icon

2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa

chicca555
16. júl 2010

kočky - šup sem 🙂

wera
26. júl 2010

@yeliel a koľko že to máš rôčkov ak sa smiem spýtať? tak my sme začali v 25tke ale ja by som aj skôr 😅

yeliel
26. júl 2010

@wera ...32 ...ja som vzdy verila,ze sa to podari normalne o CAR som nechcela ani pocut..len moj priatel stale do mna hustil..a mal pravdu 🙂 teraz ked mu poviem,ze naco sme tolko cakali.. 😀 tak len povie..jaaaj zlatko..ja som ti to davno hovoril..ale ja sa vtedy tvarim,ze nepocujem 😀 😀 😀

monicka7299
26. júl 2010

@yeliel ja 33 1/2 a to som povedala, že keď nie do 33 tak už nič..... starý človek chce mať už aj pokoj 😒

kefalinek
26. júl 2010

tak to sme dve wera, yeliel ja som zacala hned ked mi zobrali tan moj jedniny vajickovod, najprv som sa vyplakala, potom som sa jedovala, lebo nekonecne dlho schvalovali ziadost potom som znovu plakala lebo nam IVFko nevyslo, tak sme isli na KET a ked sme mali anielika v brusku od stastia som ani nespavala a potom som potratila a momentalne zase placem

evet
26. júl 2010

Ahojte kocky, pekny den ,tak to som tu asi najstarsia , mam 38, ale vydavala som sa v 25 , chcela som hned dieta . ale sa nam nedarilo, tak sme len ostatnym hovorili , ze mame cas, od 27 beham uz intenzivne po lekaroch a umelych opl., laparka, genetika,bilinkarky, sarlatani a vsetko mozne som uz pisala/ medzi kazdym som mala pol roka , rok a viac pauzu / 2 x IVF , 2 KET / a rodila som ako 33 rocna, potom som chcela dalsie , ale dost som zle znasala pri IVF lieky a mala som zle vysledky MOP na krcku maternice. Tak som sa zlakla . Ale teraz chcem este skusit to druhe babo .A teraz v juni som znasala lieky super , a v septembri pojdeme na Ket. Tak sa tesim na spolocne snazenie.

yeliel
26. júl 2010

@monicka7299 no u teba je to ine..uz mas dieta...ale kazdopadne ja sa necitim stara 😀 😀 😀 a urcite nechcem mat pokoj 😉 ...su aj starsie mamicky ako 33r.. 😉
@evet ta si si vybojovala svoje stasite a verim,ze sa ti ho podari zdvojnasobit 😵
@kefalinek moje neplac ☹ aj ked aj ja mam dost slaz zasebou a aj cakania..teraz zas cakam kedy mozem zacat Ketkovat lebo som mala zle vysleocky tak sa najprv musim preliecit..stale len cakam,,,ale verim,ze sa raz dockam 😉 🙂

monicka7299
26. júl 2010

@kefalinek TERAZ BY SI Už PLAKAť NEMALA - Máš EšTE NáDEJ NA DOSAH RUKY...ale ja by som asi tiež furt rumázgala .... a to som aj robila.... ale teraz sa snažím nemyslieť až do žiadosti (budem si ju obháňať. Aj dnes som sa pristihla ako som vyratavala do kedy je revizna lekárka na dovolenke a kedy mi stihne prísť potvrdená žiadosť 😅
Ale to sa všetkým ľahko hovorí: "Nemôžeš na to myslieť!!!" ....jasné uvedomujem si ale to skrátka nejde a chápete to len Vy všetky pretože sme na jednej lodi a všetky vieme o čom to celé je......

monicka7299
26. júl 2010

@yeliel mám dieťa ale s niekým iným ako teraz chcem..... a to vtedy ani neviem ako sa 😅

yeliel
26. júl 2010

@monicka7299 😉 😀 ...tek teraz budes urcite vediet ako sa 😉 😀

yeliel
26. júl 2010

@monicka7299 🙂 jj je to tak ako si napisala..neda sa nemysliet 🙂

monicka7299
26. júl 2010

@yeliel ...jasné 😀 to už sme s mojim drahým preberali aké dáme odpovede keď sa nás deti opýtajú ako prišli na svet 😀 😀 😀 - to bude dlhý príbeh 😀 ... žádný trapný bocian.... to bude tak: v skratke " no, na Vás sme potrebovali kóóóópec času za bieleho dňa (žiadne intímčo po tme v noci 🙂 a kóóóóópec peňazí (nie len tak zadarmo si niekde šuchnúť 🙂

yeliel
26. júl 2010

@monicka7299 😀 😀 😀 aj mi sa casto na tu temu bavime a rehoceme sa...moj drahy ..sa zas tesi ked mu bude opisovat tu odberovu miestnost 😀 😀 😀

annamary27
26. júl 2010

@monicka7299 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

monicka7299
26. júl 2010

@yeliel 😀 😀 mne ju tiež opisoval, aj pocity a tak 😀 😀 😀 ...no vidíš, keby mal kvalitu tak nezažijeme takéto dobroty 😀

yeliel
26. júl 2010

@monicka7299 v GF maju 2 take miestnosti v jednej su len casopis a v druhej DVD... 😀 moj chce ist stale tam kde je DVD 😀 ,,,a pred OPU sa nas dokonca pytali ci tam chceme ist obaja 😀 😀 😀

wera
26. júl 2010

@monicka7299
@yeliel joj babulky ten vek je v pohodičke 🙂 kebyže už máme cez 40 tak potom by to už asi začal byť problém... ale dovtedy stihneme aspoň dve alebo tri deťúrence 😀

@kefalinek neboj moja netreba plakať... viem že je o ťažko, ale zvládneme to aj keď si predtým musíme vystrielať aj pokusy naprázdno... verím že nám to výjde 🙂

@evet ty si náš prikladík že sa nemôžeme vzdávať a aj keď si budeme musieť trošičku počkať tak sa to určite podarí 🙂 budem držať palčeky na KETko 🙂

wera
26. júl 2010

@yeliel tak teda môj drahý bol v tej odberovej miestnosti sám a hovoril že to tam bolo dosť zlé... a že tam bolo kopec takých dosť tvrdých maso časákov tak sa na tom rehotal 🙂 🙂 🙂

yeliel
26. júl 2010

@wera 😀 😀 😀 aspon sa zasmial...babule..mne dnes moja gyn..povedala ,ze mam streptokoka...ale,ze to nevadi a ze to ani liecit netreba..ze on tam raz je a potom nieje..ze nebezpecne je to az pri porode aby sa nenakazilo babo 😕 ale tak ja teraz stale hutam,ze ci to nemoze potom sposobit dalsi neuspech pri KET. 😕 😖

wera
26. júl 2010

@yeliel hmmm no to je divné... skús si to prípadne vygoogliť či niečo o tom nenájdeš... každopádne by sa to asi malo nejaké liečiť...alebo sa to možno lieči až pred pôrodom...?

yeliel
26. júl 2010

@wera uz som googlila..ale radsej uz ani negooglim ☹ snad vie co robi..

wera
26. júl 2010

@yeliel tak neboj 🙂 veď doki musí vedieť čo robí 🙂

annamary27
26. júl 2010

ahojte,tak dnes som bola u svojej gyn na kolposkopii a naordinovala mi na dnes sex.Pozrela ma ultrazvukom a vraj mám ukážkovú ovuláciu,mám tam 22mm folikul.Pýtala sa či aj včera dačo bolo a návštevu sme ukončili tým,že si zavolám o výsledky o týžden a ona mi zatial drží palce,aby mi ms nedošla. 😀 😀 😀 😀

annamary27
26. júl 2010

@wera moj drahý mi vravel,že natrafil v časáku v odberovej miestnosti aj na takú fotku kde sa milovala tehotná žena s velkým bruchom. 😕

wera
26. júl 2010

@annamary27 jej tak super 😀 tak nech Vám to výjde 🙂 to by bolo super 🙂 aj my každý mesiac pre istotu snažikujeme... veď čo keby motyka vystrelila 😀 a ešte jedna otázočka, čo je kolposkopia? 🙂

wera
26. júl 2010

@annamary27 fiiiiiha to fakt? no tak možno niekoho niečo také vzrušuje, ale môj drahý povedal že bol s tých časákov dosť zhrozený.... 😒

yeliel
26. júl 2010

@annamary27 tak dnes sa bude u vas sexovat 😀 😀 😀

annamary27
26. júl 2010

@wera to je íným slovom cytológia ,vyšetrenie na rakovinu krčka maternice,chodím každý rok a aspon v centre mi to nemuseli robit,stačila im kópia od mojej dr.

annamary27
26. júl 2010

@wera ved aj moj to komentoval s hrozou,druhý krát vraj bol v takej miestnosti kde bolo aj video,ale myslím,že to si nepustil.

wera
26. júl 2010

@annamary27 jaaaaaj tak tento odborný výraz som nato ešte nepočula 🙂 ... no asi by som aj ja mala ísť k svojmu doki aby mi to spravil...ale teraz to už pred IVFkom nestíhame... tak asi až potom

annamary27
26. júl 2010

@yeliel bude -bude 😀 😀 😀 😀 a musím si vsugerovat,že to vyjde. 😎 😎 😎