2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa
kočky - šup sem 🙂
ahojte 😀 😀 😀 😀 mám pocit ako keby mi sedel na chrbte kôň. 😝 😝 😝 😝 Také ťažké krabice som dnes vlákala v robote,že keby som bola tehu tak už 10krát potratím.Aj ked som plánovala zdržať sa v práci dlhšie,nešlo to,strašne ma bolel chrbát a ruky a aj na bruchu som už mala svalovicu z tolkého dvíhania,radšej si ráno privstanem a dokončím si robotu. 😎
@evasbk gratulujem k jednotkárom 😎 😎 😎 😎 😎
@yeliel hmmm tak je to možno malé riziko, ale ja som tiež nečkala na výsledky endokrino a ani genetiky... a išli sme do toho 🙂
@annamary27 zlatko dávaj si na seba pozor a nenos také ťažké veci, to nie je moc dobré...
@wera nenos ťažké veci sa ľahko povie 😀 😀 😀 ,ale ked ti pošlú 60kartonov obuvi a šofér nevie čo kam zložiť,tak sa s ním navláčim aj ja.ani kolegynu som nemala v robote,lebo sme čakali tovar na stredu tak si vzala volno a ostalo to na mna.teraz ako sa ochladilo už každý hladá zimnu detskú obuv/jaj,na spapanie su tie najmenšie čižmičky/,tak to musím zajtra aj vyložiť a oceniť,aby bola tržbička. 🙂 😉 😎
@wera nenos ťažké veci sa ľahko povie 😀 😀 😀 ,ale ked ti pošlú 60kartonov obuvi a šofér nevie čo kam zložiť,tak sa s ním navláčim aj ja.ani kolegynu som nemala v robote,lebo sme čakali tovar na stredu tak si vzala volno a ostalo to na mna.teraz ako sa ochladilo už každý hladá zimnu detskú obuv/jaj,na spapanie su tie najmenšie čižmičky/,tak to musím zajtra aj vyložiť a oceniť,aby bola tržbička. 🙂 😉 😎
Myslím,že PNka po IVF bude znova pre mna aj vykupením z roboty.
@annamary27 ja viem že je to ťažké... ale mala by si si na seba dávať pozor, aby Ťa pred stimulkou náhodou z toho neseklo v chrbáte... ja som to myslela dobre 😉
@wera ja viem,že to myslíš dobre,ved som tam dala aj smajlíkov 😎 😎 😎 Dnes si dám manželíkom natrieť chrbát pred spaním hrejivou konskou masťou ,tá zaberá na takéto záťaže.
@annamary27 a jeeeeeje tak to si si dobre vymyslela 😀 tak nech sa manželík o Teba krásne postará 😉 😉 😉
@wera ľutujem ho chudáčika,dlho sme nesexíkovali,lebo som mala ms ,pred tým som brala macmiror,a teraz mám to svrbenie,ale už sa zmiernuje,asi zaberaju tie výplachy s čajovníkom,canesten a probiotiká super dophilus a ešte sa mi pridružili aj nepekné kútiky na ústach,tak intimčo u nás dlho nebolo,tak aspon chrbátik mi môže natrieť 😵 😵 😵 😵 😵
@annamary27 juj no to je radosť, Teba má každá chorôbka nejako rada... tak aby si sa dala čo najskôr do poriadku aby sa aj mužíček mohol vytešovať 🙂
@wera tie kútiky som mala naposledy počas stimulky a ked som dobrala injekcie tak kútiky ustúpili ale teraz neviem prečo mi to vyšlo. 😠 😠 😠 😠 😠 😠 neviem poriadne ústa otvoriť. 😀
@annamary27 hmmm stačí že Ťa niekde ofúklo... alebo môžeš mať oslabenú imunitu... neskúsila si nejaké lactobacilky? 🙂
@wera ten super dophilus prípravok má v sebe niekolko lactobacilov ,beriem aj vit.B,lebo vraj jeho nedostatkom sú kútiky a kupila som si aj ImunActiv tabletky od Walmarku.,
@annamary27 fiiiha no tak vidím že papáš všelijaké vitamíniky... hmmm tak jedine to už len môže byť týmto počasím vonku...
ahojte dievkyyy 🙂 . boze dnes zas fofry, zbezne som vas docitala tak budem reagovat len na to co si pamatam, coho pri tej tehu demencii vela nebude 😀 😀 .
@annamary27 kutiky mozu symbolizovat nedostatok vitaminov sk. B, kup B-komplex 😉 . o sexe mi nehovor, lebo uz an neviem co to je. naposledy sme keksikovali pred stimulkou a odvtedy sa bojime 😅 😅 .
inak co sa tyka ovu testov, ja som kupovala z tejto stranky www.lacnetesty.sk a mne fungovali, jeden cas som chodila na folikulometriu a robila som si testy a presne mi to sadlo aj s grafom na fertilityfriend a sonom. pouzivala som tie obyc pruzkove. ale treba ich robit pred ocakavanou ovulkou...po uz samoska nic neukazu. mala som zo zaciatku aj mikroskop ale to je podla mna kravina. teda na mna to vooobec nezaberalo. ani jonas 🙄 , moni a ani tie stojky zial nie, aj ked to bola celkom sranda 😀 .
inak u nas v Reprofite pokial nemaju plny dom, tak je tiez partner s Vami na izbe. Bolo to super, ze mi tam drahy potom nalieval cajik, zabaval ma, fakt dobre. Pri ET bol samoska tiez, nechali nas osamote na sale tych 15 - 20 min. a samoska, ako sa nudil, tak sa tam hral s tou postelou na ktorej som lezala. nasiel tam elektronicky ovladac, tak ma tam zdvihal...no ako male deco 😀 😀
@yeliel moja, ty kasli na to imuno a chod na KET-ko. aj tak keby ti na nieco prisli, tak pripadne prednison by si musela aj tak zacat brat skor....
babulky pozdravujem vas vsetky...
a teraz pozeram, ze annamary mas tym Beckom predbehla 😀 😀 .no dobre si si naordinovala 😉
@wera alebo aj zo stresu,čo ho mám v práci na rozdávanie 😀 😀 😀 😀 😀
@annamary27 no tak to je tiež dosť pravdepodobné... tak menej robotky prajem 😉

@yeliel ahaaa 🙂 tak radšej choď na ten ultrazvuk, aspoň budeš vedieť ako sa darí maternici 😉 a kedy vlastne budú rozmrazovať embryjká?