2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa
kočky - šup sem 🙂
ahoj babule 😉 🙂
evask neboj bude to ok.neviete niekto ked sa et nebude konat ,ci sa ten pokus pocita alebo nie??
@zlatanka30 ako myslis ,,ci ci sa pocita? 😕 myslis,ked nebude co vlozit? ci sa to rata ako IVF pre poistovnu ci ako? 😉
@balinka ahojcek 😉 🙂
@sunday1 cavelo..moja vraj uz mam vysledky ale nechceali nic povedat..ze v pondelok sa k tomu Dr.vyjadri (to imuno v Ke)mam z toho taky čudný pocit..keby tam nic nebolo tak povedia ,ze vsetko ok..ci? ☹
ano ked nebude co vlozit.ci sa to pocita pre poistovnu alebo nie.
@zlatanka30 ano moje ..pocita sa to pre poistovnu...lebo mala si aj injekcije a to vsetko schvaluje poistovna ako IVF a takisto aj OPU a vsetko okolo...viem to preto lebo aj mne sa to zaratalo ako IVF a to som sa po OPU ani nedostala..len som vypichala injekcije..
@wera aj ja som vyvalená pred TV a nikto ma odtialto nedostane. trochu som nascípaná, tak sa musím dať do poriadku. Varím si vývar, idem si robiť cesnačku 😝 také príodné antibiotikum. V byte bordel akoby tu bomba padla, ale nevadí, povedala som si že bordel nieje zajac, neutečie 😉
Mám obavy s tých mojích vajok, dufam že to bude dobré, a nezopakuje sa to ☹ Keby sme mali o trošičku lepší spg, tak by som si možno aj viac verila 😒 aj ked emb. hovorla že aj ked maju zlu morfologiu a su pomalé, tak neznamená, že maju zlu genetiku, tak nič ine mi neostáva, len jej veriť.
@evasbk aj ja som si to vždy priala takto oznámiť pod stromček 🙂 🙂 🙂 to musí byť úžasný zážitok 😀 ale dovtedy by som to asi nevydržala a bolo by to dovtedy na mne aj vidno 😀 ... počkám si ešte do srdiečka a potom vymyslím nejaký spôsob ako to oznámiť 😀 ...juj už teraz sa na to strašne teším, hlavne aby bolo všetko v poriadku 🙂
chi muconasal, to je dobrý nápad na tie myšlienky 😝 treba si nájsť nejakú zábavku na dvojtýždňové čakanie... 😉
@yeliel ano mám, brali to u nas ako samozrejmost 😉 Stale na ne myslím, ja ich už milujem teraz . Inač moj mm, ma trochu chcel povzbudit a povedal, že čo by sme robili keby sa všetkých 12 krasne oplodnilo a boli by z toho detičky, že jemu uplne stačí tých 9. Ze to budu 6 dievčat a 3 chalani. 12 by už neuživil 😀 😀 😀 😀

@kefalinek Ale Tvoje KET bude úspešné, tak som sa rozhodla! 😀 😀 😀