icon

2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa

chicca555
16. júl 2010

kočky - šup sem 🙂

mirka321
1. okt 2010

@noe si zlatá , ja mám tiež PCO , ale nie až tak veľmi potvrdené.... my máme zlé spermiošiky...Vy ich máte O.K.?

mirka321
1. okt 2010

@zlatanka30 máš pravdu . Dr. Krajkovič má veľké srdce.... je super... mne robil IUI, ale bol super.....
čítam , že si z PD , ja som z BN

annamary27
1. okt 2010

@wera jéééééééj,supriš správa,moc-moc ti gratulujem ,to je paráda 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

kefalinek
1. okt 2010

@noe keby ja viem, mam take zmiesane pocity z toho vsetkeho, babule co sme boli spolu na vklad si dnes robili testiky a maju duchov, no ja nemam odvahu

noe
1. okt 2010

@mirka321 pisu, ze neuchovavat v mraznicke a do 25`C, takze ak mate doma chladnejsie, tak to nechaj kludne aj v spajzi alebo tmavom mieste. Aby na to nesvietilo slnko. A urcite pred aplikaciou to necham aspom hodinu na izbovej teplote, nech to nepicham take studene, Inak to nechavam v chlanicke. 😉

@vivian2 ziadost budu schvalovat + - 6 tyzdnov. Potom vas pozvu na pohovor s koordinatorkou a ta rozhodne ci budete mat dlhy alebo kratku protokol a podla toho predpise lieky, injekcie.
Ja hovorim za dlhy protokol. Od 16 dc zacnes brat tabletky, potom pridas o tyzden na to prve inj, caka sa na menstruaciu a po menstruaciu sa pridavaju este druhe inj. na stimulaciu - tvorbu vajicok. Odber je asi na 14dc.....Cele to trva od prvej tabletky po OPU asi mesiac.
Ak mas kratky protokol, tak pichate len inj po menstruacii asi tie 2 tyzdne a potom je OPU a nasledne do 3 - 6 dni je vklad embryjka 😉 a cakas 2 tyzdne na potvrdenie tehotenstva.
Dufam,z e to bolo dost zrozumitelne 😉

mirka321
1. okt 2010

@noe O.K. ďakujem

annamary27
1. okt 2010

@vivian2 ahoj,tak mne schvalovali 1.žiadosť 4týždne a tuto druhu 5týždnov.Injekcie som si pichala 18dní pred odberom vajíčok a kedže som mala vela vajíčok mohla som si vybrať predlženu kultiváciu,to znamená,že po 5tich dnoch vybrali naj embryjká a tie mi vložili.Ked nie je predlžená kultivácia tak sa vkladaju myslím 2-3dni po odbere.

noe
1. okt 2010

@zlatanka30 Veru je to PAN DOKTOR 😵 😵 😵
Som z Bruselu 😀 alebo z Ruzomberka a o par mesiacov uz mozno BB, mame tam domcek s manzelom a ked sa vratime tak budeme tam, teraz som u rodicov 😉
Co ti je najblizsie? 🙂

annamary27
1. okt 2010

@evasbk pekná úrodička gratulujem,tak nech sa teraz pekne rozdelujú 😎 😎 😎 😎 😎 😎

noe
1. okt 2010

@mirka321 no ja mam az moc potvrdene obojstranne PCO bez ovulky.... a manzel ma hodne blbu morfologiu 😠 Ale ak sa vyjadrila Gatova, aspom si nemame co vycitat 😀 😀 😀

@kefalinek moja pekne sa zacni tesit, a mysliet pozitivne. Sarinka potrebuje surodenca, a preto sa to musi podarit 🙂 Kolky den po KET si?

zlatanka30
1. okt 2010

mirka 321 to mas pravdu.ten gonal mozes mat kludne v chladnicke aj ja som mala.pred pichnutim som ho nechala pol hodinu vonku.noe asi BB neviem

annamary27
1. okt 2010

@yeliel ano šéfe,rozkaz,budem pekne liečiť 😎 😎 😎 😎 😎 .Dnes som si bola kúpiť ešte probiotiá Super Dophilus,čo sú vraj super dobré na intímne problémy,teraz sa mi to šikne a kúpila som si ešte tabletky od Walmarku ImunActiv,ked má nastúpiť to chrípkové obdobie,nech som vyzbrojená,asi toto druhé naordinujem aj celej rodine.Ten čajovník som si teraz začala natierať aj na ústa,lebo sa mi začali robiť kútiky. 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 a neviem sa takto naširoko rehotať 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

noe
1. okt 2010

@zlatanka30 uz vidim ty si Prievidza, tak to je vsetko tak trosku odruky 😉

mirka321
1. okt 2010

jáááj, tak ja som mala trošku zvýšené hodnoty a preto sme aj boli na nejakom špeciálnom teste v Ľubochni v endokrin.ústave a táto diagn. mi nebola potvrdená a ja našťastie ovulku mám , len aj taj nám je to na nič , lebo spermiošiky máme na figu , prirodzenou cestou sa nedá oplodniť
u nás sa Gaťová vyjadrila , že našťastie sa tam dajú násť aj dobré sperm. , nemusíme uvažovať nad darcovstvom....

zlatanka30
1. okt 2010

noe ani nie.dnes som musela ist busom do helika.
😝 😝

mirka321
1. okt 2010

@zlatanka30 ďakujem

noe
1. okt 2010

@mirka321 tak to sme na tom trosku horsie ako vy 😀 kazdy mame svoje, hlavne aby sa podarilo 😀

@zlatanka30 ty mas taky pekny nick...... si ta predstavujem tak podobne ako toto male krasne dievcatko http://www.csmatalent.sk/video/detail/aneta-pit...
😀 😀 😀

mirka321
1. okt 2010

@noe veď áno , neboj podarí sa a spolu tehuľkujeme 🙂

sunday1
1. okt 2010

@wera Gratulujem, krásne HCG 😀
@yeliel A to si si len začala pichať, počkaj o 9 mesiacov 😉

wera
1. okt 2010

@annamary27 ďakujem 🙂 🙂 🙂

wera
1. okt 2010

@sunday1 ďakujem 🙂 🙂 🙂

kefalinek
1. okt 2010

@noe aj sa bojim tesit, uz som sa tolkokrat tesila a nic z toho

zlatanka30
1. okt 2010

noe to je zlate!!!!!!!!!!!!!!!!dakujem 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

sunday1
1. okt 2010

@evasbk To je paráda, držím palce 😉

kefalinek
1. okt 2010

@zlatanka30 ja mam jednu kamosku z rprievidze a tiez chodi do heliku

wera
1. okt 2010

@kefalinek zlatinko a koľko si teraz po vklade?

zlatanka30
1. okt 2010

kefalinek teraz chodi do helika a ako sa vola??

kefalinek
1. okt 2010

@wera pondelok som mala vklad tak neviem ci 5 alebo 4

kefalinek
1. okt 2010

@zlatanka30 vola sa Silvia

wera
1. okt 2010

@kefalinek zlatinko tak to je fakt strašne skoro na testíkovanie... ja by som na Tvojom mieste testla tak v pondelok 🙂