icon

2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa

chicca555
16. júl 2010

kočky - šup sem 🙂

annamary27
30. sep 2010

@wera dobrú a držím palce na zajtra 😎

yeliel
30. sep 2010

@annamary27 davaj pozor na susuru 😀 😀 😀

@evasbk drzim palcekyyyyy ...

annamary27
30. sep 2010

@yeliel dík,ešte ju liečim sama doma,ak ma to neprejde,tak ešte mám čas ukázať ju mojej gyn doma,aby ma do včeličkovania preliečila. 😀

wera
1. okt 2010

dobré ránko babuľky 😀

annamary27
1. okt 2010

@wera ahoj,kedy vyrážaš na krvičku?

wera
1. okt 2010

@annamary27 ahojky 🙂 už som z krvičky aj naspäť 🙂 ráno ešte neboli také zápchy 😉
a čo je super, povedali mi že výsledky mi zavolajú už dnes okolo jednej, jupííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííí 😀 ...som sa bála že budem musieť čakať do zajtra 😅

janicca
1. okt 2010

dobre ránko dievčence 😵
@wera vkladali sme dve 8 bunkové embryjka 🙂 🙂 tak dufajme že nesklamu a vydržia 😉 13 idem na krv 😉
@evasbk držím palce nech su vajka čo najkvalitnejšie 🙂 🙂

sunday1
1. okt 2010

Dobré ránko 🙂
@wera Ty sa teda máš, ja som musela deň čakať 😀 Ale Ty aj tak dávno vieš ako to dopadne 😀 😀 😀 😀 😀

wera
1. okt 2010

@sunday1 som bola prekvapená keď mi povedali, že výsledky zavolajú už dnes... asi preto že bude víkend... 🙂
juj som strašne zvedavá 🙂

yeliel
1. okt 2010

kuk babule 😉 🙂

balinka
1. okt 2010

@wera tak cakame na super spravicky a na vysoke HCGcko 😉

yeliel
1. okt 2010

@janicca drzim palecky... 🙂

@annamary27 jo jo pekne liec mas ju este cas ukazat 😀 😀 😀 😀

@wera takze poobede tu mame krasne Hcg.. 😉

@sunday1 😉 ..inac som sa dnes s drahym rehotala..ze nakoniec budem mat tie vysledky o 3 mesiace a nie o tyzden ..lebo stale nic 😀 😀 😀

yeliel
1. okt 2010

@balinka
@wera no ked ste tu takto pekne obe..tak weruska daj prosim ta kontakt na genetiku do zeleznicnej balinke 😀 😀 😀 😀

balinka
1. okt 2010

@yeliel dakujem,ze myslis aj za mna 😉
@wera ano poprosim 😉 😉 😉 dakujem 😉

janicca
1. okt 2010

@yeliel ďakujem za palce 😉

yeliel
1. okt 2010

@janicca nemas za co ...potom vratis 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

janicca
1. okt 2010

@yeliel tak to je samozrejme že vrátim 😀 😀 😀 😀

noe
1. okt 2010

@nechsazadari a ty si sa kde stratila? v noci ked vsetky spime sa tu objavis 😀 😀 😀 ako sa dari?

@chicca555 tak budete 2 tyzdne za nami. Ja mam dnes 16 dc, takze prva Provera uz spapana 😉 Ja budem taky predvoj, ked nam potvrdia babatko, tak ty pojdes na OPU a budes ma pekne nasledovat 😉 A potom budeme spolu tehulkovat 🙂

@evasbk ahojky, tak to mas starostliveho muzicka 😉 nasa princezna, dnes drzim palce, nech je vela velmi vela vajicok 😉

@annamary27 skvela sprava 😉 tak uz bojujeme pomaly vsetky 🙂

@janemari ale to leti.... blahozelam, ze 12 tt 🙂 a pamatam si ako by to bolo vcera, ked si nam pisala, ze test je pozitivny 🙂 Nech sa babatku dari a moc nehneva mamicku 🙂

@yeliel tak sa vam to krati..... a pokoj 🙂 bude tak ako ma, a ma byt uz len dobre 🙂 Silno drizim palce, aby si nasledovala janemari, weru a ostatne uspesne tehulky - mamulky 😉

@janicca wow jani, tak vy touz mate za sebou. Si nas trochu zanedbavala a zrazu sa tu ukazes s drobcekami v brusku 😀 pekne odpocivaj, nech ta muzicek rozmaznava a tesim sa na spravy o vysokanskom HCG 😉

@zlatanka30 ahojky, nejako mi to uslo, vy cakate na potvrdenie tehu, alebo este len na OPU? 😉

@wera ahoj maja krasna tehulka 😵 juj moc sa tesim s tebou a prajem tie naj vysledky dnes. Najlespie hned dva pokladiky, za odmenu 🙂 🙂 🙂

Tak snad som na nikoho nezabudla a reagovala na poslednych 5 stran 😀 😀 😀 to bolo prace 😀 pekni dnik

noe
1. okt 2010

@balinka aj balinke pekny den 😵

Ja myslim na vas na vsetky, len tym, ze nemate foto, tak este mam v tom trosku zmatok, ze kto je kto 😀 😀 😀

wera
1. okt 2010

@balinka ahojky, páči sa kontakt:

Ambulancia klinickej genetiky a materno fetálnej medicíny, 5. poschodie
telefónne čísielko: 02/2029 2444

wera
1. okt 2010

inak ahojte všetky ostatné babuľky.... to je strašné... ja som zase zalomila ako som prišla z tej krvičky.... 🙂

wera
1. okt 2010

@janicca zlatinko a kedy si mala presne vklad? dnes chcem upraviť tabulečku, tak nech tam máme aktuálne údaje 🙂

balinka
1. okt 2010

@noe ahoj,aj tebe krasny dnik 😉 dodam foto 😉 😉 😉

balinka
1. okt 2010

@wera dakujem pekne,len hajaj,ved mas na to pravo 😉 😉 😉

janicca
1. okt 2010

@wera vklad bol 29.9 😉
@noe máš pravdu vás tu trošku zanedbávam ale ja sa polepším 😉

balinka
1. okt 2010

@wera mozem este otazocku?kolko si cakala za vysledkami genetiky? 😉

wera
1. okt 2010

@balinka ahojky 🙂 no vlastne na výsledky ešte čakám... 😅
teraz je to asi 6 týždňov... ale posielala som im ešte výsledky z endokrinológie trochu neskôr, tak asi preto ešte čakám...

noe
1. okt 2010

@wera nas spachtosko, no mas narok, ved ste mozno uz 3v1 😵

@balinka ja netlacim. Chapem, ze toto su hodne intimne veci, a inernet je verejna zalezitost. Aj ja mam taku tmavu machulu, a dufam, ze ma nikto, kto by to mohol zneuzit nespozna 🙂
@janicca no musis sem viac chodit, aby sme ta teraz mohli viac zabavat a rychlo ti 2 tyzdne cakania presli 🙂

balinka
1. okt 2010

@wera tak to je v pohode,ja som si prave urobila termin na 11.10 😉

wera
1. okt 2010

@balinka jej tak to je super, to bude za chvíľu 🙂 je super, že tam nemajú dlhé čakacie doby.... 😉