icon

2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa

chicca555
16. júl 2010

kočky - šup sem 🙂

sunday1
2. okt 2010

@kefalinek Ale Tvoje KET bude úspešné, tak som sa rozhodla! 😀 😀 😀

yeliel
2. okt 2010

ahoj babule 😉 🙂

balinka
2. okt 2010

@yeliel ahojky 🙂 😉

zlatanka30
2. okt 2010

evask neboj bude to ok.neviete niekto ked sa et nebude konat ,ci sa ten pokus pocita alebo nie??

yeliel
2. okt 2010

@zlatanka30 ako myslis ,,ci ci sa pocita? 😕 myslis,ked nebude co vlozit? ci sa to rata ako IVF pre poistovnu ci ako? 😉

@balinka ahojcek 😉 🙂

@sunday1 cavelo..moja vraj uz mam vysledky ale nechceali nic povedat..ze v pondelok sa k tomu Dr.vyjadri (to imuno v Ke)mam z toho taky čudný pocit..keby tam nic nebolo tak povedia ,ze vsetko ok..ci? ☹

zlatanka30
2. okt 2010

ano ked nebude co vlozit.ci sa to pocita pre poistovnu alebo nie.

yeliel
2. okt 2010

@evasbk moje ved to je pekne ,ze 9embryjok to mas aj PK,ze?

@balinka moja inac je som dnes celu noc snivala a vsetko sa odohravalo v GF 😀 😀 😀 😀

@wera spachtosko sa isiel prejst 😀 🙂

balinka
2. okt 2010

@yeliel to si mala skor nocnu moru 😲 este za mne sa o nich nesniva,mam ich dost v reale 😀

yeliel
2. okt 2010

@zlatanka30 ano moje ..pocita sa to pre poistovnu...lebo mala si aj injekcije a to vsetko schvaluje poistovna ako IVF a takisto aj OPU a vsetko okolo...viem to preto lebo aj mne sa to zaratalo ako IVF a to som sa po OPU ani nedostala..len som vypichala injekcije..

yeliel
2. okt 2010

@balinka v sne boli zlaty 😀 😀 😀 😀

balinka
2. okt 2010

@yeliel 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

sunday1
2. okt 2010

@yeliel Ahoj 🙂 Ja by som asi rozmýšľala tak ako Ty, ale možno je len doki ješitný a sestričky sa boja niečo bez neho povedať. Snáď to bude OK, ale aj keby nie, ešte máš do KET čas, možno stačí len začať brať liečiky. Ale zatiaľ myslime pozitívne 🙂

yeliel
2. okt 2010

@sunday1 hhmm no neviem 😕 tie sestricky poznaju mojho ocka..snad to bude ok a ak nie tak ,ze bude stacit brat lieciky a netrebalo ich zacat brat uz skor pred KET 😕 a ako sa mi podari poripade co najskor dostat do Car k dokimu ked sa tam objednava cca 2tyzdne do predu 😝

sunday1
2. okt 2010

@yeliel Keď v car povieš, že je to súrne, tak Ťa snáď objednajú hneď 😉 Ja som strašne nervózna, či mi výsledky prídu včas. Ak by prišli do 20., tak stíham stimulku, ak nie, tak je to celé ...

wera
2. okt 2010

@evasbk ahojky 🙂 9 je krásne číslo 🙂 aj ja som mala 9 embryjok 😉 určite sa bude všetkým dariť, verím tomu 🙂

wera
2. okt 2010

@yeliel ahojky 😀 no bola som sa trošičku prejsť, v obchode a u babičky 🙂 ale už som doma a vyvalená pred telkou...dnes ma už nikto nikam nedostane 😀

evasbk
2. okt 2010

@wera aj ja som vyvalená pred TV a nikto ma odtialto nedostane. trochu som nascípaná, tak sa musím dať do poriadku. Varím si vývar, idem si robiť cesnačku 😝 také príodné antibiotikum. V byte bordel akoby tu bomba padla, ale nevadí, povedala som si že bordel nieje zajac, neutečie 😉
Mám obavy s tých mojích vajok, dufam že to bude dobré, a nezopakuje sa to ☹ Keby sme mali o trošičku lepší spg, tak by som si možno aj viac verila 😒 aj ked emb. hovorla že aj ked maju zlu morfologiu a su pomalé, tak neznamená, že maju zlu genetiku, tak nič ine mi neostáva, len jej veriť.

wera
2. okt 2010

@evasbk nebojkaj, treba myslieť pozitívne 🙂 veď aj nám všetky oplodňovali ICSI a všetky sa aj pekne vyvíjali napriek tomu že embryologička povedala že ten spg je dosť mizerný...
hlavne sa daj do poriadku, aby si bola zdravučká keď si pôjdeš pre drobčekov 🙂

evasbk
2. okt 2010

@wera mám len upchatý nos, tak to dám hádam do stredy do poriadku, teraz si v rodine všetci myslia, že mám Pn-ku preto lebo mám chrípku 🙂

wera
2. okt 2010

@evasbk tak aspoň sa môžeš vyhovárať na túto chorobu 😀 ... ja som zatiaľ povedala že mám nejaké ženské problémy... chceme to povedať až keď bude srdiečko 🙂
a do stredy máš ešte dosť času, to sa dáš určite do poriadku 😉

evasbk
2. okt 2010

@wera Chcela by som to vydržat a oznamit to potom ked bude po všetkom. Som rada že sme to nikomu nepovedali, nikomu nemusím nič vysvetlovat, a už len to je pre mna psychická ulava 😝

wera
2. okt 2010

@evasbk tak tak, potom to aspoň bude pre všetkých krásnym prekvapením 😀

evasbk
2. okt 2010

@wera Dlhé roky snívam o tom, že pod stomček by som dala mojím rodičom moju tehu knižu, to by bolo krasne 🙂
Dala som si do nosa muconasal plus spray, oh iná sila, to mi odstráni nie len sopel ale aj blbé myšlienky z hlavy

wera
2. okt 2010

@evasbk aj ja som si to vždy priala takto oznámiť pod stromček 🙂 🙂 🙂 to musí byť úžasný zážitok 😀 ale dovtedy by som to asi nevydržala a bolo by to dovtedy na mne aj vidno 😀 ... počkám si ešte do srdiečka a potom vymyslím nejaký spôsob ako to oznámiť 😀 ...juj už teraz sa na to strašne teším, hlavne aby bolo všetko v poriadku 🙂
chi muconasal, to je dobrý nápad na tie myšlienky 😝 treba si nájsť nejakú zábavku na dvojtýždňové čakanie... 😉

evasbk
2. okt 2010

@wera kde su všetky babule??? isto upratuju, varia....No neni nám dvom dobre??

yeliel
2. okt 2010

@evasbk 😀 😀 😀 😀 ja neupratujem 😀 😀 😀 😀 aj ked by bolo treba 😉

evasbk
2. okt 2010

@yeliel už viem ako na vas, treba trochu poohovarat a hned sa ozvete 😀 😀 😀 😀 .

yeliel
2. okt 2010

@evasbk 😀 😀 😀 ved ja sa ozyvam az az 😉 😀 ...som sa ta aj vyssie pytala ci mas embryjka na PK 😉

evasbk
2. okt 2010

@yeliel ano mám, brali to u nas ako samozrejmost 😉 Stale na ne myslím, ja ich už milujem teraz . Inač moj mm, ma trochu chcel povzbudit a povedal, že čo by sme robili keby sa všetkých 12 krasne oplodnilo a boli by z toho detičky, že jemu uplne stačí tých 9. Ze to budu 6 dievčat a 3 chalani. 12 by už neuživil 😀 😀 😀 😀

yeliel
2. okt 2010

@evasbk aj aj vsetky davali na PK? mne 3 dali hned zamrazit pri predoslom IVF...
maznzelik si truufa...ze 9 deticiek 😀 😀 😀