icon

2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa

chicca555
16. júl 2010

kočky - šup sem 🙂

mimimikk
27. júl 2010

@annamary27 ... @yeliel ... no vidím, že som v tom úplne blbá, mne nič podpisovať nedávali a ani sa nepýtali, tak snáď ich zamrazili, už aby bolo ráno, nech tam zavolám alebo zbehnem, tak to sa môžem tešiť na ten istý kolobeh, ja nemám síl, nemám slov aká som hlúpa 😔

yeliel
27. júl 2010

@mimimikk ale niesi...castokrat malo informuju a mi ako mame vediet...ze naco sa treba pytat..zajtra si zavolas a odzvies,sa co a ako.. 🙂

annamary27
27. júl 2010

ahojte,už idem off,mám dobrú knižku a už ma aj kóma pomaly chytá,ale ešte mám pred spaním jednu povinnosť,milú,hi hi. 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

mimimikk
27. júl 2010

@yeliel ... už aby bolo ráno ☹

mimimikk
27. júl 2010

@annamary27 ... tak pekné čítanie, ja mám este robotku, ideme na dva týždne k moru a musím dorobit papiere, konci mesiac... neviem sa sústrediť ale musím, zajtra musím este prat, vo stvrtok mám skolu a v sobotu odchádzame, uz sa ani na dovču neteším, najradšej by som ostala doma ☹

wera
27. júl 2010

@annamary27 tak si to užite 🙂 a budem moc držať palčulky aby vzniklo z krásne folíku krásne vajko a potom embryjko 😉 😉 😉

wera
27. júl 2010

@mimimikk neboj do rána to nejako vydržíš a radšej zbehni do centra sa popýtať, je to lepšie asi ako volať.... 🙂 a vôbec sa neboj na hocičo opýtať, my si tu tiež vždy radíme, tiež nevieme všetko 😀

wera
27. júl 2010

@yeliel čože? ste museli stopnúť stimulku??? a potom ste ako pokračovali?

yeliel
27. júl 2010

@wera no tak tak museli..tesne pred koncom skoro vsetko som do seba napichala...potom som zacala krvacat..preliecila zapal a isla od znova do dalsej stimulky ale uz mi dali aj ine injekcije 🙂

wera
27. júl 2010

@yeliel fiiiiha to som netušila že aj takéto niečo môže nastať... ja som si dnes bola akurát v lekárni objednať včeličky, tak sa teším 🙂 teda som zvedavá koľko si ich stihnem tento krát napichať 🙂
nepamätáš sa aké veľké folíky si mala keď si bola na OPU?

yeliel
27. júl 2010

@wera no ani je som to netusila ale stalo sa mi to 🙂 mna bolelo velmi brucho a aj chrbat tak som dosla rano do centra a tam povedali..ze ide o silný infekt a najlepsie riesenie je stopnut to...netusim ake som mala velke foliky ..niekto mi nepovedal...len uz po zakroku ze ich bolo 13 a z toho 10dobrych..ale ja som stimulovala az do 20DC..Tak pekne pichanie vceliciek a nech pekne reagujes 🙂 😉

wera
27. júl 2010

@yeliel no ja si myslím že mne robili odber príliš skoro... na 12 DC asi preto nič nenašli... tak uvidíme ako to pôjde tento krát... dúfam, že keď zmením včeličky tak to pomôže 🙂

babulky prajem krásnu dobrú nôcku 🙂

wera
27. júl 2010

@yeliel joj ešte som sa Ťa chcela opýtať, aká infekca to bola? a ako si ju mohla dostať? ja som len zvedavá... aby som vedela keby sa mi niekedy niečo podobné prihodilo aby som bola informovaná 😉

yeliel
27. júl 2010

@wera bol to zápal močových ciest....stalo sa mi to prvikrat v zivote a ako na potvoru pocas stimulky 😝 Dobruu...

wera
27. júl 2010

@yeliel ahaaa... tak už musíš mať len a len úspešnú stimulku od začiatku až do konca 🙂

yeliel
27. júl 2010

@wera tak snad do 3tice vsetko dobreee 😉 verim mojim zmrzlinkam 😉 🙂

monicka7299
28. júl 2010

@mimimikk je mi to ľúto.... normálne keď som to prečítala tak mi až žalúdok stiahlo a na chvíľu som sa cítila ako keby mi to práve oznámili 😨 Ale už je to preč.... a s tou prácou? ja som presne mala to čo Ty: koniec mesiaca fakturácia a tak všetko okolo..... robila som takým štýlom, že som si doniesla roličku toaleťáka (servítky nestíhali) a normálne som robila , čumela do PC a potom znenazdajky som sa rozrevala až som musela odísť - trvalo to 2 dni 😒 .... bola by som si radšej zobrala dovču ale nedalo sa a ešte tie stavy na WC keď som si mala vložulu vymeniť 😠 No des.............

...no, je to preč a verím v druhý pokus. Ty máš mrazáčikov a sme tu také čo idú celé znova tak musíš veriť 😉

Včera som stretla susedku a tá mi vravela, že tiež na 2 krát sa im podarilo tiež v septembri a majú Šimonka - tak som sa ešte viac potešila - už aby to bolo 🙂 A hlavne úspešnéééééééé 😵

wera
28. júl 2010

dobré ránko babulky 🙂

@yeliel jasné eskymáčikovia zabojujú 🙂 🙂 🙂 už viete koľko budete chcieť vkladať?

@monicka7299 teda si ma potešila s tou Tvojou susedkou, dvojka musí byť naše šťastné čísielko 🙂

monicka7299
28. júl 2010

@wera ahoj 😉 no , s tým septembrom som sa ponáhľala sem napísať - to ma potešilo, tak sa podelím aj o skúsenosti iných.

ale napríklad moja kamoška bola a hneď na 1 krát má dve dievčatká - tak ja to chcem tiež aj keď na druhý pokus 🙂

wera
28. júl 2010

@monicka7299 jeeeeeej dve dievčatká 🙂 to je môj sen 😀 určite chcem dve detúrence naraz 😀 ...inak dnes v noci sa mi snívalo že som si našla pozitívny testík a že som nemusela ísť na IVFko....aká sila, bodaj by sa takýto zázrak stal 🙂

mimimikk
28. júl 2010

@yeliel ... @wera ... hurááá mám naozaj troch mraziačikov, takže nemusím absolvovať všetko odznova 🙂

@monicka7299 .... ďakujem že si mi napísala, včera som nespala, vlastne dnes do 3,00 hod. rána ale nie kvôli robotke na ňu som sa po čase vykašlala, lebo som sa nevedela sústrediť, ani plakať som nevedela, môj mužíček vydržal so mnou a potom odkvecol, ďakujem mu za trpezlivosť 😵 a teraz super správa, že ich naozaj mám, tak sa teším, že sa vrátime z dovči a pôjdem to skúsiť a dám si všetkých troch, nech sú aj trojčatá 😀

monicka7299
28. júl 2010

@wera to by bolo super aj ja čakám od pondelka ale to mám posunuté s tým Duphastonom 😒 nevadí... beriem to tak, že sa mi o 3 dni posunie cyklus a to je dobré pre poisťovňu (majú 3 dni k dobru 🙂 .....všetko zlé je na volačo dobré

monicka7299
28. júl 2010

@mimimikk sa teším s Tebou... to by bolo super...... aj mužíka máš super 😉 Inak ten môj odvtedy čo nám to nevyšlo je ešte pozornejší už ani neviem od dobroty čo so sebou.......... ani keby som po celých Karpatoch s panenskúu sviecou behala lepšieho by som nenašla......... joj, šak ho ja len lúúúúbíííím 😵

mimimikk
28. júl 2010

@monicka7299 ... ďakujem, ty si do koľkých dňoch dostala menzes po neuspesnom IVF? už sa teším, budem mat svoje dni na dovce 😝

wera
28. júl 2010

@mimimikk super, gratulujem k mrazáčikom 😀

shandy
28. júl 2010

ahojte babulky 🙂
@mimimikk to je super spravicka, tak po navrate z dovolenky, budes oddychnuta a hned drobcekovia do bruska 😵
@monicka7299 ty si pripad 😀 😀 😀 , na tej svieci som sa dobre pobavila 😀 , no ale pekne, ze sa stara 😅 , len tak dalej...
baby ja som dostala MS hned po vysadeni utrosa, prvy den slabe a na dalsi uz normalka...absolutne mi to nenarusilo zatial cyklus. klop, klop, klop. Bola som aj na UZV a vsetko ok, ziadne znamky predchadzajucej stimulky...
pekny den vam 😵

shandy
28. júl 2010

@wera moja ty cim budes tentokrat stimulovat?

wera
28. júl 2010

@shandy ahojky 😀 no mám 2x gonal 900vku, menopur 10 injekcii a cetrotide... dúfam, že to tento krát bude dosť 🙂

wera
28. júl 2010

@shandy super že máš všetko okey... aspoň môžete pekne začať ďalší cyklus 🙂 a na kedy Vám vychádza začiatok stimulky?

shandy
28. júl 2010

@wera no fiiiha to mas celkom dobru vybavu 😀 a uz vies kolko jednotiek coho a ako budes pichat? tak aspon menopur budeme mat spolocny 😀 . miesto cetrotide mam orgalutran 🙂 . neboj bude toho dost. ja myslim, ze tym, ze posuniete OPU to bude ok....aj u mna to zafungovalo... 🙂