icon

2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa

chicca555
16. júl 2010

kočky - šup sem 🙂

evasbk
2. okt 2010

@janicca Ja už som ju nestihla, ona bola moja koordinátorka a vždy bola pri transfere a ked som čakala po transf. 20 min, tak sme si vedeli pokecat. Inač na celom transfere je najhorší ten plný mechur. Ked som bola na ET, tak som si myslela že to nechám na Gatovej 😀 😀 Pri Ketoch som už tak neplnila 🙂 🙂

janicca
2. okt 2010

@evasbk 😀 😀 😀 😀 😀 tak ja som mala teraz ukážkový ET čo sa týka naplnenia mechura celkom v pohode som to zvládla do konca som sa najprv obliekla a potom som išla va WC...prvý krát to bolo hrozné normálne som mala slzy očiach ked som tam ležala....teraz mi robil Krajko ET a prvý krát Gatová

evasbk
2. okt 2010

@janicca Krajko ma asi štastnejšiu ruku. Gatová mi robila Et a malé sa ani neuchytilo a Ketká mi robil Krajko a vždy sa uchytilo 🙂

janicca
2. okt 2010

@evasbk uchytilo sa a potom čo ?odišlo ?a či ?možno niečo na tom bude .. 😉

evasbk
2. okt 2010

@janicca hej, vždy v piatom týž. som potratila 😢

monicka7299
2. okt 2010

@evasbk krása, že 9 uauuu 😉 - to je super....

janicca
2. okt 2010

@evasbk 😢 smola možno teraz to bude to pravé... 😉 a kolko krát si mala ET a KET ?

monicka7299
2. okt 2010

Ideme do kina - Román pro muže....Tomi išiel spať kamarátovi takže sme sami.
Baby, potrebujem radu. ako zistím plodné dni? som 13 DC a cyklus mám jak hodinky s Duphastonom 28 dňový. Ale raz som bola u svojej gyn,. na kontrole a vravela, že ovuláciu mám 16deň podľa sona ale vtedy som ešte Duphaston neužívala... malo by to byť 14 DC nie???
...no,, že by sme to skúsili 13 a potom 16DC alebo radšej dnes nie a až zajtra 14 DC??? ufffff

evasbk
2. okt 2010

@janicca Et som mala raz a potom 2 krat ket

evasbk
2. okt 2010

@monicka7299 🙂 podla mna ako zajačikovia od 13 dna do 16 🙂
V tomto moc neviem chodit 😅

evasbk
2. okt 2010

@monicka7299 daj vediet aký bol flm, počula som len chváli , tak som zvedava

balinka
2. okt 2010

@monicka7299 ahoj,ano je to 14 DC,ja ho mam v utorok,tak zaciname 😲 a v kutiku srdca dufam,ze mrcha uz nedojde 😉 😉 😉

janemari
2. okt 2010

Ahojte TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 🙂

balinka
2. okt 2010

@janemari ahoj 😉 dakujeme za cerstve virusiky 😉 😉 😉

janemari
2. okt 2010

@balinka nieje zac,pokial sa mi da donesiem cerstve kazdy den 😉

wera
2. okt 2010

@janemari ahojky 🙂 ako sa máš tehuľka? ako nevoľnosti? dúfam, že je už lepšie 😉

janemari
2. okt 2010

@wera som sa vytesovala ze uz par dni som wc a dnes so msi rano dala jogur a o chvilku bol vonku.Ale stravila som pekny den s mojim psikom a to ma tesi viac.A co ty?Uz mas nevolnosti?A co tak si zmenit status zo snazime sa na cakame babo? 😉

wera
2. okt 2010

@janemari jej tak to ma mrzí, ale už si 12.týždeň tak čoskoro už budeš iba užívať bruško 😉
ja nevoľnosti zatiaľ našťastie žiadne nepociťujem, ale na tie je ešte ai trošičku skoro... 😉 to tak o dva týždne asi 😉
statusík si zmením keď budeme mať potvrdené srdiečko 🙂

janemari
2. okt 2010

@wera tak ja si uz brusko uzivam aj teraz 😀 Este nieje velke ale uz je,akurat som si kupila v stredu hrubsie tehu rifle a su take akoby site na mna 😉

wera
2. okt 2010

@janemari no aj mne už nejako vybehlo bruško... tak neviem čím to je 🙂 som ho tu ukazovala drahému že aha aké veľké je 😀 ...už som si aj objednala tehu sukňu aby ma netlačila klasická na brušku, tak sa už na ňu teším 😝
a odkedy nosíš tehu oblečko?

annamary27
2. okt 2010

@balinka ano skúšame,predsa je to len príjemnejšie a jednoduchšie ako ivf. 😀 😀 😀 😀

annamary27
2. okt 2010

@monicka7299 to je super film,my sme boli minulú sobotu 😀 😀 😀 😀

balinka
2. okt 2010

@annamary27 ano jasne,my uz vypocitane plodne dniky,tak snad... 😉 😉 😉

janemari
2. okt 2010

@wera este nenosim,zatial obleciem svoje veci ale uz ma tlacia na brusko,takze som si dopredu zaobstarala jedny tensie nohavice a jedny rifle inak nic.

sunday1
2. okt 2010

@yeliel Povedali 3-4 týždne, takže to bude nejak tesne pred alebo tesne po 😒

sunday1
2. okt 2010

@monicka7299 To je ťažko povedať, je to dosť individuálne. My sme skúšali aj podľa Dr. Jonáša, vychádzalo to na 21. deň cyklu, tak sme tomu moc neverili a otehotnela som. Ja mám väčšinou v 2. polovici, ale už som otehotnela aj na 15. deň. Tak neviem 😒

monicka7299
2. okt 2010

@sunday1 to podľa Jonáša by som chcela vyskúšať. Lebo naposledy keď smeboli na IVF tak povedali, žespermiogram je v poho. tak som z toho debil.... 😨 Tak skusíme takto ale neviem zase aký deň. Už to bude 5 rokov čo sa snažíme a zrazu mám stres , že kedy mám plodné dni . Inak ovutest mi nič neukazoval alebo som si ho robila nesprávny deň.
...na 21DC????? fíha.... baby, však musím čakať aj na dozretie spermošiek.... takže max každý druhý, nie??
@janemari -Ty by si mohla poradiť, nie?

monicka7299
2. okt 2010

...v kine som sa po dlhom čase fakt z chuti zasmiala 😀

sunday1
2. okt 2010

@monicka7299 Ak chceš, dám Ti kontakt. Kalendár Ti príde v priebehu 4-5 dní a stojí to len 17 EUR. Mne asi šibe, ale ja skúšam fakt všetko. Ja som ovutest mala len sklíčkový, ale nikdy som podľa neho neotehotnela. Ja som asi nejaká vadná, chyba vo výrobe 😀 😀 😀

monicka7299
2. okt 2010

@sunday1 ja som mala ten oblizovací aj ocikávací... a myslíte, že podľa Jonáša je to tak???