icon

2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa

chicca555
16. júl 2010

kočky - šup sem 🙂

kefalinek
30. sep 2010

@evasbk jeeeeeeeeeej ale ti je dobre
@wera uz som ho nasla konecne mam utrogestan a ethinestradiol a ascorutin a vraj ked mi bude moc zle tak si mam dat magnezium vies po porode mi osta

kefalinek
30. sep 2010

@evasbk jeeeeeeeeeej ale ti je dobre
@wera uz som ho nasla konecne mam utrogestan a ethinestradiol a ascorutin a vraj ked mi bude moc zle tak si mam dat magnezium vies po porode mi ostal nizky tlak

yeliel
30. sep 2010

@wera neviem moje asi uz nedaju ..utros sa pridava na 14dc

kefalinek
30. sep 2010

blbne mi net tak s nehnevajte

yeliel
30. sep 2010

@kefalinek moje ten ascorutin je na co? 😕

kefalinek
30. sep 2010

@yeliel na zrazanie krvi

yeliel
30. sep 2010

@kefalinek ty mas tiez neaku mutaciu? ci preco ti to dali? 😕

kefalinek
30. sep 2010

ja neviem preco mi to dali ale uzivam to od malicka, mne pri narodi museli menit krv totizto

annamary27
30. sep 2010

ahojtéééééé,volali mi,žiadosť schválená a termín u dokiny mám dohodnutý na 13.10 o 13tej hodine/tinásť -pán Boh pri nás 😎 😎/ ,takže koncom októbra môžem začať pichať,ked bude všetko o.k. 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

yeliel
30. sep 2010

@kefalinek fakt? takze to papas stale stale?

yeliel
30. sep 2010

@annamary27 supeeerrr... 😉 🙂

kefalinek
30. sep 2010

@annamary27 gratulujem a tesim sa s tebou 13 bude stastna neboj
@yeliel mala by som ale zabudam na to vycsinou to papam len ked mam menzes, aby som sa moc nerozkrvacala

yeliel
30. sep 2010

@kefalinek tak sa snaz aspon teraz na to nezabudat... 😉

kefalinek
30. sep 2010

@yeliel neboj teraz to papam poctivo 😀 😀 😀

sunday1
30. sep 2010

@yeliel Ja som ho brala vždy, keď som bola tehotná a začala som krvácať. Ono je to v podstate len vitamín a posilňuje steny ciev, potom je krvácanie slabšie alebo úplne prestane.

monicka7299
30. sep 2010

@evasbk držím moc palce na zajtra 😉

wera
30. sep 2010

ahojte 🙂 ja som zase zalomila 😀
@evasbk tak mužíček je pokladík 🙂 ten môj by zvládol aj tak maximálne čaj 😉
@yeliel hmmm a ten fraxík budeš dokedy pichať? čudujem že nedajú pre istotu ešte aj nejaký iný liečik ako dali mne...
@kefalinek to máš tiež peknú výbavičku liečikov 😉 hlavne oddychovať a dávať si pozor na seba teraz 🙂
@annamary27 jupíííí gratulujem 🙂 to bude magický dátum 13teho o 13tej 😀

evasbk
30. sep 2010

@monicka7299 ďakujem, som zvedavá aká bude zo mna nosnica 🙂

evasbk
30. sep 2010

@wera Tak moj mužíček rád varí, ale len ked chce on, nemožem ho do toho nutiť. 😎
Baby ja sa nudím ako pes, v telke nič, čítať sa mi nechce, no aspon že mám vas

wera
30. sep 2010

@evasbk o tej bude mi ani nehovor.... 🙂 mňa tiež už nič nebaví... za chvíľku sa pôjdem poprechádzať von so psíkom a kúpiť si nejaké ovocie a zeleninu aby som aspoň niečo zdravé papala 🙂

yeliel
30. sep 2010

@wera moje fraxik picham stale pokial som na hrmonoch ale budem chodit aj na kontrolu na hemato a poda vysledkou mi povedia co a ako..
tak to sa cudujem aj ja..ale zalezi asi velmi od doktora..inac v Car ani nevedia,ze si pixam fraxik a mam tie mutacie lebo od vtedy som tam nebola co som si to dala vysetrit oni ma nikam neposielali ..

yeliel
30. sep 2010

@evasbk jej tebe je dnes ako dobre...muzik sa pekne stara 😀 zajtra drzim palceky 🙂

wera
30. sep 2010

@yeliel hmmm je to také... ani mňa nikam na vyšetrenia neposlali... ešteže máme možnosť sa o týchto všelijakých vyšetreniach dozvedieť 😉

yeliel
30. sep 2010

@wera no to ano 😀 ale tebe dali aspon ten prednisom..a anopyrin..mne ho nikto nedal a ani ma nikam neposlal..pritom hemeto povedal,ze stimulka je pre mne riziko a nesmiem brat zidne hormony bez fraxiku...tak mna aj trosku hneva,ze ma nikam neposlali 😠

janemari
30. sep 2010

@annamary27 gratulujeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem 🙂
A cerstve virusiky pre vsetky TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT

sunday1
30. sep 2010

@yeliel Výsledky z imuno ešte nie sú? Ja som asi strašne netrpezlivá, ale som zvedavá 😉

wera
30. sep 2010

@yeliel ja som tiež bola prekvapená že mi dali doki tieto liečiky, vôbec som to nečakala a ani mi o nich nehovorila... ale som rada že mi ich dala..
každopádne keď pôjdeš do centra tak im povedz o všetkých veciach ktoré Ti zistili a skús sa prípadne opýtať aj na ten prednison... ja som ho brala až po ET...

wera
30. sep 2010

@janemari ahojky tehuľka 🙂 🙂 🙂 ďakujeme za čerstvé vírusíky 😀
ako sa cítiš? jej vidím že si sa už prehupsla do 12. týždňa, to je parádička 🙂

sunday1
30. sep 2010

@yeliel S Prednisonom počkaj radšej na imuno, podľa toho budú vedieť, či ho vôbec potrebuješ.
@wera A prečo papáš Prednison, preventívne?

janemari
30. sep 2010

@wera ano uteka to,vcera poradna a teraz mam pokoj az do novembra ak neratam ze tam pojdem s PN.