2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa
kočky - šup sem 🙂
babenky tak sa hlasim po testiku a prvy kukal manzel a hovoril, ze ked ho spravne nakloni, tak je tam duch 😀 😀 😀 😀 😀 ,len neviem uz 3 den ma hlava boli, uvidime pondelok ako dopadne krvicka
prosím Vás , kto ste si pichali decapeptyl , štípala Vás tá injekcia?
@kefalinek keď je tam duch tak je to jasnééééééé 😉 ...zajtra bude tmavšia a pozajtra nebudeš musieť nakláňať 😵
@monicka7299 to veru nebudem lebo uz si ziaden test robit nebudem viac ma to vystresovalo ako cakanie na krvicku 😀 😀 😀 😀 😀
ahoj babulky 🙂
@monicka7299 teba citat to je ako citat knihu 😉
@noe
@evasbk baby tanier hodit o zem musi byt fajn 😀 .. som raz hodila a boli v nom spagetky 😀 😀 😀 😀 ale som si to potom musela aj ja upratat 😀
@yeliel 😀 ..čo....že???? 😀 ... a to by ma žiaden manžel kamaratiek doma nechcel 😀 😀 😀 ...nevedia o čo prichádzajú - moji sú spokojní. Viem to , lebo sa ich to pýtam: "Že som dobrá?" - áno, miláčik, si 🙂 , "Že som šikovná?" - ano miláčik si, "Že som chápavá a tolerantná?" - áno miláčik si 😉
@monicka7299 mna by tiez ziaden nachcel .. 😀 😀 😀 esteze mam toho mojho 😀 aj mne moj hovori..ze som uzasna a skvela ale vzdy sa pri tom rehoce 😅 😀
ajojte babulky.pekny dnicek 🙂 kefalinek super silno silno drzim palceky.nech silnie.mirka 321 pokial ta stipe aspon vies ,ze dobre pichas.mne tak povedal doktor 😉 😉
@zlatanka30 ďakujem Ti veľmi pekne , fakt som rada , že si mi to napísala ... každá ma štípe a nevedela som , či to zle picháme , alebo to tak musí byť... dnes je 3 inj. no a som spokojná, keď viem , že je to tak O.K.
ďakujéééém 🙂
mirka moja nemas za co.hlavne nech to ma ucinok 🙂 🙂 🙂
@zlatanka30 veď to...
ešte raz ďakujem
@zlatanka30 mám ešte jednu otázku na Teba, pichala si decap. tak ako je , nevytláčala si vzduch?
mirka 321 nie nevytlacala som vzduch 🙂 🙂
@zlatanka30 ale to musis vylacat vzduch aj bublinky prec 😉 @kefalinek TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT aby // silneli,ak som dobre pochopila 😔
@janemari
@zlatanka30
@mirka321 k tomu vzduchu..no neviem ako to je spravne ale ja co si picham fraxik..tiez mi bolo povedane,ze ten vzduch nemam vytlacat a tak zarucim,ze vsetko potrebne mnozstvo sa dostane tam kam ma 😉 🙂 A to su podobne vcelicky tiez uz pripravene ,len pichnut.

@evasbk uf...tak to mate take divoke ako my ak nie viac 😒 O Taliansku mi nemusis moc hovorit, sestra je tam vydata, ziju pri sikmej vezi 😀 Ja by som si na ten taliansky ukricany sposob komunikacie nemohla zvyknut. Uf, niesu taky konzervativni a striktni v zakonoch ako nemci, ale aj tak. Belgicko je nieco podobone ako Nemecko, da sa tam zit 😉
My uvzaujeme, ze sa teraz na nejaku dobu vratime a dufam, ze sa babatko podari. Ked uz bude na svete, tak sa uvidi kde pojdeme, ci ostaneme, alebo sa zbalime a sup do sveta 🙂