icon

2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa

chicca555
16. júl 2010

kočky - šup sem 🙂

noe
7. okt 2010

@evasbk uf...tak to mate take divoke ako my ak nie viac 😒 O Taliansku mi nemusis moc hovorit, sestra je tam vydata, ziju pri sikmej vezi 😀 Ja by som si na ten taliansky ukricany sposob komunikacie nemohla zvyknut. Uf, niesu taky konzervativni a striktni v zakonoch ako nemci, ale aj tak. Belgicko je nieco podobone ako Nemecko, da sa tam zit 😉

My uvzaujeme, ze sa teraz na nejaku dobu vratime a dufam, ze sa babatko podari. Ked uz bude na svete, tak sa uvidi kde pojdeme, ci ostaneme, alebo sa zbalime a sup do sveta 🙂

kefalinek
7. okt 2010

babenky tak sa hlasim po testiku a prvy kukal manzel a hovoril, ze ked ho spravne nakloni, tak je tam duch 😀 😀 😀 😀 😀 ,len neviem uz 3 den ma hlava boli, uvidime pondelok ako dopadne krvicka

noe
7. okt 2010

@kefalinek Blahozelaaaaaaaaaaaam 😵 😵 😵 chlapom treba verit, ked hovori, ze tam nieco je, tak to bude pravda 😀

kefalinek
7. okt 2010

@noe to dufam, lebo vcera predvcerom tam nebolo nic, no uvidime uz to aj tak nezmenim nech to dopadne akokolvek som myslela,ze ma ten test ukludni,ale som este viac nesvoja, lebo je fakt slabunka ta ciarocka a ozaj ten test musis ponaklanat aby si ju zbadala

evasbk
7. okt 2010

@kefalinek Veru ako hovorí Noe, chlapom v tomto treba verit. Ten moj to teraz berie ako samozrejmost že som tehu, ale zaskočl ma tím že to bude len jedno a už mu dal aj meno 😅 Tak mu verím, že som v tehu. Kolký den si po transfere?

kefalinek
7. okt 2010

@evasbk a ake ,ze mu meno dal??? ja som dnes 10 den ,ale vkladali nam len jedneho bojovnicka

mirka321
7. okt 2010

@noe super , ja dnes večer papkám poslednú proveru...a vychádza to nejako tak , že od budúceho týždňa začínam aj s gonalom... nech je to už čo najskôr za nami....

sunday1
7. okt 2010

@kefalinek Veľmi držím palce, aby bola čiaročka stále silnejšia a aby bola krvička OK.

mirka321
7. okt 2010

prosím Vás , kto ste si pichali decapeptyl , štípala Vás tá injekcia?

wera
7. okt 2010

@kefalinek supeeeeeeeeeeeer, gratulujem 🙂 keď ducha vidí aj chlap tak tam určite je 😉

monicka7299
7. okt 2010

@kefalinek keď je tam duch tak je to jasnééééééé 😉 ...zajtra bude tmavšia a pozajtra nebudeš musieť nakláňať 😵

kefalinek
7. okt 2010

@monicka7299 to veru nebudem lebo uz si ziaden test robit nebudem viac ma to vystresovalo ako cakanie na krvicku 😀 😀 😀 😀 😀

yeliel
7. okt 2010

ahoj babulky 🙂

yeliel
7. okt 2010

@monicka7299 teba citat to je ako citat knihu 😉

@noe
@evasbk baby tanier hodit o zem musi byt fajn 😀 .. som raz hodila a boli v nom spagetky 😀 😀 😀 😀 ale som si to potom musela aj ja upratat 😀

wera
7. okt 2010

@yeliel ahojky 🙂

yeliel
7. okt 2010

@wera cao cao....mam pre teba jednu ulohu 😉

yeliel
7. okt 2010

@kefalinek jej mate dusikaa...tak len nech pekne silnie...drzim palceky..

monicka7299
7. okt 2010

@yeliel 😀 ..čo....že???? 😀 ... a to by ma žiaden manžel kamaratiek doma nechcel 😀 😀 😀 ...nevedia o čo prichádzajú - moji sú spokojní. Viem to , lebo sa ich to pýtam: "Že som dobrá?" - áno, miláčik, si 🙂 , "Že som šikovná?" - ano miláčik si, "Že som chápavá a tolerantná?" - áno miláčik si 😉

yeliel
7. okt 2010

@monicka7299 mna by tiez ziaden nachcel .. 😀 😀 😀 esteze mam toho mojho 😀 aj mne moj hovori..ze som uzasna a skvela ale vzdy sa pri tom rehoce 😅 😀

zlatanka30
7. okt 2010

ajojte babulky.pekny dnicek 🙂 kefalinek super silno silno drzim palceky.nech silnie.mirka 321 pokial ta stipe aspon vies ,ze dobre pichas.mne tak povedal doktor 😉 😉

wera
7. okt 2010

@yeliel akú akú? 🙂 🙂

mirka321
7. okt 2010

@zlatanka30 ďakujem Ti veľmi pekne , fakt som rada , že si mi to napísala ... každá ma štípe a nevedela som , či to zle picháme , alebo to tak musí byť... dnes je 3 inj. no a som spokojná, keď viem , že je to tak O.K.
ďakujéééém 🙂

zlatanka30
7. okt 2010

mirka moja nemas za co.hlavne nech to ma ucinok 🙂 🙂 🙂

mirka321
7. okt 2010

@zlatanka30 veď to...
ešte raz ďakujem

mirka321
7. okt 2010

@zlatanka30 mám ešte jednu otázku na Teba, pichala si decap. tak ako je , nevytláčala si vzduch?

zlatanka30
7. okt 2010

mirka 321 nie nevytlacala som vzduch 🙂 🙂

yeliel
7. okt 2010

@wera nooo taku taku 😀 😀 😀 ze aby si v nedelu drzala mojim zmrzlinkam prsteky aby sa pekne rozmrazili 😉 🙂

janemari
7. okt 2010

@zlatanka30 ale to musis vylacat vzduch aj bublinky prec 😉 @kefalinek TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT aby // silneli,ak som dobre pochopila 😔

yeliel
7. okt 2010

@janemari
@zlatanka30
@mirka321 k tomu vzduchu..no neviem ako to je spravne ale ja co si picham fraxik..tiez mi bolo povedane,ze ten vzduch nemam vytlacat a tak zarucim,ze vsetko potrebne mnozstvo sa dostane tam kam ma 😉 🙂 A to su podobne vcelicky tiez uz pripravene ,len pichnut.

sunday1
7. okt 2010

@yeliel No pekne, a ja čo? 😀 😀 😀 Odo mňa nič nepotrebuješ??? 😀 😀 😀