2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa
kočky - šup sem 🙂
Dobré ránko vospolok!
@noe- chodím sem v divné časy, však? 😉 Zastavím sa väčšinou v práci, keď mám voľnú chvíľku a to je buď skoro ráno alebo väčšinou na nočných až od polnoci smerom k ránu. Navyše možno sa mi posunie stimulka, tak sa nechcem príliš namotávať a stále sem nakúkať. Ty už si na SK a ideš to poriadne rozbehnúť, čóó? 😎
@zlatanka30 - škoda, že už nestimulujem, lebo ak by fungovali tie srnky- včera sme videli v lese celé stáda 😝 😀
@kefalinek - ja by som si tiež netrúfla testovať. Bála by som sa, že duch je z liečikov a ak by tam nebol ani ten- baúú. Budem čakať do krvičky, ako minule. Držím palčeky, aby výsledky- či už testneš, alebo vydržíš do krvy- boli pozitívne a s tááákýýým veľkým hcg!
@yeliel - cha, cháá, dráčik! 😀 😀 Asi by som zo sona, kde by mi zistili pohlavie dieťatka, doletela za mm a povedala- už viem čo to bude! Dráčik!! 😀 😀 😀
@balinka, @annamary27 - normálne vám tie tehu sny závidím. Aspoň vo sne by som chcela zažiť aké to je. Takže trénujete takto?!! Parádička. 🙂
dobré ránko babuľky 🙂
zdravím 😉
kuk 🙂 🙂
@monicka7299 ahojky 🙂 si bola včera tuším v kine, však? a ako bolo?
@shandy ahojky tehuľka 🙂 🙂 🙂
tak verim, ze su ok, ked je mi zleeee 😀 😀 😀 . ale nevadi, co by som kvoli nim nevydrzala. som 7tt + cosi, ale kon to rata ako prebiehajuci 8tt. 🙂
tak náladička je taká celkom fajn slniečková 😎 😎 len keby tak hlava nebolela už druhý den ale už sa to trošku zlepšuje 😒 tak dufajme že to čoskor prejde 😉 jasné drobec je už na správnom mieste netreba sa obávat tomu ver 😉
@wera ahoj tehulka strasne sa tesim dobrej spravicke 🙂 zatial to vyzera na 2 cata 🙂 🙂 super
@wera a neboj sa aj mna tak strasne bolelo brucho mam pocit ze viac ako pri celej stimulke
@martinaaaaa ahojky 🙂 jej no to si ma tiež ukľudnila s tým bruškom... človek má predsa len strach, ale tak keď ste to mali aj vy babuľky tehuľky tak som hneď kľudnejšia 🙂
...teda ale som si dnes povedala že v stredu si tak či tak musím ísť do centra pre liečiky lebo mi všetky dojdu tak sa rovno objednám aj k doki, poprosím ju či by sa mohla pozrieť či je všetko ok... budem aspoň milión krát kľudnejšia 🙂
@monicka7299 tak co sa tyka ovu testikov,zacinas testovat podla dlzky cyklu/myslim,ze to mas aj v navode na teste/ ak mas 28dnovy cyklus tak ovu.by mala byt cca 13-16DC.Ale zacina sa testovat od 11 DC podla navodu. A co sa tyka jonasa?Skusala som ho,len par krat.Ale teraz sme boli par dni pred jeho vypoctom s mm a vyslo to.Takze len skusa ta skusat.
ahojte babenky prosim poradte vcera mi opuchli clenky a aj ma dost bolia, co si na to mozem dat,mna napada len octan,kedze neviem ako je to s tym babom 😢
Ahojte babeny, rano som volala do car. No zatial všetky 9 sa vyvíjajú 8 emb. má jednotku známku maju tak 8-9 buniek a to jedno chudatentko má 6 buniek, tak má známku 2 😒 Teraz maju 3 dni a zajtra bude ten prelomový deň tak som zvedavá či budu tak krasne bojovat až do konca. V stredu si mám volať či bude už transfer 😅
ahojte... 😉
@monicka7299 😉 ahoj
@kefalinek može to mať spoločné niečo aj s hormonmi, ja som po transfere mala zas velmi citlivu kožu na stehnách, na dotyk ako by ma to pálilo, ked som išla k dr, díval sa na mna ako na debila 😅 , že sa s tím ešte nestretol, lebo nemala som kožu ščervenanu, ani opuchnutú, tak ma poslal na kožne, tam mi povedali že oni nevedia, tak ma poslali na neurologiu, tam sa na mna dívali tiež ako na de...la, nikto mi nič nevedel povedat a nakoniec ma to po 3 týž. prešlo 😅 Doteraz si to neviem vysvetlit, ale myslím si že to mohli byť hormony a psychika. Vlastnte mi to začalo už pred transferom, lebo ked som bola už v car na transfr tak som to to začala už cítit.
@monicka7299 ahoj 🙂

@sunday1 pošli adresu.... fungovalo to?