2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa
kočky - šup sem 🙂
@zlatanka30
Ahoj chodime do Martina ale nie do Heliosu ale do ISCARE
@zlatanka30
Ahoj zlatanka, utrogestan zatial urcite nevysadzuj. Zajtra do centra zavolaj a tu blastocystu si urcite daj vlozit. Pri blastocyste su sance vysoke
@wera moja sestrička tam bude tancovať so skupinou OSB,už druhý rok je ich členkou. 😎 😎 😎 😎 😎 takú ja mám šikovnú setsričku 😎 😎 😎 😎 😎 😎 tancuje celý život,keby som mala aspon desatinku jej talentu a vôle 😵
@annamary27 wauuuuuuuuuuuuuuuuuu to je supeeeeeeeeeer 🙂 tak to teda budem určite pozerať 🙂
potom povieš ktorá to bola 🙂
@annamary27 tak to idem kukat aj ja 😎
@wera ked si kukneš na nete stránku www.zulicehore.sk,tak si ju tam nájdeš ako účinkujúcu Bgirl Katka. 😀
@annamary27 už som si ju kukla, pekná baba 🙂 no budem držať moc moc palčeky 🙂 🙂 🙂
@wera óóóó,dakujem aj za nu. 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 som na nu pyšná.
@annamary27 tak ja už som to kukla na tom nete 😉 kočka , tak teraz ju budem hladat v tv 😉
@evasbk 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵
@annamary27 chi asi je mladšia, však? 🙂 🙂 🙂
@wera ano je mladšia o 5rokov 😉
@zlatanka30 moje hlavu hore..ja som bola na Car tiez neskutocne nasrana a ver mi je nas dost co mam rozne skusenosti...
Pekne si nasad zase utrogestan a daj si vlozit balstocystu tu uz je pekne stadium..a tam je sanca dost velka..nevzdaj to teraz ked si uz tak daleko..za pokus to preds stoji..
Kolko dni to bude zajtra od PK? tusim 7ze?..to ti aj vysvetlili ,ze preco este cakaju ako je to embryjko v poriadku?
@annamary27
@wera
@balinka ze zlaty? 😀 😀 no to sa len dnes hra na vtipneho lebo ma vcera nasral 😀
@evasbk dekujem..prsia pobolievaju aj mna...to asi uz do predu 😀 😀 😀 ale ja som to pocitovala aj po estrofeme a ten mam zas tak to asi preto..ale ty to mas urcite preto,ze si tehu 😅
yeliel zajtra je 6 den od pk.
@annamary27 som si myslela 🙂 píšeš o nej ako hrdá staršia sestrička 😉
Ahojte kocky a TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 🙂

@annamary27 a čo tam bude Tvoja sestrička robiť?
@evasbk ahojky 🙂 ako si zvládla oslavu? akú výhovorku si si našla na nepitie?