2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa
kočky - šup sem 🙂
@annamary27 davaj pozor na susuru 😀 😀 😀
@evasbk drzim palcekyyyyy ...
@yeliel dík,ešte ju liečim sama doma,ak ma to neprejde,tak ešte mám čas ukázať ju mojej gyn doma,aby ma do včeličkovania preliečila. 😀
dobré ránko babuľky 😀
@wera ahoj,kedy vyrážaš na krvičku?
@annamary27 ahojky 🙂 už som z krvičky aj naspäť 🙂 ráno ešte neboli také zápchy 😉
a čo je super, povedali mi že výsledky mi zavolajú už dnes okolo jednej, jupííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííí 😀 ...som sa bála že budem musieť čakať do zajtra 😅
kuk babule 😉 🙂
@janicca drzim palecky... 🙂
@annamary27 jo jo pekne liec mas ju este cas ukazat 😀 😀 😀 😀
@wera takze poobede tu mame krasne Hcg.. 😉
@sunday1 😉 ..inac som sa dnes s drahym rehotala..ze nakoniec budem mat tie vysledky o 3 mesiace a nie o tyzden ..lebo stale nic 😀 😀 😀
@nechsazadari a ty si sa kde stratila? v noci ked vsetky spime sa tu objavis 😀 😀 😀 ako sa dari?
@chicca555 tak budete 2 tyzdne za nami. Ja mam dnes 16 dc, takze prva Provera uz spapana 😉 Ja budem taky predvoj, ked nam potvrdia babatko, tak ty pojdes na OPU a budes ma pekne nasledovat 😉 A potom budeme spolu tehulkovat 🙂
@evasbk ahojky, tak to mas starostliveho muzicka 😉 nasa princezna, dnes drzim palce, nech je vela velmi vela vajicok 😉
@annamary27 skvela sprava 😉 tak uz bojujeme pomaly vsetky 🙂
@janemari ale to leti.... blahozelam, ze 12 tt 🙂 a pamatam si ako by to bolo vcera, ked si nam pisala, ze test je pozitivny 🙂 Nech sa babatku dari a moc nehneva mamicku 🙂
@yeliel tak sa vam to krati..... a pokoj 🙂 bude tak ako ma, a ma byt uz len dobre 🙂 Silno drizim palce, aby si nasledovala janemari, weru a ostatne uspesne tehulky - mamulky 😉
@janicca wow jani, tak vy touz mate za sebou. Si nas trochu zanedbavala a zrazu sa tu ukazes s drobcekami v brusku 😀 pekne odpocivaj, nech ta muzicek rozmaznava a tesim sa na spravy o vysokanskom HCG 😉
@zlatanka30 ahojky, nejako mi to uslo, vy cakate na potvrdenie tehu, alebo este len na OPU? 😉
@wera ahoj maja krasna tehulka 😵 juj moc sa tesim s tebou a prajem tie naj vysledky dnes. Najlespie hned dva pokladiky, za odmenu 🙂 🙂 🙂
Tak snad som na nikoho nezabudla a reagovala na poslednych 5 stran 😀 😀 😀 to bolo prace 😀 pekni dnik
inak ahojte všetky ostatné babuľky.... to je strašné... ja som zase zalomila ako som prišla z tej krvičky.... 🙂
@wera nas spachtosko, no mas narok, ved ste mozno uz 3v1 😵
@balinka ja netlacim. Chapem, ze toto su hodne intimne veci, a inernet je verejna zalezitost. Aj ja mam taku tmavu machulu, a dufam, ze ma nikto, kto by to mohol zneuzit nespozna 🙂
@janicca no musis sem viac chodit, aby sme ta teraz mohli viac zabavat a rychlo ti 2 tyzdne cakania presli 🙂

@wera dobrú a držím palce na zajtra 😎