icon

2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa

chicca555
16. júl 2010

kočky - šup sem 🙂

wera
26. júl 2010

@annamary27 no ani môj nepustil to video, bál sa čo by tam zbadal keď videl tie časáky... 😲 😀

annamary27
26. júl 2010

@yeliel bude-bude a ešte ako 😀 😀 😀 😀 ,musím si vsugerovat,že to vyjde a už ani konzultáciu v centre nebudem potrebovat 😎 😎 😎 😎

yeliel
26. júl 2010

@annamary27 nezabudni zatvorit okna 😀 😀 😀 ...tak teda ten moj si pustil to video 😀 😀 😀

annamary27
26. júl 2010

@yeliel keby len okná aj svokru 😎 😎 😎 😎 😀 😀 😀 😀

yeliel
26. júl 2010

@annamary27 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 svokru posli do kina 😀 😀 😀 😀

rikuska21
26. júl 2010

ahojte rozmyslam nad 2 ivf do konca roku ale neviem ci je stanovena horna vekova hranica, neviete mi doradit , nemam to zistene, viem ze ppoistovna preplaca len 3 cykly ale do akeho veku??, ak tam budem patrit tak sa asi k vam pridam, vdaka za info

wera
26. júl 2010

@annamary27 😀 😀 😀 to svokrou poznám 😀 😀 😀

wera
26. júl 2010

@rikuska21 prepláca sa do 39 roku

rikuska21
26. júl 2010

Wera vdaka ani nevies ako si ma velmi ale naozaj velmi potesial

wera
26. júl 2010

@rikuska21 tak to som rada 🙂 a máš ešte dosť času dovtedy? 😉 budem držať palce aby Vám to na druhý krát vyšlo 😉

rikuska21
26. júl 2010

mam 35, zvazujem adopciu , ale uzcite este raz skusime aj ivf, najpv v Brne soft cyklus , lebo som mala vysoky stupen OHSS pri 1 IVF a potom zase u nas v Care a uvidime,
ak dobre citam tak teraz by si mala zacat so stimulkou tak ti pevne drzim palce nech to tento krat vyjde,

wera
26. júl 2010

@rikuska21 jeeej tak to máš ešte času a času 🙂 treba využiť všetky možnosti ak to bude potrebné, ale verím že nie 🙂 držím palce na soft 🙂 ...teda a asi si bola aj v nemocke keď si mala taký ťažký hyperstimulák, však? ...ja som mala pri stimulke na IUI len taký slabší ale aj tak to bolo dosť nepríjemné...

rikuska21
26. júl 2010

no skoncila som na infuzkach ale po troch dnoch bolo po bolestaich i ked bruchpo som mala stale ako balon

kefalinek
26. júl 2010

annamary ako ti zavidim ze mate aj takuto moznost jednoducho a krasne prist k babenku

wera
26. júl 2010

@rikuska21 tak hlavne že si sa z toho dostala 🙂

monicka7299
27. júl 2010

@annamary27 a koľký DC si keď máš taký folikul?

janemari
27. júl 2010

Ahojte 🙂 vcera ste sa nejako rozsoupli 😉 Mne sa podarilo prist na net az neskoro v noci a ked som vas konecne docitala padol mi net 😒 Ja uz odratavam dni do KET lebo chcem uz z tej mojej blbe roboty vypadnut.Ak neskoncim na materskej tak na psychiatrii 😖

wera
27. júl 2010

pekný deň babulky 🙂

wera
27. júl 2010

@janemari neboj treba veriť že to výjde 🙂 .... a o práci mi ani nehovor... ja sa teším že budem môcť ísť na PNku... dúfam že na nej zostanem 9 mesiacovi 🙂

janemari
27. júl 2010

@wera ja som tak verila ze mi IVF vyjde a ja sa tam nebudem musiet vratit.Ved pred nim som uz mala nervy v kybli ako ma deptali.Teraz uz len dufat, ze KET vyjde a ked nie budem musiet zmenit pracu 😒

wera
27. júl 2010

@janemari tak ja som pred prvých IVFkom mala tiež dosť veľké stresy v robotke tak možno neúspech bol spôsobený aj tým... preto teraz pôjdem už počas stimulky na PNku aby som bola v kľude a nemusela si to potom vyčítať... 🙂

monicka7299
27. júl 2010

@janemari - sme na tom rovnako 😒 ....inak veľa hovoria, že keď zmenili robotu tak ostali tehu.....asi to bude aj môj prípad.... Neviem veci robiť na polovicu a keď to nemám robiť poriadne (ako si niekto predstavuje - neber si to osobne) tak to nemusím robiť vôbec..... Práca ma baví ale už si pripadám ako ťažný slon..... dovolenku si brať nechcem lebo ju chcem minúť na IVF takže teraz chodí len kolegyňa na dovču a ja sa tu môžem aj zblázniť.... Ach jo.... fakt mi to nie je teraz treba, ale čo sa dá robiť...peniaze potrebujeme 😒

janemari
27. júl 2010

@wera ved ja som bola pocas stimulky uz doma a bola som v pohode a nevyslo to ☹ @monicka7299 ja som si chcela na KET zobrat dovolenku.Ale vcera som sa tak vytocila ze hovorim,nebudem nic odrabat,ziadna dovolenka idem na PN. Mali sme mat uz tento tyzden dovolenku,ale ze vela roboty tak sa zrusila.Vcera som prisla do prace,kolegyne si rozdelili pracu a ja som nemala co robit.Tak som vyhrabala este jednu co nikto nechel robit.A este si so mna robili posmech.Tak som si povedala,koniec.

wera
27. júl 2010

@janemari pokiaľ máš robotku z ktorej sa iba stresuješ tak je možno lepšie porozmýšlať nad zmenou... ale hlavne skúste najskôr KETko, zober si PNku a uvidíš, možno ani robotku nebudeš musieť hladať keď sa zadarí 😉
... ja viem že to nie je o psychickej pohode či sa zadarí ale hlavne o šťastí... ale pre moje kľudnejšie svedomie ostanem domka 😀

janemari
27. júl 2010

@wera mi sme boli super kolektiv,mala som pri sebe kolegynu s ktorou sme si sadli.Lenze prisla jedna protekcna a rozbila celu smenu a zostala som na nej sama z dotycnou a k nej sa pridali dalsie dve protekcne tak sa po mne vozia 😖 lebo vedia ze su chranene a mozu si to dovolit.KEd chce niekto dovolenku,tak si ju musi odrobit,ale ked chcu oni tak v pohode.Samozrejem ze idem najprv na KET.Ved budem mat tazden dovolenky,potom tyzden ta kolegyna nerobi a snad tyzden pred KET to tam s nou nejako zvladnem 😅

wera
27. júl 2010

@janemari verím Ti že to nie je nič moc byť celý deň v takejto pracovnej atmosfére... jediné čo sa dá je sa na tie "kravy" vykašlať a úplne ich ignorovať... viem že sa to ťažko hovorí ale skús to... mňa keď niekto štve tak si nasadím v robotke sluchátka dám si poriadne nahlas hudbu a hneď mi je lepšie keď nemusím všetkých naokolo počúvať... a ešte jedno čo mi moc pomáha ja, že si stále hovorím že je to iba robota najdôležitejší je môj život keď odchádzam z práce 🙂 ... fakt to pomáha 😝

janemari
27. júl 2010

@wera presne to som vcera urobila zobrala mobil,dala sluchadla a pustila si muzicku 😀

shandy
27. júl 2010

ahojte dievcence,
ja dnes nejako nestiham 😀
len som to tak rychlo preletela a weri drzim palceky k bytiku 🙂 🙂
pozdravujem vas vsetky 🙂
jo a k tej praci. no ja som bola cely cas v praci, iba v den OPU a v den ET som bola doma a ani to nevyslo. Nemyslim si, ze keby som doma bola, ze by to dopadlo inak. Proste je to asi vo hviezdach a ked to ma byt, tak to bude aj keby som sa stresovala neviem ako 😀

wera
27. júl 2010

@shandy ahojky 🙂 hej hej určite máš pravdu s tým stresom... ale keď ja si tak strašne rada oddýchnem na PNke 😀
...síce potom tá výplatka stojí za tri veci, ale tak nejako to zvládneme 😉 ...aspoň keď budem domka tak si môžeme pekne v novom bytíku pomalinky upratovať a ukladkať všetky blbostičky 😀

wera
27. júl 2010

@janemari tak tak treba 😀