2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa
kočky - šup sem 🙂
@dejka12 nič sa neboj,mysli pozitívne,nenervač sa zbytočne -treba byť v klude 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ,držím ti palčeky,aby si mala kvalitnú úrodičku 😉
dakujem za povzbudenie, vidim, ze som tu spravne 🙂 🙂
Dufam ze vajka do pondelka dozreju , mam ich tak 10 - 12 ale niektore mali uz dnes 19mm a niektore len 12 tak uvidime...
@annamary27
nenervacit sa .... no keby sa to dalo... povodne som planovala ze budem tyzden pred OPU na PN ale ked zacali pracovat moje myslienkove pochody na plne obratky ... radsej som sla do roboty, aby som nad sebou stale nepremyslala 😒
@dejka12 viem,že sa to lahko hovorí,ja som bola pri mojom prvom pokuse doma od ET.OPU mi padlo na piatok,tak cez víkend som si oddýchla a potom som od ET ťahala PNku až po testy z krvi.Pobyt doma som si užívala,lebo akurát som mala toho v robote už plné zuby,takže oddych mi bodol,len tie nervy v den krvičky boli strašné,to som sa snažila veľa spať,aby mi čas rýchlo ubehol.
@annamary27
ja planujem byt po ET tak tyzden doma, dlhsie - to by som sa asi len pozorovala a myslela negativne.
Prosim Ta po OPU si mala ako dlho bolesti, ja mam mat v pondelok OPU a myslela som ze v utorok uz pojdem do prace...
@wera dakujem za tabulku uz som postupila vyzsi level 😉 nie v cakatelkach ale v stimulkach 😀
https://www.youtube.com/watch?v=Jb9ePR_3lZQ
pre teba, trosku na rozveselenie 🙂 bude to dobre, musis verit, lebo ja verim 🙂
@yeliel tak toto si radsej necham pre seba. Pretoze nam doporucuju ICSI a manzelik chce strasne chlapceka 🙂 I ked ja mam tusaka, ze nase prve bude dievcatko 🙂
@dejka12 po Opu som ja nemala žiadne bolesti,len musíš 24hodín ležať kvoli účinkom z anestézy,lebo ti z nej môže byť zle na odpadnutie aj ked sa budeš cítiť v pohode a môže ťa aj napínať na vracanie.Treba tých 24hodín ležania dodržať pre tvoju bezpečnosť.
noe dakujem vzdy ma rozveselis!!!!!!!!!!!!
no ja sa odpájam,idem kukať už naplno môjho oblubenca Stevena Seagela.Pekný víkend Vám prajem 😵
noe
https://www.youtube.com/watch?v=BQUB2hlbw7Ievask to mas pravdu mne je tam vzdy zima brrrrr 😀 😀 😀 😀
@zlatanka30 joj za malicko....
Dakujeeeeeeeeeeem.... to si mi inu melancholiu poslala 😀
@evasbk zajtra same 11111 🙂
@dejka12 ahojky, ty chodis v Ruzomberku k doktorovi Tomasovi? Som nevedela, ze taketo veci on robi tu? Lebo ja som z Ruzomberka.
babulky, to je pre vas vsetky na rozveselenie 🙂 🙂 🙂 😅 😅 😅

Ahojte asi velmi do vasej temicky nepatrim..... ale pacite sa mi tu, ste plne otimizmu a citim tu vela TTTTTTTT virusikov 🙂
Ja prave absolvujem moje prve IVF, zajtra koncim stimulaciu a v pondelok OPU. Strasne sa bojim toho nekonecneho cakania co bude potom.