2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa
kočky - šup sem 🙂
@mirka321 manželikovia sa tulaju len tak po vonku,alebo posedavaju v cakarni, v heliku ti manzelika k tebe nepustia 😕
@evasbk ved prave toho sa bojim ja pojdem k dokimu budem cely den behat po vysetreniach a potom zo mna spravia blazna 😅
@monicka7299 ahojcek ako sa mame???
Ahojte 🙂
@monicka7299 Niečo na tom Jonášovi bude... Mne to 2x vyšlo, ale treba uznať, že zase xkrát nie. Kontakt naňho: 035/6595127.
@sunday1 to mám zavolať? alebo nejak po internete objednať? .... no nič - skúsim...idem volať 😉
@kefalinek máme sa na .... 😒 nie je to bohviečo.... mám také stavy, s ktorými musím bojovať a tváriť sa, že NIČ ...
Vždy keď to tu čítam mi je do plaču... moj mm už mi radil aby som si dala s tým koňom pokoj 😅 ... melanchólia jak prasa ma chytí... ale to už patrí všetko k tomu-nenarobím nič....
tak som znova rátala plodné dni tak skúšame prirodzene a potom 20 min. stojka 😅 .. až pokiaľ necítim všetkú krv v hlave natečenú .... no, šak asi chápete 😉
@mirka321 nie, nemože byť mm s tebou na izbe 😉 Teba si beru do parady o 8.00. no a manželík sa len tak potuluje a potom medzi 10.00 -11.00 ide aj on na odber a to ty si ešte ko 😅
a ani pri Kete ho nepustia, je to operačná sala, všetko sterilné a ketko trva par minut, to si manželík počká aj v čakarni 😎 Pri prvom OPU nás v izbe bolo 5 žien a teraz 3, neviem si predstavit keby ma tí manželia videli taku ochrapanú, pravdu povediac mne to asi aj vadilo 😉
@monicka7299 😀 😀 😀 Tak tie stojky si pamätám aj ja, no s tou mojou zadnicou to bolo dost čo robit aby som vydržala 😝
wera ahojky gratulujem nech sa vám darká...až do úplného konca.....chcela som sa ťa optať tak na koľký dník ti to ukázalo po IVF a ešte prejdime ku IVF koľký den si mala odber ako koľko vajok a koľko sa uchytilo a stalo sa embrio,,,,ja dnes som bola Heliose a začnem menopurom iba mi musia zavolať o 15 a kam chodíš ty taktiež to Martina či niekam inam ďakujem držkaj sa
http://www.leichte.info/fuer_Frauen/kosmobiolog...
toto poznáte? - by som vyskúšala
@monicka7299 🙂 skus,
už sdom si to vyrátala ale neviem čo s tým časom tam napísaným... či to môže byť sexík aj v inú hodinu ako doporučujú... (topiaci sa aj slamky chytá 😅
@monicka7299 ja som si to dala tiež a ten čas je asi na ten pravý sexík 😎 ale mne vyšli dost blbé časy 😕 skoro všetko v noci, alebo až nad ránom. No ja som si to spravila len tak, mne by to nepomohlo aj keby tam bolo písané 24 hod. denne 🙂 Tomu Jonášovi si už volala?
@monicka7299 Asi si tam už volala, ale keby nie tak: cez mail nič neposielajú, treba tam zavolať, ja som hovorila s jeho manželkou. Nadiktuješ adresu a oni Ti pošlú dotazník a poukážku, na druhý deň som ich mala v schránke. Keďže som nedočkavec, ja so to hneď vyplnila a poslala som im prvou triedou aj ústrižok, aby sme nemuseli čakať, kým im nabehne platba. O 2 dni som mala kalendár a týždeň na to som bola tehotná. 😀
@kvetinka98 ďakujem 🙂 myslíš na koľký deň mi ukázal tehu testík dve čiaročky? na šiesty deň bol tienik, ale až na ten deviaty deň to bolo krásne vidno 🙂 OPU som mala 16 deň cyklu, mali sme 10 vajok, z toho 9 bolo vhodných na oplodnenie, z nich sa nám ICSI všetky oplodnili, 5 nám zamrazili hneď na druhý deň a 4 embryjká nechali vyvýjať, dve 8-bunkové mi vkladali na tretí deň a ostatné dve boli tiež 8-bunkové a tie nám domrazili 😉 chodím do iscare v Ba ako monicka 🙂
INAK podľa tohoto výpočtu nám to vychádza na 17 DC 😕 ...to je divné, ale musím vyskúšať. Čo ak sa stane zázrak ?
@sunday1 nebral mi to zatiaľ sa mi nedarí dovolať. Dočítala som sa však, že toto je to isté... len neviem po nemecky - to je to zlé .... a vyšli mi tam časy poobede, tak to neviem asi zorganizovať... jedine tak v robete na záchodku 😀 😀 😀
@sunday1 aj časy Vám tam Jonáš dal?
Ahojte babulky, mam za sebou interne predoperacne 🙂
@evasbk ahojky, tak tvoji bojovnickovia sa krasne drzia 😉 fesaci, drzim im palce 🙂
@monicka7299 neviem ake mas ovulacne testy, ale ja som kupovala jedny z tych najdrahsich a boli az prilis citlie, takze som mala podla nich ovulku cely mesiac, a pritom podla sona vobec nebola 😀 Takze mi ich doktorka kazala vyhodit a ked tak, tak kupit nejake lacne, ze su viac spolahlive 😀 😀 😀
@mirka321 vtomto je to dost blbe v Martine. Uz par krat po odbere krvi kym sme cakali na IUI 2 hodiny sme bludili mestom a jedine co otvaraju rano o deviatej su krcmy. A na Ladovni v obchodnom centre je otvorena mala pekarnicka. Takze asi bude manzelik sediet v aute a jest cerstve teple pagaciky 😀
A prajek krasny dnik nasim tehulkam shandy a were 😉 a zachvilku aj kefalinek 🙂
baby ked ste si robili test tak rano alebo hocikedy cez den???
@kefalinek ráno Ty nedočkavec 😉 koľký deň si po KET?
@noe nemám až tak citlivé ale zatra a pozajtra ich vyskúšam 😉
@monicka7299 zajtra bude 8 den 😨
@kefalinek tak ak si nemala pregnyl tak skús - teda ja by som skúsila 😉

ahojte,
chcem sa Vás spýtať , že po OPU , či môže byť pri mne manžel....
keď robia zákrok viem , že nie , aj tak som pod narkózou , ale potom, keď sa tam leží cca nejaké 2 hodky ... že kde sú manželíkovie...
chodím do Helíku...
ďakujem
a inak Vám prajem krááásny dníček