebe pichám si sama a ráno ja už mám trošku toho za sebou......Ja iba dúfam , že bude všetko v poriadku som iba rada že mi doktor povedal že v budúcnosti budem mať miminko. Ja viem že som to napísala iba v takej hádanke veľmi rada sa vám zdôverujem lebo viem že každý príspevok nám iba pomáha aj keď je to niekedy kruté ......
Takže u nás to bolo veľmi zložité 3 roky som nevedela otehotnieť podstúpila som všetky vyšetrenia ktoré ukazovali že ja som v uplnom poriadku a preto doktor nás poslal na vyšetrenie partnera. tak som hľadala všade kde by bolo asi najlepšie a rozhodla som sa pre sanatórium Helios ..(myslím si ešte aj teraz že je to veľmi dobré sanatórium na tieto veci...)Partner išiel na vyšetrenie kde sa ukázalo že má slabé spermie ( teda morfológiu t.j. zlý tvar spermie).ale nám povedala Dokroka že u nás je to veľmi nádejné v roku 01/2009 som podstúpila insemináciu to nie je umelé oplodnenie ale niečo čo sa robká pred umelým oplodnením robká sa to 3 krát a potom sa ide na umelé oplodnenie...táto inseminácie č1 nebola úspešná tak som iba verila že sa to bude opakovať a že to už musí byť ok. aj tak bolo vo 02/2009 som podstúpila druhú....ktorá bola úspešná takže sme sa radovali a bolo všetko dobré celé tehotenstvo som mala bez akýkoľvek ťažkostí.....(musím podotknúť že naozaj žiaden problém ani náznak na zvracanie ani nič podobné dalo sa tomu povedať ideálne tehotenstvo aké si žena môže priať...) chodila som k môjmu doktorkovi na návštevu tak ako sa patrí žene ktorá nemá problém s úsmevom na tváry.....okrem bežných vyšetrení som podstúpila aj vyšetrenia ktor´som nemusela teda to čo mi robkal doktor tu u nás som išla podstúpiť aj do heliosu (t.j. napr. genetické a pod.) bola som aj na 3D sone všetko bolo ok...až kým neprišiel ten osudový deň ....v noci o 2:45 som sa zobudila na to že som si myslela že mi odtiekla plodová voda a že idem rodiť....to bol môj prvotný dojem aj keď som vedela že ešte mám 9 týždnov do pôrodu a povedala som môjmu partnerovi aby zápalil svetlo čo sa aj stalo a vtedy som zbadala že to nebude plodová voda ale plno krvy....hneď sme volali na pohotovosť ktorá ma odviezla do nemocnice keĎ som tam prišla tak malučký ešte žil a preto doktor sa rozhodol mi robkať cisársky ...ke´d som sa po narkóze prebudila tak mi povedali, že som stratila veľa krvy a že sa mi odlúpila placenta(že sa stáva že sa odlupuje po kúsku ale mne sa odlúpila naraz)a že malého nevedeli zachrániť lebo keď mu odstrihávali pupočníkovú šnúru tak nemal dosť živiny na prežitie...samozrejme dôvody prečo sa mi to stalo to je všetko vo hviezdach v prírode neznáme...v piatok ma prepustili domov že som po zdravotnej stránke ok a najhoršie bolo že som malému robkala pohreb kt. bol v sobotu....bolo to niečo strašné a neopisatelné.....kto nezažije nevie...teraz sa cítim strašne prázdna ....ale musím byť silná a dúfať že bude všetko dobré doktor povedal že musím počkať rok na to aby sme sa pokúsili o dalšie miminko aj ke´d viem že tohto malého mi už nič a nikto nevráti....sladko búva v nebíčku......výsledky s patológie a s pitvy budú v piatok sa všetci sme zvedaví čo povedia ale lepšie prezradia ..aj keď to už nič nevráti ale budeme aspon vedieť čoho sa vyvarovať do budúcnosti potom vám to sem napíšem.....teraz už počkať rok a dúfam že nie dalšie 3 roky ....musím to prežiť a musíte aj vy .....držkám všetkým palšeky a nikomu neprajem aby sa zopakovalo to čo mne......prajem iba všetko naj naj naj........najkrajšieho Anjelika.......

sunday1
29. sep 2010

@kvetinka98 Je mi to úprimne ľúto 😢 😢 😢 Prajem veľa síl.

evasbk
29. sep 2010

@kvetinka98 😢 ja ani neviem ako reagovať. Ak je niekto tam hore spravodlivý, tak nedopustí aby sa niečo také ešte stalo. Držím palce aby toto 2 Ivf dopadlo so štastným koncom 😉 A budeme rady ked nás budeš o priebehu informovať.

kvetinka98
29. sep 2010

ďakujem už je tomu viac než rok to tak je to celkom fajn ale zabudnúť sa nedá ....kebyže aspoň prišlo druhé tehu myslím si že by to bolo oveľa lepšie...treba iba veriť......

evasbk
29. sep 2010

@wera tá je krasnučká 🙂 🙂

yeliel
29. sep 2010

@kvetinka98 vitaj medzi nami.. 😢 😢 😢 😢 😢 😢 dakujeme,ze si sa z nami podelila o to co ti zivot priniesol a prajem vela vela sil ...je mi luto co si prezila a musi to byt pre teba neopisatelne tazke ...Silno drzim palceky .

balinka
29. sep 2010

@kvetinka98 😢 😢 😢 drzim ti palceky,aby si uz coskoro drzala v naruci svoj batoztek 😉

yeliel
29. sep 2010

@wera juj aka sladka je mala 😲 🙂
@evasbk 😉

evasbk
29. sep 2010

@yeliel čakám do 21.00 idem si dat pichnut ten pregnyl 😝 Už sa mi ani von nechce ist, ja som totiž ako som dnes prišla z Heliosu, stále v pyžame 😅

yeliel
29. sep 2010

@evasbk 😀 😀 😀 a co ma nevolas na pyzamovu party? 😀 😀 😀 😀 ides na pohotovost? mne ho pichala kamoska doma..kolko mas pichnut?

sunday1
29. sep 2010

@evasbk joooooooooooooooooj, ty už si blízko 😀 😀 😀

evasbk
29. sep 2010

@yeliel tak čakám, prídi 😉 Ja idem tiež ku kamoške, ona je vlastne aj sestrička u mojho obvodaka. Mám si dat pichnut jeden prašok + vodička

yeliel
29. sep 2010

@evasbk este,ze mame take kamosky 😉 mne by spolocnost celkom bodla..drahy zase v robotke a ja tu sama samucicka 😀

wera
29. sep 2010

@evasbk
@yeliel joj malá je strašne zlatunká, by som ju stále iba mojkala 🙂 🙂 🙂

evasbk
29. sep 2010

@wera ja ked držím v náručí také malé babatko, tak mám chut ho tak stisnut, alebo pokusat do toho malého nošteka, ale to by ho asi bolelo, že? ešte mi to totiž žiadna kámoška nedovolila 😒

wera
29. sep 2010

@evasbk ja by som ju tiež rada stískala, ale je to také krehčké stvorenie že by to ani nešlo 🙂 🙂 🙂
to je super že Ti injekcijku pichne kamoška 🙂 mne ju pichali na pohotovosti... za ten čas čo som tam čakala tak som narátala v čakárni aspoň 20 pavúkov... 😖

annamary27
29. sep 2010

@noe nebol problém ,vyprodukovala som 23folikul. 😎 😎 😎

yeliel
29. sep 2010

@wera pavuky nosia stastie 😉 🙂

annamary27
29. sep 2010

@kvetinka98 ahoj,úprimne mi je ľúto čo sa Vám prihodilo a držím Vám pästičky,aby ste sa v blízkej budúcnosti tešili s miminka, 😉