2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa
kočky - šup sem 🙂
blbne mi net tak s nehnevajte
ja neviem preco mi to dali ale uzivam to od malicka, mne pri narodi museli menit krv totizto
ahojtéééééé,volali mi,žiadosť schválená a termín u dokiny mám dohodnutý na 13.10 o 13tej hodine/tinásť -pán Boh pri nás 😎 😎/ ,takže koncom októbra môžem začať pichať,ked bude všetko o.k. 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@annamary27 supeeerrr... 😉 🙂
@annamary27 gratulujem a tesim sa s tebou 13 bude stastna neboj
@yeliel mala by som ale zabudam na to vycsinou to papam len ked mam menzes, aby som sa moc nerozkrvacala
@evasbk držím moc palce na zajtra 😉
ahojte 🙂 ja som zase zalomila 😀
@evasbk tak mužíček je pokladík 🙂 ten môj by zvládol aj tak maximálne čaj 😉
@yeliel hmmm a ten fraxík budeš dokedy pichať? čudujem že nedajú pre istotu ešte aj nejaký iný liečik ako dali mne...
@kefalinek to máš tiež peknú výbavičku liečikov 😉 hlavne oddychovať a dávať si pozor na seba teraz 🙂
@annamary27 jupíííí gratulujem 🙂 to bude magický dátum 13teho o 13tej 😀
@monicka7299 ďakujem, som zvedavá aká bude zo mna nosnica 🙂
@wera moje fraxik picham stale pokial som na hrmonoch ale budem chodit aj na kontrolu na hemato a poda vysledkou mi povedia co a ako..
tak to sa cudujem aj ja..ale zalezi asi velmi od doktora..inac v Car ani nevedia,ze si pixam fraxik a mam tie mutacie lebo od vtedy som tam nebola co som si to dala vysetrit oni ma nikam neposielali ..
@annamary27 gratulujeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem 🙂
A cerstve virusiky pre vsetky TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
@yeliel ja som tiež bola prekvapená že mi dali doki tieto liečiky, vôbec som to nečakala a ani mi o nich nehovorila... ale som rada že mi ich dala..
každopádne keď pôjdeš do centra tak im povedz o všetkých veciach ktoré Ti zistili a skús sa prípadne opýtať aj na ten prednison... ja som ho brala až po ET...

@evasbk jeeeeeeeeeej ale ti je dobre
@wera uz som ho nasla konecne mam utrogestan a ethinestradiol a ascorutin a vraj ked mi bude moc zle tak si mam dat magnezium vies po porode mi osta